Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Připraveni o poslední zbytky důstojnosti!

Tae hrozí na palubě nepřátelské lodi smrtelné nebezpečí. Kurono je však odhodlán podniknout vše pro její záchranu, i kdyby to mělo znamenat, že se zcela sám střetne s celou tou děsivou mimozemskou civilizací, pro kterou nemá lidský život pražádnou cenu...

Scénář
Hiroja Oku
Art
Hiroja Oku
Lettering
Daniel Řezníček (DanQ)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7679-051-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
235 g
Stran
200
Cena
199 Kč
Originál
Gantz #30 (Shueisha Inc., 2011)
  • VanTom
    VanTom23.2.2022 11:50Gantz #30
    Keiiii! Taeee! Keiiiii! Taeee! Lolitka Tae uniká z čehosi jako masokombinátu, na záchranné výpravě ji do obřího mimozemského města, poklidně civilně žijícího bez povědomí o probíhající invazi, následuje i (její) Kurono, s Gantzovou uniformou a zbraněmi schopný čelit pořádkovým jednotkám. Z momentálního kurzu představuje třicítka mírný úkrok stranou, pohled z úrovně dvounohých krys tu ještě nebyl a mezi (úchylně) ujetými nápady autora se pěkně vyjímá.
  • p3tris
    p3tris26.10.2021 19:49Gantz #30
    Jubilejní třicátý díl se soustředí hlavně na postavy Kurona a Tae, kteří se snaží navzájem najít na nepřátelské planetě poté, co se jim podaří utéct ze zpracovny lidského masa. A s nimi i množství dalších nahých lidí. Nahota však nepůsobí eroticky, ale spíše znepokojivě a dehonestujícně. Možná i proto Oku rezignoval na vyprsené krásky na předělech kapitol. V mimozemském světě je člověk považován za zvíře a také proto skupinu přeživších většina obyvatel ignoruje, jen "deratizéři" se jí snaží zlikvidovat, a někdo člověka dokonce má jako domácího mazlíčka. O čemž se brzy přesvědčí i Tae. Jenže možná pro ní bude největším nebezpečím právě člověk ve společném teráriu. To však neznamená, že by na planetě neexistovala i jiná fauna. Autor povolil uzdu fantazie a vyřádil se v místní ZOO. Nebo v kanálech, které obývají prazvláštní brouci s chapadly. A ano, dočkáme se i tohoto klasického japonského fenoménu, tedy chapadel, zkoušejících zaplnit všechny tělní otvory. Navzdory tomu, že se děj posunul od černé koule do úplně jiných sfér, ubylo akce a nic jsme se nedozvěděli o zbytku skupiny, bavila mě třicítka o něco víc než předchozí díly.
  • Fry
    Fry admin17.10.2021 20:11Gantz #30
    Gantz #30 - Dramaticky se nám mění situace, lidstvo pochytané mimozemskou civilizací se z minuty na minutu stává lovnou zvěří a odloučení Keie s Tae se stále více prohlubuje. Přitom Hiroya Oku nadále přiostřuje, 'obyčejné postavy' zbavuje nejen důstojnosti, ale také veškerého oblečení a míra nechutnosti některých výjevů překonává vše, co jsme zde doposud mohli vidět ... Za mě 5*!
391