Desky zadní
Ukázka
Ukázka

+ 6 dalších ukázek

Koupit
Ve světě obývaném antropomorfními zvířaty Zákon povoluje jenom spojení mezi jedinci téže rasy. Ti, kteří zákon poruší, jsou potrestáni a uvězněni. Jsou obviněni z toho, že jednají... Proti přírodě

Lesliein život se ocitl v troskách. V jejím nitru se probudila prapůvodní síla zlovolného vlčího boha a nyní je Leslie na útěku. V patách je jí tajemná organizace, která se jí chce zmocnit a využít ji pro své nekalé úmysly. Osamělá, zoufalá a v neustálém nebezpečí se musí Leslie vypravit na cestu a najít ve svém nitru sílu vzdorovat osudu.

Vyšlo také pod nakladatelstvím Image Comics jako 'Unnatural #02: The Hunt obsahující sešity Unnatural #5-8 (prosinec 2018 - březen 2019)

Scénář
Mirka Andolfová
Art
Mirka Andolfová
Barvy
Mirka Andolfová, Gianluca Papi
Obálka
Mirka Andolfová
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Denisa Streublová
Redakce
Filip Gotfrid, Patrik Linhart, Petr Stejskal
Žánry
erotický, fantasy, thriller
ISBN/ISSN
978-80-7679-074-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách (brožovaná s chlopněmi)
Formát
168 x 258 x 8 mm
Tisk
barevný
Váha
320 g
Stran
112
Cena
369 Kč
Originál
Contronatura #02: La Caccia (Panini S.p.A., 2017)
  • Django
    Django mecenáš20.1. 22:16Proti přírodě #02: Štvanice
    Jedno klišé za druhým. Třetí díl už asi ani nepřečtu
  • Jonathan Arbuckle
    Jonathan Arbuckle20.9.2023 20:42Proti přírodě #02: Štvanice
    Na rovinu tenhle díl lze pořádně hodnotit až po přečtení 3 knihy. Druhy díl se špatně hodnotí, je to doslova intermezzo, můstek který sám za sebe nedokáže moc obstát. Ano máme tady nové postavy, odbojovou skupinu a jisté vyvrcholení určitých událostí a cliffhanger ve formě odhalení záporáka. Navíc kniha úplně mění žánr na thriller ve formě útěku před zaporáky a sic se dozvíme nové informace z minulosti a plánech, nejsme o moc dál než v předchozí knize. 3*
  • Gaming Professors
    Gaming Professors14.8.2022 13:04Proti přírodě #02: Štvanice
    Proti přírodě 2: Štvanice je plnohodnotným pokračováním, které bohužel přináší určité negativní prvky. Ty kromě toho, že odhalují hlavního padoucha, nijak nenarušují kvalitně napsaný příběh. Ilustrace Mirky Andolfové jsou stejně skvělé jako v prvním díle a dějové linie jednotlivých postav vás dokážou plně vtáhnout do tajemného děje. Pokud od tohoto dílu očekáváte lehký nádech erotiky, nebudete zklamáni.

    Celá recenze: Proti přírodě 2: Štvanice – recenze

  • karl173
    karl173 mecenáš2.7.2022 18:11Proti přírodě #02: Štvanice
    S touhle sérii jsem si dal možná až zbytečně velkou pauzu, vždyť má jen tři díly a už delší dobu jsem je měl všechny doma.
    Přesto jsem se k pokračování dostal až teď. Ale kupodivu to ničemu nevadilo. Hlavní dějová linka mi ihned naskočila a svižné tempo mě vtáhlo do děje.
    To je také jedním z největších plusů této série. Příběh je svižný a není zbytečně komplikovaný. Zároveň je dostatečně zajímavý, aby se člověk nenudil.
    Díky své krátkosti autorka neustále ženě děj kupředu a nebojí se velkých zvratů.
    A tím se zas dostáváme k potenciálnímu problému. Zkrátka po chvíli vám dojde, že může každá postava zemřít, zradit nebo prostě udělat něco nečekaného a vy se tak krom hlavní postavy přestanete o ty ostatní starat. Jelikož si k nim nestihnete vybudovat dostatečně silné pouto.
    Každopádně i díky kresbě jsem čtení užil a poslední díl nebudu dlouho odkládat.
  • Norri
    Norri mecenáš18.4.2022 22:02Proti přírodě #02: Štvanice
    Lehké erotično a humor jsou ty tam. Tady už se jede jen mysteriózno, konspirace a osudovost. Jenomže se ztratil i dojem skutečného funkčního světa. Máme tady jen dvě izolované skupinky jedinců, které stojí proti sobě, a hlavní hrdinku, která přestává zvládat tajemnou bytost, se kterou je spojená. Aspoň že je to pěkně nakreslené a ještě pořád je to jakž takž zábavné.
  • Fort
    Jak jsem byl z prvního dílu nadšen, tak z dvojky vůbec. Děj zcela změnil směr příběhu v nadpřirozeno. Nejdříve jsem si myslel, že je to nějaké zmatené a snad si něco nepamatuji, ale ono ne. Co bude příště, další změna?
  • honzilee
    honzilee22.12.2021 08:56Proti přírodě #02: Štvanice
    Ve druhém díle autoři trochu upozadili motiv nevhodných vztahů a svobody jedince a zaměřili se vice na mystickou část příběhu, kterou nakousli v předchozím díle. V Leslie přebývá zlovolná bytost jménem Albín, která nad ní občas dokáže převzít kontrolu a s hrozivou silou utrhávat paže a zabíjet lidi (zvířata). Přestože tím příběh dostává značnější spád a akcentuje akčnější stránku věci, protože se pořád někde bojuje a utíká, vyprávění o antiutopickém světě kontrolovaného vládou a palčivá témata, která Mirka Andolfo mohla více rozvinout, nedostanou tolik prostoru. Více v recenzi na https://nerdopolis.cz/2021/11/21/recenze-proti-prirode-2-stvanice-mirka-andolfo/
  • faster86
    faster8621.12.2021 23:25Proti přírodě #02: Štvanice
    Jednička byla zajímavá, dvojka se začala ubírat víc jakýmsi tuctově nezajímavým směrem. Kdyby se autorka držela linky o hříchu mezidruhového křížení líbilo by se mi to o dost víc. Spíš než příběh a kresba mě asi oslovila snaha o to ukázat, že i obézní postava může být sexy.
  • p3tris
    p3tris1.12.2021 17:04Proti přírodě #02: Štvanice
    Lesliin svět se zhroutil a ona musí utíkat za pomocí těch, kterým pravděpodobně vůbec nemůže věřit. Nebo může? Mocná organizace v čele s tajemným šamanem je jí stále v patách a nezastaví se před ničím. Ani před vraždou. A ještě navíc musí Leslie bojovat sama se sebou, protože na povrch se dere pradávné zlo, známé jako Albín, které se usadilo v ní samotné. Může tohle jedna mladá holka vůbec vydržet?
  • Palebras
    Palebras17.11.2021 11:00Proti přírodě #02: Štvanice
    Proti přírodě ve svém druhém pokračování přináší několik odpovědí na otázky nastíněné v prvním díle, avšak přináší i několik nových, na které si čtenář bude muset počkat. Pořád je to scénáristicky velice dobré, kresba je opravdu perfektní a je jedním z hlavních taháků a vůbec celý svět včetně postav opravdu stojí za to. Možná se lehce vytratilo ono mystično, které bylo prostoupeno prvním dílem a čtenář opravdu nevěděl která bije. S přísunem odpovědí a pomalým poodhalením s postupným rozmotáváním klubka záhad se vytrácí ona tajemná nota, ale tohle je bohužel problém většiny těchto laděných příběhů. Jinak jsem byl i ve druhém případě nadmíru spokojen, avšak je velká škoda, že příští díl je závěrečný, protože tohle by si zasloužilo určitě větší prostor. Potenciál to má obrovský. Ale i tak opět skvělá práce.
  • Good Games
    Good Games mecenáš1.11.2021 23:22Proti přírodě #02: Štvanice
    Proti přírodě 2: Štvanice je už výrazne temnejší diel ako ten prvý. Šteklivú erotiku a humor nahradila temnota a brutalita a máme tu vlastne seriózny thriller. Mirka Andolfo to kreslí veľmi príjemne a dobre sa na to pozerá. Je preto škoda, že už nabudúce tu máme finále série, čo mi príde dosť uponáhľané. =►Celá recenzia◄=
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš25.10.2021 01:16Proti přírodě #02: Štvanice
    Tak jak u prvního volumka, svět je dobře nastavený, příjemně to graduje, ale co už je nevýhodou, je vědomí, že volume tři je poslední a nabízí se, jak to celé rozehráté uzavřít. To, co se tady nastavuje, by si zasloužilo min. 2-3 další volumka, ne jedno. Každopádně jsem se ale bavil a je to zkrátka velmi jednoduchý příběh s jistým poselstvím a pěkně vytvořeným světem. Když to bere člověk s nadhledem s jistou dávkou odlehčenosti, tak se tím bude bavit. Kdo v tom bude hledat, může dojít k zaujatosti až jisté angažovanosti. Kresba je na výbornou, Mirka umí.
118142
Četl/a (63)
123peta, 2scha, Anton, Benny, calvin10, charvos, Darker, Darth Raelchi, desto, Django, Draco nobilis, faster86, flipflop, Fort, Fox01, Future-Death, Gaming Professors, Garp, Georgíno J., Glumal, Gmork, gongon44, Good Games, Hawwwran, hellblazer, honzilee, IndyP, Izmir Čupr, James, Jay-jay, jh666, John Wick, Kamoš, karl173, Kiko, lantan1, Light, Lookass33, marduk, Mariomichal, Martinb, Mercurio, MP, Mr.Plysh, NecRoman, Norri, p3tris, Palebras, pechna, petrSF, RadimNemec, rooty, S313, schefik, SkillJam, Staník, Tommar, trudoš, TZcomics, Walome, Yefery, Zbysek2410, zlejzmrd
(97)
2scha, akrijus, Alfi, bboorreekk, Benji, Benny, blackJag, Blair, Bob, burzum, calvin10, charvos, CSE_AC/DC, Dali, deefha, desto, Dinik, Draco nobilis, farnhajt, filemon, flipflop, Fox01, Future-Death, Georgíno J., Glumal, Goeger-Devil007, gongon44, Hawwwran, herbert, Honzin, hugosnowden, IndyP, JackOneil, Jak, James, Jay-jay, jh666, John Wick, Jonathan Arbuckle, Kamoš, karl173, KdG, Kiko, koudak89, listr, Lojza, Lookass33, maara, Mamut12, marduk, Mariomichal, markic, Martinb, Marvin, Mercurio, merhyx, mgeralt, Mitak, monty.cl, MP, Mr. Baboon, Mr.Plysh, mstefl, NecRoman, Norri, Olesh, p3tris, Paja78, Paldini, Palebras, pavel, pearlxjam, pechna, petrSF, PH79, rooty, Saran, schefik, SkillJam, Skot, sleepless, Staník, Stara.kryta, suricattaontheway, tacmud, Tialster, Tommar, Tony TwoDee, trudoš, TZcomics, vranakx, xintax, Yefery, yogi, Zbysek2410, zdoog, zlejzmrd
Chce (11)
BadBoy, Davispear , delsemela, DracoAn, Elnie, Greyman, Joshua_T, Keenkeen, Nightmare, panjosef, the.kasztan
Shání (1)
Nightmare
Nabízí (2)
karl173, pavel