Koupit
Tajemný Ezekiel rozvrátil svět Petra Parkera jednoduchou otázkou — co bylo dřív, radiace, nebo schopnosti? Bylo kousnutí radioaktivním pavoukem nehoda... nebo něco víc?

Ezekiel nyní nabízí šokující vysvětlení: Petr je možná posledním z prastaré linie lidí obdařených nadpřirozenými pavoučími schopnostmi. Na přemýšlení o jeho původu však není čas, protože jeho existence přitáhla pozornost smrtící Shathry — nadpozemské bytosti, která Spider-Mana vidí jako svou kořist!

Obsahuje příběh:
Život a smrt pavouků

Hřbety jednotlivých svazků postupně tvoří ucelený obraz od Marko Djurdeviče.

Obsahuje sešity série The Amazing Spider-Man (Vol. 2) #46-54 (prosinec 2002 - srpen 2003)


Scénář
J. Michael Straczynski
Art
John Romita Jr.
Ink
Scott Hanna
Barvy
Brian Haberlin, Dan Kemp
Lettering
Rui Alves, Hugo Jesus
Překlad
Petr Novotný, Martina Zvolská
Redakce
Petr Novotný, Martina Zvolská
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2612-3169 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 265 mm
Tisk
barevný
Váha
740 g
Stran
216
Cena
249 Kč
Originál
Spider-Man: The Life and Death of Spiders (Marvel Comics, 2002, 2003)
  • Delphín
    Další parádní komiks ze Straczynskiho dílny! Jak už název napovídá, opět se zde řeší otázka onoho pavoučího kousnutí a výrazně se pohne napjatý vztah mezi Peterem a M.J. Druhá půlka příběhu obsahuje dost fajn záporáka z mého milovaného prostředí mafie. Vtipy jsou rovněž dobré, pecka dílo!
  • hroubek
    Velká pecka. Tohle je opravdu moc povedený komiks. J. M. Straczynski chápe Petera a MJ jako málokterý scénárista. Navíc Straczynski pokračuje v tom, co naznačil v přechozích sešitech a rozjíždí úplně novou kapitolu ve Spideyho životě. Nové hrozby, nové nepřátele a i otázku původu. Je to výborné čtení, zvláště pokud máte načtené Návrat, Odhalení a Dokud hvězdy nezhasnou. Doporučuji, jelikož Straczynskiho run patří k tomu nejlepšímu, co bylo vytvořeno se Spider-manem.
1193