Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
V předposledním dílu jižanské hororové pohádky bude muset Ema uprostřed strachem ochromeného kraje čelit své úhlavní nepřítelkyni. Cosi děsivého se vyplížilo z hrobu s úmyslem spojit síly s její zvrácenou rodinou za účelem nemilosrdného střetu! Dokáže ochránit svůj domov a sebe samu, anebo bude nucena sáhnout k nezvyklým prostředkům, aby porazila zákeřné zlo jednou provždy?

Obsahuje sešity série Harrow County #25-28 (září 2017 - prosinec 2017)

Scénář
Cullen Bunn, Rhiannon Rasmussen-Silverstein
Art
Tyler Crook, Alise Gluškova, Christianne Goudreau
Ink
Tyler Crook, Alise Gluškova, Christianne Goudreau
Barvy
Tyler Crook, Alise Gluškova, Christianne Goudreau
Obálka
Tyler Crook
Lettering
Václav Dort, Tomáš Náprstek, Martin Trojan
Překlad
Alexandra Niklíčková
Redakce
Ondřej Černý, Radek Chaloupka, Barbara Doe (Warneke), Václav Dort, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková
Žánry
horor, mytologický
ISBN/ISSN
978-80-7652-039-4 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
158 x 239 mm
Tisk
barevný
Váha
480 g
Stran
128
Cena
599 Kč
Originál
Harrow County #07: Dark Times A’Coming (Dark Horse Comics, 2018)
  • karl173
    karl173 mecenáš11.3.2023 00:54Pochmurný kraj #07: Smrákání
    Vše potemnělo a vrátila se nám jedna zlá postava, aby přinesla chaos a smrt.
    Díky tomu se děj rozjede a pomalu graduje do svého konce.
    Ale po 7 knihách už to nemá takovou sílu, byť to stále umí bavit.
    Tyler Crook je mistr.
  • SickNail
    SickNail mecenáš15.7.2022 16:05Pochmurný kraj #07: Smrákání
    Jeee tak toto bola parádna kontinuálna a hlavne svižná márovačka. Asi najlepší diel celej série. Škoda že celý pochmúrny kraj nebol robený celistvejšie ako práve táto kniha.
  • sedw
    Po předchozím díle, který považuji za nejslabší, přišel za mě dosavadní vrchol série. Temný díl, velké zvraty, velká překvapení, zoufalství a beznaděj z komiksu jen sršely. Tento díl mě opravdu hodně dostal.
  • perak
    Smrákání dělá vyznění celé série opravdu temnější. Někomu bude ublíženo, někdo dopadne ještě hůře (což především v jednom případě mi bylo hodně líto), někdo bude muset dělat věci, které něchce dělat, případně věci, které mohou být nechutné:). Naopak někdo bude dělat věci, na které se dlouho těšil, ale že by z nich čtenář měl radost, to úplně si jist nejsem. Po nějaké době má opět větší prostor v ději Malachiáš a myslím, že v závěrečném díle bude jeho role ještě větší. Celková koncepce příběhu v tomto díle není nějak převratná, ale jako v celém Pochmurnm kraji - má to skvělou atmosféru a výbornou kresbu.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš30.12.2021 18:02Pochmurný kraj #07: Smrákání
    Cele mi to prestava davat smysl a je to jako pozorovat hrani si na pisku. Mam moc nemam moc, co s ni, kam pak s ni.... Proste mi to tu cele unika, oc vlastne jde. Je to takovy divny horor.
  • Norri
    Norri mecenáš22.12.2021 23:19Pochmurný kraj #07: Smrákání
    Výborné pokračování skvělé série. Dal jsem si takový malý maraton a přečetl jsem celou sérii na jeden zátah. Tento díl plynule navazuje na předchozí díl. Rozehrála se v něm první a pěkně krvavá bitva v závěrečné válce o osud Pochmurného kraje. Pokud bych měl něco vypíchnout, tak to jsou hodně povedené scény s chlapcem bez kůže.
  • aza
    Tahle série měla skončit už před několika knihami. Nekonečné souboje bez výsledku...
    Jako rušivé a zbytešné vnímám vysvětlivky odkazující k minulým příběhům u úst Emy - jako by si autoři řekli, "hele, udělali jsme tu Eminu historii nějakou zmatenou, radši to připomenem. Přitom by stačilo shrnutí na začátku, jak se to ve slušnejch seriálech dělá, ne že na to vyplejtvám stránky, kde mohl být děj.
    Nebýt nadprůměrné vizuální stránky, dám o hvězdu míň.
  • faster86
    faster8616.5.2021 22:32Pochmurný kraj #07: Smrákání
    Nejakčnější díl série.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin12.4.2021 10:05Pochmurný kraj #07: Smrákání
    Na této sérii konstantně oceňuji její atmosféru, ale /spoiler!/ epický souboj s celkem očekávaným koncem a příslibem nového epického souboje jak přes kopírák naznačuje, že kdyby série už teď skončila, vůbec by mi to nevadilo...

    Celkový dojem: 60%
  • Fry
    Fry admin2.4.2021 13:20Pochmurný kraj #07: Smrákání
    Pochmurný kraj #07: Smrákání - Dost možná nejlepší kniha série, a to říkám jako někdo koho celý koncept Harrow County až tak nezaujal a sérii dočítám pouze ze setrvačnosti. Přesto z této knihy konečně sálá docela hororová atmosféra, Kami se vrací ze svého hrobového vězení a na Emu čeká nejtěžší zkouška, nebo bych měl říci spíše osud, jemuž nelze uniknout ... Za mě 4*!
14206
Četl/a (64)
123peta, anka, aza, BadBoy, Black Bro, yo, calvin10, Carnage, Const.ex, Darker, Darth Raelchi, davidek, Dezodoo, Dinik, Draco nobilis, faster86, foudy, Fox01, Fry, fuerto_gepa, George Walker Bush, Georgíno J., Giskard, IndyP, Infarkt, invape, James, jindroush, jiskra, karl173, KdG, Keno, kindanerd, Kouzelnik7, KOWE, lacoste, lantan1, Light, LookAss, Lord Baltimore, MP, Mrlah, mstefl, Noci, Norri, oleav, paulmuaddib, pearlxjam, perak, petrSF, Poseidon1978, RadimNemec, rooty, RR, RudyRod, sedw, SickNail, terrordemon, the.kasztan, trudoš, Ukko, Walome, Zbysek2410, zipiik, Zlord_Antijezis
(118)
123peta, Alfi, anka, BadBoy, bboorreekk, binnmode, blackJag, bmc75, burzum, buscheer, Calvin Klein, calvin10, calviti, Carnage, Caylen-Tor, Const.ex, CSE_AC/DC, Dalamar, Dali, Darker, Deckard, DEmnoG, Dezodoo, Dinik, Draco nobilis, farnhajt, faster86, filemon, Fox01, Fry, fuerto_gepa, Georgíno J., Glumal, grinder, herbert, herrman, IndyP, Infarkt, invape, Jak, James, jankie, jindroush, jiskra, Karel Sec, karl173, Kazumaki, KdG, kendor007, Keno, Knuckless, koudak89, Kouzelnik7, KOWE, lacoste, lantan1, Light, Lojza, LookAss, Lord Baltimore, maara, Mamut12, mcleek, merhyx, MIKER65, mirec, Mitak, MP, Mr.Plysh, Mrlah, mstefl, Noci, Norri, o2t2, Olesh, Paldini, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perak, perper, petrSF, plema, Poseidon1978, RadimNemec, raenius, RicHard. , rooty, RudyRod, Rumburaq, Saran, sedw, SickNail, Sidi Santini, Skot, Stara.kryta, start05, suricattaontheway, syon, tacmud, terrordemon, the.kasztan, Tialster, timek, Tomasino79, trudoš, tulipstros, Ukko, Velkej šéf, vishnar, vranakx, willis, xintax, Yaromil, yogi, Zbysek2410, Zlord_Antijezis
Chce (14)
besikv, Davispear , delsemela, gumidekmedvidek, hahahoho, illy, LuckyLjuk, Maty48, MonsterGyre, monty.cl, Nightmare, sleepless, Wiw, zlejzmrd
Shání (1)
Nightmare