Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Dvojčíslo časopisu Čtyřlístek:

Vševěd popleta - Richard Svitalský, Jaroslav Němeček. V prvním příběhu se u Čtyřlístku začnou náhle zjevovat pohádkové bytosti. Za všechno může trochu popletený děd Vševěd.

Hubert & Hugo - Nikkarin. Hubert s Hugem vyrazí na čundr s dvojicí Hvězdoslavů. Tihle příbuzní mají ve zvyku se neustále s našimi hrdiny poměřovat, a z toho nemůže nikdy vzejít nic dobrého.

Morgavsa & Morgana: Chlupambra - Petr Kopl. Morgavsa a Morganka narazí na darebáka, který jim unesl jejich kočku Mikeš. Nutno říct, že se s takovým zlem ještě nesetkaly. První střet nedopadne nejlépe, ale to by nebyly naše čarodějky, aby i z prohry něco nevytěžily!

Pozor na Minotaura! - Radim Krajčovič, Jaroslav Němeček. Ve druhém příběhu zažijí naši kamarádi nečekané dobrodružství na řeckém ostrově Kréta.

Sedmikráskov: Rozpuštěná princezna - Richard Svitalský. V Sedmikráskově se zase dějí věci. Vosák a Dyk se rozhodnou pomoci princezně, kterou postihla zákeřná ohnivá škytavka. Ovšem se jim to moc nepovede. Princeznu promění v knedlík.

Číslo 11-12/2021, ročník 53.

Scénář
Nikkarin, Petr Kopl, Radim Krajčovič, Richard Svitalský
Art
Nikkarin, Petr Kopl, Jaroslav Němeček, Richard Svitalský
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
158 g
Stran
68
Cena
69 Kč