Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Vzhůru do hlubin moře!
Po utrpení během zkoušky v Hadí páteři si učednice zaslouží pořádný odpočinek. A existuje snad bezpečnější místo než Auditorium na mořském dně?
K jejich překvapení jim navíc jeden ze tří Mudrců nabídne náhradní zkoušku za tu, kterou narušili Krempáci. Jenže Mudrcův test skrývá vlastní nástrahy… Zvládnou učednice prokázat sílu svých kouzel a svého odhodlání? A dokáží odkrýt záhadu minulosti? Coco totiž není jediná, kdo má své tajemství.
Pronikněte s Coco do srdce světa Špičatých klobouků!

Série je známá především pod názvem Witch Hat Atelier (anglický název), než pod originálním názvem Tongari Boushi no Atelier.

Scénář
Kamome Shirahama
Art
Kamome Shirahama
Obálka
Kamome Shirahama
Lettering
Martina Bellová
Překlad
Michala Kropáčková
Redakce
Matyáš Anton, Tereza Micková
Žánry
fantasy, pohádka
ISBN/ISSN
978-80-7679-100-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
220 g
Stran
180
Cena
199 Kč
Originál
Tongari Boushi no Atelier #06 (Kodansha Ltd., 2019)
  • VanTom
    Po přerušené zkoušce plné nebezpečí potřebují dívenky (hrdinky i čtenářky) uklidnit, takže je čeká fascinovaná prohlídka podmořského Velkého auditoria (něco jako hlavní město magie) a pokračování testu se pak nese v pozitivním duchu okouzlení a překvapení. Skoro se jejich nadšení a zápal pro věc dotkly i mrzouta, jako jsem já, kterého jinak znovu a znovu unášela čarokrásná, proporčně dokonale přesná kresba.
  • Sawyer
    Čekání bylo dlouhé, ale přesto jsem se dočkat a těšil jsem se, až se zase po delší době ponoříme do tohohle kouzelného svět, který mě každým svazkem stále ohromuje. Někdo by sice mohl namítat, že se v tomhle díle děj moc neposune, ale já si užívám každou chvilku, kdy se jen tak zastavíme a prozkoumáváme s Coco svět kouzelníků. Zkouška byla přerušena a my se přesouváme do auditoria, kde dívky čeká náhradní zkouška u jednoho ze tří mudrců. Úkolem je ohromit ho nějakým kouzlem. Trochu jsem se bál, jak to kouzlo bude vypadat, protože ono překvapit jednoho z nejlepší kouzelníků není snadné, ale nakonec to bylo zvládnuto dobře. Jinak prozkoumáváme auditorium a docela rád bych viděl více zvířat z toho světa. No... musím říct, že čekání na únor bude dlouhé.

    Hodnocení - 9/10
452