Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Jasnozřivá čarodějka Morgavsa a její neposlušná učednice Morganka se zase musí vydat na cestu. Někdo totiž unesl jejich kočku Mikeš. Začíná nová veliká výprava za neznámým nebezpečím do dalekého Egypta. Morganka získá další kouzelnou schopnost a Krákal se možná dozví, co jsou to fidlifouně. Začíná nová sága. Sága EGYPTIKA.

Scénář
Petr Kopl
Art
Petr Kopl
Obálka
Petr Kopl
Lettering
Petr Kopl
Redakce
Magdaléna Jimelová
Žánry
dětský, dobrodružný, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-271-3393-2 (Grada Publishing (Bambook))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
435 g
Stran
80
Cena
249 Kč
  • flipflop
    Příběhy jsou chytře vystavěné, je tam vtip, i poučení a sympatická kresba. Pro mě, i mé děti, je to nejlepší současný komiks. Střídáme se ve čtení, imitujeme hlasy a skvěle se bavíme. Těším se na další díly.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš13.11.2021 23:14Morgavsa a Morgana #04: Kočkonautky
    To je tak "blbý" až je to dobrý. Na nic si to nehraje, je to čistě pro děcka, i se to tak chová svým projevem, a přitom je v tom ryzí zábava a také to, že si to Kopl užívá plnými doušky. Takhle si představuji pohádky pro současnou mládež. Ryzí a nefalšovaná sranda a zábava. Starý, poctivý quest pro děti. Nejsem fakt cílovka a je to na mě znát, ale já to nedokážu slovy popsat, prostě mě to baví. Krásně mě to dokáže odreagovat a fakt si připadám při četbě, že jsem někde jinde. Můžu jen doporučit. Malé mínus, roztříštěnost kapitol. Nejedná se přímo o ucelený příběh, který teprve začíná dostávat nějakou podobu někde v půlce knihy, ale i tak je to pořád únosné a čitelné. Na zážitku mi to neubralo. Jak říkám, prostě poctivá zábava, jak má být.
73