Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Cíl je jasný – zabít Pytláky, opustit Goldy Pond a hurá na cestu vstříc vytoužené budoucnosti. Jenže lord Bayon a jeho kumpáni odmítají dát svou démonickou kůži lacino a děti proto začínají tušit, že ani tentokrát se boj za svobodu neobejde bez obětí…

Série je známá především pod názvem The Promised Neverland (anglický název), než pod originálním názvem Yakusoku no Neverland.

Scénář
Kaiu Širai
Art
Posuka Demizu
Obálka
Posuka Demizu
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
fantasy, horor
ISBN/ISSN
978-80-7679-009-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
242 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Yakusoku no Neverland #10 (Shueisha Inc., 2018)
  • VanTom
    VanTom21.12.2022 12:14Zaslíbená Země Nezemě #10
    Prvotní zběsilé tempo útoku na démonické lovce, kdy se je dařilo zaskočit a likvidovat, se bohužel postupně rozmělní, jak plán přestává vycházet. Autoři sami si jej zamotali postupnými zvraty, neustálými odbočkami či osvětlováním průběžných detailů.
  • sedw
    Za mě možná nejlepší díl série. Musím souhlasit s komentáři níže, ale nic ze zmíněného mi nevadilo, protože děj byl napínavý, plný akce a zvraty, i když místy očekávatelné, byly tak dobře napsané, že mě i tak velmi bavily. Konec byl super a nemůžu se dočkat dalšího dílu.
  • Fort
    Tento svazek zachycuje 15 minutový lov, kde je vyobrazeno mnoho myšlenkových pochodů a nějaká ta akce. Postavy, které vás nezajímají tu přežívají a děj skáče z jedné skupinky na druhou. Konec je přesně takový jaký očekáváte. Konec navnadil na další díl.
  • Sagikkun
    Sagikkun21.5.2021 23:47Zaslíbená Země Nezemě #10
    SPOILER
    Zaslíbená Zdrhačka Nezdrhačka aneb Záchrany na poslední chvíli.
    Pokračuje se v tom, co se zde nastavilo už od páté knihy - zdrhání. Zdrhá se na všech frontách (bohužel 3/4 postav mě zde naprosto nezajímá, protože to jsou prostě výplňkové postavy) a láká se do pastí, přičemž když už to náhodou nevyjde, tak se vždy objeví na poslední chvíli nějaká deus ex machina a situace je zachráněna.
    Toť děj tohoto svazku. Originalitou a překvapením to tedy moc nepřekypuje, ale jak bylo zmíněno pode mnou, je to prostě to, co člověk očekává + nějaké zajímavé momentíky k tomu.
    Dokázalo to alespoň udržet moji pozornost a opět dostatečně navnadit na pokračování.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin4.5.2021 13:35Zaslíbená Země Nezemě #10
    Prostě jsem dostal to, co jsem očekával, zároveň si člověk zase musí počkat do jedenáctého dílu...

    Celkový dojem: 50%
3971