Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Navzdory všem zvratům bitva pokračuje a mnozí z inspektorů ÚPG čelí nebezpečné situaci – a především nebezpečným starým známým, ze kterých se zvratem osudu stali nepřátelé, a kteří se vynořují jako přízraky z minulosti, aby našim hrdinům na poslední chvíli pořádně zaškodili.

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7679-023-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
300 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Tōkyō Ghoul:re #09 (Shueisha Inc., 2016)
  • Sagikkun
    Sagikkun19.1.2022 22:33Tokijský ghúl:re #09
    Akce, která tento svazek zaplňuje prakticky od začátku do konce, je dobrá, ale těch postav...
    Návrat starých známých vždycky potěší, to ale neznamená, že se to musí zvrhnout v grupáč, kdy se pomalu na každé druhé stránce objeví nová (resp. stará) postava. Stejně tak v Ghoulovi každému totálně hrabe... což opět, není špatně (v komiksu, ok?), ale ne když Išida udělá pacienty z psychiatrické léčebny ze všech. To už prostě nemá ten efekt.
    Tohle je víceméně celkový problém, který s Ghoulem mám. Série je to moje oblíbená, i přes to je ale unavující, jak tady všeho musí být stále víc víc víc. Více postav, více soubojů najednou, více jebnutosti, více všeho. Samozřejmě, že má každá série gradovat, tady se ale ta "gradace" jaksi mnohdy nezvládá ukočírovat a je v tom často spíš bordel.

    Jinak ok.
  • p3tris
    p3tris16.7.2021 16:26Tokijský ghúl:re #09
    Jak je v sérii zvykem, některé knihy posouvají děj a věnují se hlavním postavám a některé jsou plné akce. Tahle je ten druhý případ. Tedy ne, že by se neodehrály některé zásadní zvraty, ale jsou schovány mezi údery a kryty. A to je možná trochu problém, protože Išida kreslí akci pěkně, ale někdy dost nepřehledně. Takže čtenář musí udržovat stále plnou pozornost, když se děj přesouvá na jiná místa i v půlce kapitoly, nebo dokonce stránky. Možná i pro to se za mně jedná o jednu ze slabších částí a těším se na další, třeba trochu klidnější díl.
15