Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Kůstci spolu s babčou Ben, Trnkou a věrným krysáckým mládětem putují skrze tajemné Přízračné kruhy do Atheiy, pradávného sídelního města královské rodiny. Jediný chybný krok může zvrátit osud celého Údolí.

Obsahuje sešity série Bone #38-43 (srpen 2000 - srpen 2001)
Logo "Kůstek" na obálce vázaného vydání je vytaženo (embos) lesklou červenou barvou.


Scénář
Jeff Smith
Art
Jeff Smith
Barvy
Steve Hamaker
Obálka
Steve Hamaker, Jeff Smith
Lettering
David Horák, Josef Ládek
Překlad
Michael Bronec
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová, Jiří Pavlovský
Žánry
dobrodružný, fantasy, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7679-065-0 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
152 x 230 mm
Tisk
barevný
Váha
556 g
Stran
160
Cena
349 Kč
Originál
Bone #07: Ghost Circles (Scholastic US, 2008)
  • Norri
    Došlo k obrovskému kataklyzmatu a celé údolí je zničené. Je z něj obrovské spáleniště plné neviditelných smrtících pastí. Spousta lidí zemřela. Jediný, kdo může putující společenstvo skrze pasti provést, je ten, který nese prsten. Dobrá, dobrá, nechal jsem se trošku unést. Mladá děvčica Trnka, vyvolená probuzená, v sobě nese kousek moci místního Saurona. To jí dává určitou moc, ale zároveň ji to vyčerpává. A o tom je celá kniha. Může to znít trošku nudně, pokud za sebou nemáte šest předchozích knih. Pokud jste si ale všechny postavy oblíbili, tak je to napínavé, lehce temné, místy smutné, ale pořád to má i místo pro humor.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš13.11.2021 23:10Kůstek #07: Přízračné kruhy (barevné vydání)
    No, no, no... co s tím. Je to pořád Kůstek, ale přišlo mi to nějaký nic moc. Užvaněné a ukecané a ... Není to vyloženě špatné, ale že bych si z toho sedl na zadek. Další takový mezidíl, jako 5. kniha s Ostrozubem. Aspoň se zase něco poodkrylo a Kůstek mě nepřestává přesvědčovat, že to je komplexní dílo, kterému by slušel nějaký kompletek a četba na jeden zátah, pokud by to bylo vůbec možné zvládnout za den..., ale tak 2-3 večery by šly. Prostě je to dobré, ale není to terno, potěší, neurazí, ale nijak zvlášť neosloví. Prostě Kůstek standard.
  • Good Games
    Good Games mecenáš12.10.2021 21:52Kůstek #07: Přízračné kruhy (barevné vydání)
    Kůstek 07: Přízračné kruhy je síce najslabším dielom série, naozaj je to tentokrát až príliš ukecané a príliš veľa sa tu putuje prázdnou krajinou, no aj napriek tomu je to stále dostatočne pútavé. Hlavní hrdinovia sú natoľko sympatickí, že to je jednoducho stále zaujímavé a zábavné čítanie. =►Celá recenzia◄=
  • louza
    Asi moje nejméně oblíbená kůstkovská kniha. Autorovou reakcí na zásadní průlom v poslední knize, kde se defakto vysvětlilo o co jde, je váhavé utrpení, kterým své postavy Smith protahuje. Situace je vážná, pán kobylek se dere na světlo světa a kůstci sjednocení a znovu nalezení prochází zvláštními kruhy jejichž podstata z logiky tak úplně neplyne. Celou knihu se v podstatě nic neděje a Smith jen šlape vodu. Chápu, že potřeboval získat čas na velkolepé finále, ale takhle...?
  • P.G.
    Není to špatné, ale tento sedmý, apokalyptický, kůstek je na můj vkus strašně moc ukecaný. Jako jo, je třeba odhalit další dílky do skládačky příběhu, ale některé věci mi přišly nelogické a nedovysvětlené. Jako třeba ty přízračné kruhy. Nebo ty kousky locusty. Na druhou stranu, Podfa se zase rozjel (že by závislost na zlatě?), což slibuje, že následující díl bude stát za to :)
5138