Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Na noční obloze Gothamu se objeví tajemná trhlina. Batman je vtažen do bizarního a neznámého světa, ve kterém si nepamatuje, kdo je ani odkud pochází... Zatímco bojuje, aby si vzpomněl na svou minulost a unikl z nekonečné smyčky plné chaosu a utrpení, do cesty se mu stavějí Renegade Raider, Fishstick, Bandolette a další, trýznivě povědomí bojovníci. Temný rytíř musí pochopit tento podivný nový svět a odhalit šokující pravdu o ostrově, na kterém se nachází, i o tom, co leží mimo Smyčku a jak to všechno souvisí se záhadným Bodem nula.

Obsahuje sešity série Batman / Fortnite: Zero Point #1-6 (duben 2021 - červen 2021)
Kniha obsahuje unikátní kód odemykající sedm digitálních předmětů s tématem DC ve hře Fortnite, včetně Batmanova obrněného kostýmu!
Vychází souběžně s originálním vydáním v USA a také dalších státech světa (Německo, Itálie, Mexiko, Brazílie, Španělsko)!


Scénář
Christos N. Gage, Donald Mustard
Art
Reilly Brown, Christian Duce
Ink
Nelson Faro DeCastro (Nelson), Christian Duce
Barvy
John Kalisz
Obálka
Mikel Janin
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-107-7 (CREW)
Vazba
šitá v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
426 g
Stran
156
Cena
449 Kč
Originál
Batman / Fortnite: Zero Point (DC Comics, 2021)
  • honzilee
    honzilee27.10.2021 09:13Batman / Fortnite: Bod nula
    "I když je vlastně celý komiks jedna velká reklama na Fortnite, tak od tvůrců dostaneme vcelku zábavnou akční jednohubku, která dokáže na hodinku příjemně zabavit, a nudit se u ní nebudete. Hlavní náplní jsou bitky hrdinů, dojemná mezidruhová lovestory (netopýr a kočka) a nenásilné představení principů hry Fortnite pro nehráče. Jednoduchý, přímočarý a nenáročný děj slouží především pro odreagování, přesto ale dokáže překvapit pár nečekanými situacemi a několika zajímavými hostujícími postavami z batmanovského vesmíru. Konec navnadí na další pokračování, které by mohlo přinést trochu propracovanější děj." Více v recenzi na https://nerdopolis.cz/2021/10/13/recenze-batman-fortnite-bod-nula-souborne-vydani/
  • Good Games
    Good Games mecenáš27.9.2021 23:36Batman / Fortnite: Bod nula
    Batman / Fortnite: Bod nula sa veľmi hodí pre mladších čitateľov. Je tu svet a pravidlá hry Fortnite, Batman a viaceré postavy z Gothamu, akcia na každej druhej strane a k tomu ešte aj kód do hry k špeciálnemu kozmetickému predmetu. Ak vám to stačí ku šťastiu, kľudne si jeden bod prirátajte k hodnoteniu. Jednoduchá zábava, ktorá neurazí. =►Celá recenzia◄=
26
  • Ter
    Ter17.9.2021 18:13Batman / Fortnite: Bod nula
    US vydanie je v pevnej väzbe a s lepšou obálkou. Škoda, lebo paperbacky zásadne nekupujem.