Dynamický nástup, část 1.
Nacházíme se v alternativní Praze, kde technologické možnosti naší doby šly kupředu více, než je nám známé. Příběh začíná setkáním dvou kumpánů Pražské spodiny (obávaná parta pražského podsvětí), kteří jsou napadeni tajemným maskovaným mužem, jenž si řiká SMRTIHLAV.

K přečtení i na linku: https://tapas.io/episode/2020421

Scénář
Tomáš Zelenka
Art
Tomáš Zelenka
Obálka
Tomáš Zelenka
Lettering
Tomáš Zelenka
Žánry
detektivka, drama, noir, superhrdinský
ISBN/ISSN
Kreveta
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
176 x 250 mm
Tisk
černobílý
Váha
85 g
Stran
28
Náklad
50ks
Cena
50 Kč
  • choze
    choze11.10.2021 14:32Smrtihlav #01
    Souhlas se Sagikkunem. Batman meets Sin City v alternativní Praze, přičemž to nepřichází s ničím originálním, ale je to atmosférické a není to vyložený trapas, byť to millerovské filozofování a drsné vnitřní monology při bitkách autorovi nežeru. Tu alternativní Prahu první sešit nijak neprodává a dějově je dost dietní - hrdina si jen trochu zafilozofuje v metru, převlékne se do kostýmu a zmlátí dva gaunery. Zatím tomu chybí něco osobitého, čím by to zaujalo, takhle to jen z dálky fandovsky pokukuje po Millerovi. Ale výtvarně je to snaživé a obálka se mi líbí moc. Tak snad to postupně nabere nějaký zajímavý směr.
  • burzum
    burzum mecenáš24.6.2021 23:44Smrtihlav #01
    Autor tento komiks robí doslova na kolene,preto sa mi páči jeho nadpriemerné spracovanie.Veľmi slušná sešitovka s dejom ktorý odsýpa.Ak si udrží rovnakú kvalitu aj ďalej,určite sa z toho stane dobrá séria.Som rád že som na ňu natrafil.
  • Sagikkun
    Sagikkun15.6.2021 23:06Smrtihlav #01
    Český Batman v Sin City stylu. Nikterak převratné, avšak neurážející, ba dokonce i zábavné. Má to atmošku, není to trapné, dialogy jsou napsané dobře. Jsem zvědavý, co se z toho vyklube, má to potenciál.
623