Hon na můru
Vávra je probuzen uprostřed noci hovorem s žádostí o pomoc, zatímco Smrtihlava vede jeho cesta králičí norou Pražské spodiny níž a níž.

K přečtení i na linku: https://tapas.io/episode/2201302

Scénář
Tomáš Zelenka
Art
Tomáš Zelenka
Obálka
Tomáš Zelenka
Lettering
Tomáš Zelenka
Žánry
detektivka, drama, noir, superhrdinský
ISBN/ISSN
Kreveta
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
176 x 250 mm
Tisk
černobílý
Váha
90 g
Stran
28
Náklad
60ks
Cena
50 Kč
  • choze
    choze12.10.2021 11:37Smrtihlav #05
    Tentokrát celý díl zabírá Smrtihlavova akce ve skladišti a to se ani nestihne celá. I proto, jak je to zase roztahané - třeba úvodní třístránkový telefonát (ze kterého se stejně nic nedovíme) se dal zkrátit na třetinu, respektive na jednu stranu, taky - jak píše Sagikkun - je toho Smrtihlavova poskakování po střechách zbytečně moc, i ta závěrečná scéna s Majkým je jen prázdné kecání dokola. Taky dialogy gaunerů jsou úplně banální, s těmi se dalo vyhrát. Pár panelů moc pěkných, třeba Smrtihlav natahující před sebe při skoku ruku s rozevřenými prsty nebo kopačka do dveří auta, za kterými stojí gauneři. Ale ty máznuté panely bych si příště odpustil.
  • Sagikkun
    Sagikkun20.7.2021 10:57Smrtihlav #05
    Pro změnu velmi svižný díl. Rozhodně bych vyzdvihl několik povedených panelů, kresba se zlepšuje. Jen škoda za mě zbytečného a poněkud nataženého přehupování Smrtihlava z místa na místo (asi 6 stran, což je v jednom sešitu dost), na tom prostoru by se dala vymyslet zajímavější akce.
531