Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

Velikonoční návštěva - Jiří W. Procházka, Jaroslav Němeček. U Čtyřlístku doma se chystají na Velikonoce, i když trochu netradičně. Naši kamarádi totiž chtějí trhnout rekord v počtu malovaných vajíček. Ovšem začali s tím trochu pozdě a tak se zdá, že to nestihnou. Tady pomůže jen nečekaná návštěva.

Pazourek a Zoubek: Tůdle nůdle - Filip Škoda. Mamutík Tůt omylem baští trávu na území neandrtálců. Bohužel ho při tom načapá jejich záludný náčelník Velký Chrocht a průšvih je na světě.

Detektiv Vroubek a vzpoura číšníků - Zuzana Morkes, Petr Morkes. Detektiv Vroubek se s chutí pustí do řešení dalšího případu.

Zvířátka ze ZOO: Stěhování - Jam Lipšanský, Josef Pernikl. Když posledního správce farmy odvezli do blázince, protože trvdil, že na farmě straší, požádá ředitel zoo ošetřovatele pana Vomáčku, zda by na farmě správcovství nepřevzal.

Tritonky - Dan Černý. Tritonka Terka v Kouzelném lese zachrání malou trpaslici od útoku strašného drakopavouka. Bohužel se záhy zjistí, že trpasličí král ji slíbil za ženu tomu, kdo ji vysvobodí.



Číslo 5/2021, ročník 53.

Scénář
Dan Černý, Jan Lipšanský, Zuzana Morkes, Jiří Walker Procházka, Filip Škoda
Art
Dan Černý, Petr Morkes, Jaroslav Němeček, Josef Pernikl, Filip Škoda
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
36
Cena
39 Kč