Ukázka
Ukázka
E-05 je pod útokem a jeho obyvatelé svádějí nelítostný boj o přežití. Armáda velitele Adhama, která měla město chránit, nyní stojí s tanky proti obchodníkům a domobraně. Ilie byla unesena. Kidou má jedinou možnost, jak ji zachránit. Prostřílet se skrz vojáky a vydat se do doupěte hmyzu. Do dávno ztraceného města E-07, které skrývá nejedno tajemství.

Scénář
Kachou Hashimoto
Art
Kachou Hashimoto
Lettering
Katarzyna Niemiec
Překlad
Jan Schejbal, Zuzana Špicarová (Lochmanová)
Redakce
Kristýna Kamlarová, Katarzyna Niemiec, Veronika Nováková (Špendla), Jan Schejbal
Žánry
akční, fantasy, postapokalyptický, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-907919-3-0 (ZANIR)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
260 g
Stran
228
Cena
199 Kč
Originál
Cagaster #04 (Glénat, 2015)
Varianty
Cagaster #04 (2. vydání) (2021)
Cagaster #04 (2018)
  • Good Games
    Good Games mecenáš22.5.2020 20:35Cagaster #04
    Nečakal som, že ma po predošlom miernom sklamaní bude pokračovanie tak veľmi baviť. Prvým dielom som vyčítal, že majú síce zaujímavú tému nákazy a všade naokolo je prerastený ľudožravý hmyz, no ukazovali ho len zriedka a síce to bolo celé veľmi sympatické, akcie bolo málo. Tu to celé buchlo a akcia je takmer na každej strane, cagasterov tu autorka tiež ukazuje požehnane a je to celé aj perfektne nakreslené a pútavo napísané. Toto bola jazda! Som zvedavý na finále série. =►Celá recenzia◄=
  • VanTom
    VanTom6.5.2020 11:45Cagaster #04
    Celé "volume" v příjemném spádu zaplňují velké boje na dvou frontách (armádní dobývání/bránění města a jednočlenná infiltrace nepřátelské, brouky zamořené základny/hnízda), přičemž to druhé zmíněné zároveň výrazně posunuje děj (a kroutí vztahy) kupředu.
  • Mitsuko
    Mitsuko7.6.2019 00:41Cagaster #04
    Prvních pár stran jsem se nemohla začíst, ale brzy se to zlomilo a nakonec jsem s tímto dílem velmi spokojená. I když se jednalo o několik bojů na různých místech, stalo se toho vlastně za tohle volume strašně moc. Mám moc ráda postavu Achta a jsem opravdu zvědavá, jak to s ním dopadne, i když mám takové tušení, že moc dobře ne. Taky se mi líbí, jak si k sobě Kidou a Ilie postupně našli cestu. Celkově mě tahle manga vážně baví a jsem zvědavá, jak to s tím „dalším vývojovým stádiem člověka" dopadne.

    Rozhodně úctyhodný zástupce postapa mezi mangami.
226
(2)
blackJag, slothest