Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
V hlubinách Maraudonu se cosi probouzí. Cosi zlovolného.

Čeho se kentauři bojí víc než armád Hordy?
Scenárista Doug Warner a kreslíř Jheremy Raapack v příběhu World of Wacraft: Pokrevní přísaha přicházejí s vyprávěním o malé skupině nesourodých hrdinů, která se musí spojit a naučit přijmout své rozdíly, pokud má zachránit svět před ohromnou válečnou mašinerií kentaurů odhodlaných ovládnout celý Azeroth.

Scénář
Doug Wagner
Art
Jheremy Raapack
Ink
Richard Friend, John Livesay, Joe Weems
Barvy
Jeromy Cox, Dave McCaig
Obálka
Samwise Didier, Alex Horley
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Zuzana Komprdová
Redakce
Filip Gotfrid, Patrik Linhart, Petr Stejskal
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7679-136-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
420 g
Stran
152
Cena
399 Kč
Originál
World Of Warcraft: Bloodsworn (DC Comics, 2013)
  • Const.ex
    První dva svazky komiksové série World of Warcraft mám rád (o dalších dvou se ve slušné společnosti snad ani nemluví). Dokonce i Ashbringer mě docela bavil. Warcraft lore mám hodně načtený (i knihy co u nás bohužel nevyšly) a taky něco málo ve WoWku nahráno (hlavně kvůli příběhu). A musím s radostí přiznat, že tohle se mě opět líbilo. Známe lokace + zajímaví hrdinové + super kresba = parádní počtení. Potěšila taky část oficiální WoW mapy na konci knihy.

    Co ale nepotěšilo, byl ten zprasený font na vysvětlující dvoustraně na začátku knihy. Kdybych si knihu kupoval v knihkupectví, tak ji tam možná i nechám. Hrůza.
  • instageek_cz
    instageek_cz26.9.2022 11:52World of Warcraft: Pokrevní přísaha
    V první řadě musím říct, že se mi kniha dostala do rukou čistě shodou okolností. Nejsem znalec Warcraftu, ani jsem nikdy nepařil „WoWko“. Jenom jsem kdysi dávno chvíli hrál Warcraft III, ale to bylo sotva pár dní a pamatuju si odtud pouze hrdinu jménem Arthas. Ten se v Pokrevní přísaze neobjeví (škoda, doufal jsem v něj:)) ), jinak tu však o klasické orky a další fantasy tvory všeho druhu není nouze. Vůbec nevadilo, že neznám spletitou historii znesvářených rodů a ras, tahle řezničina mě bavila i tak.

    Je to dost akční, přímočaré čtení a věřím, že fandové Warcraftu si z příběhu odnesli i nějaké hlubší dojmy. Protože informací o postavách a jejich minulosti tu máme spoustu a jak už jsem zmiňoval, netuším, co všechno předcházelo zdejšímu drsnému střetu, ani jak velkým a zásadním vyvrcholením jsou některé události. Každopádně jsem se nenudil, takže tenhle kousek doporučuji i dalším úplným „warcraftím“ nováčkům, stejně jako fanouškům fantasy se spoustou obřích sekyr a magie obecně!:)

    Hodnocení: 7/10

    PS: Mé další recenze i na filmy a knihy najdete na Instagramu, profil instageek_cz
  • Good Games
    Good Games mecenáš11.4.2022 09:12World of Warcraft: Pokrevní přísaha
    Pokrevní přísaha rozhodne poteší fanúšikov sveta Warcraftu. Je tu viacero rás, miest a dej je dostatočne akčný a plný stretov, pri ktorých lietajú odseknuté končatiny vzduchom. Scenárista však na môj vkus až príliš skákal z miesta na miesto a do komiksu napchal možno až príliš veľa postáv. Z jednej strany je to zaujímavé a aj vizuálne atraktívne, ale na druhej strane zasa majú niektoré postavy príliš málo priestoru. =►Celá recenzia◄=
  • honzilee
    Sice by to chtělo tak dvojnásobný počet stránek na vykreslení všech hlavních postav, přesto zábavná jednohubka s klasickým příběhem o skupince hrdinů na výpravě proti nepříteli. A moc krásně ilustrovaná. Povinnost pro všechny fanoušky světa Azeroth. Za Hordu! Více v recenzi na https://nerdopolis.cz/2022/04/07/recenze-world-of-warcraft-pokrevni-prisaha-doug-wagner/
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.3.2023 11:08World of Warcraft: Pokrevní přísaha
    To je velmi pravděpodobně záměr, prostě typografická licence:)
  • Const.ex
    Fry: Pokud by šlo o záměr, tak to by bylo ještě horší :-D
  • Fry
    Const.ex: koukám že to tak je i v .pdf ukázce na webu, vypadá to příšerně, ale předpokládám že zde může jít i o záměr (?)
  • Const.ex
    Co to je za zprasený font na prvních dvou "vystvětlujících" stranách? Malá a velká písmena se tam nelogicky střídají jak světélka na vánočním stromečku. Hrůza!
    Prostě nepochopím, jak se tohle může dostat do finální verze k tisku (s podklady do tiskárny jinak mám už nějaké zkušenosti).