Koupit
Vydejte se na cestu časem v pěti dosud nevydaných vyprávěních, v nichž účinkují Spider-Man a Human Torch. Ti dva jsou většinou přátele, kteří spolu neustále soupeří. Navíc je spojuje společná historie úžasných příběhů — a spousty hádek! Od Coffee Bean až po Negative Zone necháváme čtenáře nahlédnout pod pokličku neobvyklého přátelství dvou superhrdinů a jejich nejpodivnějších dobrodružství. Navíc se Spidey na svatého Valentýna utká s Vulturem, na jehož pozornost nikdy nezapomene!

Obsahuje příběh:
Zápal pro věc

Hřbety jednotlivých svazků postupně tvoří ucelený obraz od Marko Djurdeviče.

Obsahuje sešity sérií Spider-Man / Human Torch #1-5 a materiál z Spider-Man's Tangled Web #11


Scénář
Darwyn Cooke, Dan Slott
Art
Darwyn Cooke, Ty Templeton
Ink
Greg Adams, Jay Bone (J. Bone), Nelson Faro DeCastro (Nelson), Drew Geraci, Tom Palmer
Barvy
Matthew Hollingsworth (Matt), Anthony J. Rauch Jr. (John Rauch / J. Rauch / Soto's John Rauch), Sotocolor's F. Serrano
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Petr Novotný, Martina Zvolská
Redakce
Petr Novotný, Martina Zvolská
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2612-3169 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 265 mm
Tisk
barevný
Váha
620 g
Stran
168
Cena
249 Kč
Originál
Spider-Man: 24/7 (Marvel Comics, 2009)
  • Sagikkun
    Tohle si zaslouží plný počet. Je to naprosto parádní věc, u které si člověk vedle všech dramatických a smrtelně vážných canonů odpočine. Má to fungující humor i vztah mezi Spideym a Torchem, a jednotlivé příběhy jsou hezky nápadité, kreativní, vždy s nějakou úsměvnou pointou. Nezavděčí se to ale všem, a rozhodně to nedoporučuji někomu, kdo s Pavoukem začíná... na starší příběhy to nejen odkazuje, ale i v jejich duchu jede. Má to tedy o něco více textu a někdy je to takové hloupoučké (je ale třeba si uvědomit, že je to záměr a taky si to díky tomu ze sebe dělá srandu). Celé to i dobře doplňuje kresba.
    Obsahuje to i jeden sešit z Tangled Web, který je (i navzdory odůvodnění v předmluvě) tematicky trochu mimo, ale samostatně je to taky parádní, odpočinková a dobře vypointovaná věc. Třešnička na už tak dokonalém dortu.
    Královsky jsem se bavil a jedná se zřejmě o jednu z mých nejoblíbenějších knih se Spideym. Dan Slott prostě umí.
  • Delphín
    Z počátku jsem byl úplně zbytečně na obavách. Ti dva se skvěle doplňují a autor z toho těží na maximum. Sahá se zde hluboko do Spideyho historie, je to vtipné ale místy i vážnější.
  • hroubek
    Tohle se povedlo. Dan Slott ukazuje, že je velký fanoušek Spideyho dobrodružství. Dostal možnost se pořádně vyřádit a využil jí na maximum. Příběhy jsou hodně zábavné, odlehčené, mají nadhled a skvěle funguje chemie mezi Peterem a Johnnym. Jejich slovní pošťuchování, hlášky a krásné nahlédnutí do historie obou postav. Čte se to krásně a je to moc hezky nakreslené. Navíc je tam příjemný bonus v podobě příběhu od Darwyna Cookea, který je skvělý. Cooke je boží vypravěč a navíc má hodně specifickou kresbu, jenž mi hodně sedla. Je to velká pecka a ukazuje, že Spideyho svět je hodně tvarovatelný. Hodně povedený díl.
  • Lenny
    České vydání nemám, takže nehvězdičkuju, ale Spider-Man / Human Torch je naprostá špička a must-have!
  • louza
    Motivací ke koupi knihy je rozhodně legendární a nedostižný Darwyn Cooke jehož jeden sešit ze špičkové série Tangled Web se Slottovým Zápalem pro věc definitivně na celé čáře ... prohrál ???! No co je todle za bordel? Dnes už bohužel neživoucí legenda pokořená sice zdatným, ale prostým marvelovským nádeníkem. Přitom Cookeův one shot rozhodně není špatný, jenže Slott prostě kraluje. Jeho humorné zpracování některých klíčových a některý absolutně neklíčových a super dementních okamžiků (spider mobile) spideyho kariéry prostě bere dech. Nadhled a sranda přitom neblokují prvotní záměr v podobě citlivého mapování vztahu Petra a Johnyho. Sice je občas trochu problém rozlišit, kdy se Slott baví a kdy je čtenář nechtěně baven tím jak hluboko do minulosti se autor odvážil sáhnout, ale to nic nemění na faktu, že jde o jedno z mála povedených sympaticky (ne)citlivých zpracování retra a to včetně výborné moderně retroidní Templetonovy kresby, která vypadá jednoduše perfektně. Ani tolik nebolí, že editoři nezahrnuli druhý Cookeův jednorázový sešit z TW. Pokud ho příště přilepí k něčemu tak dobrému, jako je Zápal, beru všemi deseti.
Četl/a (30)
2scha, calvin10, Carnage, Cemino, chuckboris, dajik, Deckard, Dejweez26, Delphín, Doppelganger, GavlaDan, hroubek, Jay-jay, jh666, JORDY, Keno, Lijem24, listr, LookAss, Mercurio, mineralk, MonsterGyre, Nexis, Sagikkun, Spike, trudoš, TZcomics, vita, Zdendy, zlejzmrd
(120)
2scha, adam.ra, Al0f0k, Alfi, Alfray, Alfred, Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, Benji, blackJag, bmc75, bobo666_2005, calvin10, Carnage, Cemino, chuckboris, CSE_AC/DC, dajik, Dali, Deckard, deefha, Delphín, Denis1996, Dinik, disclose, DKoscik, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, fifas, filemon, Filip123, filosh, Fox01, GavlaDan, Glumal, Goldfinch, Hlousks, hroubek, hugosnowden, Idy, invape, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, JORDY, Kareru, kendor007, Keno, Knuckless, komik.sx, Krvavý Patejl, Lijem24, listr, Lobok257, LookAss, mAGiic, Mariomichal, Marvin, mcleek, me, meffis, Mercurio, merhyx, Mikei, mineralk, misa, miuanek, Mleako, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, Moon, MP, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nexis, Nightmare, nx, Olesh, Onkel 1928, opytz, Paldini, pearlxjam, pechna, perper, psramek, PumpingArrow, Radkos, raimi, Ricarderon, RicHard. , royan, Rumburaq, Sagikkun, Sajmon, Saran, Skot, sleepless, Spike, StressCZ, Symbi, tacmud, Tomasino79, tomntp, trudoš, Tyfus, TZcomics, VanTom, vita, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zdennanek, zdoog, zlejzmrd
Chce (12)
Abe, Blackthunder, Comicsmaniaczone, Copak(:-chceš, deadpool, delsemela, Kouzelnik7, Matthew, Maty48, MazeCZ, Norri, the.kasztan
Shání (1)
JaroKakashi