Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Připravte se, že uvidíte Spider-Mana a Venoma tak, jak jste je ještě nikdy neviděli – jako rozhádané spolubydlící!

Je to vážně zábava toho nejulítlejšího druhu. Spidey a Venom si navzájem vymění těla. Ale kdo za tímhle šíleným experimentem stojí… a o co mu jde? To se brzy dozvíte sami – v tomhle zbrusu novém příběhu, který je parádně nakreslený ve stylu animovaných grotesek!

Obsahuje sešity série Spider-Man & Venom: Double Trouble #1-4 (listopad 2019 - únor 2020)

Vyšlo jako sedmý svazek edice "Můj první komiks" - Crew Kids.


Scénář
Mariko Tamakiová
Art
Gurihiru (studio)
Obálka
Gurihiru (studio)
Lettering
Tomáš Neubauer
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
dětský, humorný, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-050-6 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
157 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
368 g
Stran
92
Cena
199 Kč
Originál
Spider-Man & Venom: Double Trouble (Marvel Comics, 2020)
  • trudoš
    trudoš editor6.10.2021 19:55Spider-Man a Venom: Trable na druhou
    Vypadá to právě tak sympaticky, jak to ve skutečnosti sympatické je. A to po stránce scenáristické i grafické. Samozřejmě nesmíte čekat přelomové dílo, ani originální satiru. Talentovaná spisovatelka Mariko Tamaki dává pouze dohromady dvě znepřátelené ikony marvelovského univerza, aby jim uchystala dobrodružnou estrádu plnou šprýmů a karambolů. Nehraje se přitom na nějaká pravidla kánonu a v rámci cílové skupiny čtenářů – tedy dětí od cirka sedmi let – se překvapivě nesklouzává k pohádkové lascivitě. Zároveň jde o uzavřený příběh, takže se člověk snadno orientuje ve vývoji událostí, aniž by lítal v postavách, souvislostech či chronologii.
    Třebaže zápletka není nijak komplikovaná, zábavná rozhodně je, což ještě umocňuje výtvarné zpracování připomínající animované grotesky. Ostatně sledovat Spider-Mana uvězněného v těle veverky a Venoma zas v těle tlustého kocoura, to jsou momenty, pro které stojí za to číst i komiksy primárně určené dětem. U téhle série by mi vůbec nevadilo pokračování.
15