Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Připravte se, že uvidíte Spider-Mana a Venoma tak, jak jste je ještě nikdy neviděli – jako rozhádané spolubydlící!

Je to vážně zábava toho nejulítlejšího druhu. Spidey a Venom si navzájem vymění těla. Ale kdo za tímhle šíleným experimentem stojí… a o co mu jde? To se brzy dozvíte sami – v tomhle zbrusu novém příběhu, který je parádně nakreslený ve stylu animovaných grotesek!

Obsahuje sešity série Spider-Man & Venom: Double Trouble #1-4 (listopad 2019 - únor 2020)
Vyšlo jako 7. svazek edice Můj první komiks pod labelem Crew Kids.


Scénář
Mariko Tamakiová
Art
Gurihiru (studio)
Obálka
Gurihiru (studio)
Lettering
Tomáš Neubauer
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
dětský, humorný, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-050-6 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
157 x 240 x 11 mm
Tisk
barevný
Váha
368 g
Stran
92
Cena
199 Kč
Originál
Spider-Man & Venom: Double Trouble (Marvel Comics, 2020)
  • trudoš
    trudoš editor6.10.2021 19:55Spider-Man a Venom: Trable na druhou
    Vypadá to právě tak sympaticky, jak to ve skutečnosti sympatické je. A to po stránce scenáristické i grafické. Samozřejmě nesmíte čekat přelomové dílo, ani originální satiru. Talentovaná spisovatelka Mariko Tamaki dává pouze dohromady dvě znepřátelené ikony marvelovského univerza, aby jim uchystala dobrodružnou estrádu plnou šprýmů a karambolů. Nehraje se přitom na nějaká pravidla kánonu a v rámci cílové skupiny čtenářů – tedy dětí od cirka sedmi let – se překvapivě nesklouzává k pohádkové lascivitě. Zároveň jde o uzavřený příběh, takže se člověk snadno orientuje ve vývoji událostí, aniž by lítal v postavách, souvislostech či chronologii.
    Třebaže zápletka není nijak komplikovaná, zábavná rozhodně je, což ještě umocňuje výtvarné zpracování připomínající animované grotesky. Ostatně sledovat Spider-Mana uvězněného v těle veverky a Venoma zas v těle tlustého kocoura, to jsou momenty, pro které stojí za to číst i komiksy primárně určené dětem. U téhle série by mi vůbec nevadilo pokračování.
15