Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Můj táta a já jsme vážně v pohodě. Fakticky. Když se nudím, zakřičím a on hned přiběhne s lahvičkou a začne kolem tancovat. Občas mě uspává v autě a přitom mluví cizími jazyky, hlavně když zprudka zabrzdí mně pro radost. Někdy zkouším po něm opakovat a on vždycky zčervená pýchou! Táta je taky dobrý sportovec a já mu v tom pomáhám. Odhodím dudlík a on skáče do dálky, nebo spolknu korunu a on trénuje sprint k doktorovi. Tenhle týden jsme si to dali třikrát. Myslím, že si zlepšil čas. Vážně je skvělý!

Scénář
Filip Škoda
Art
Filip Škoda
Barvy
Filip Škoda
Obálka
Filip Škoda
Publicistika
Tomáš Prokůpek
Redakce
Andrea Brázdová, Jiří Matoušek
Žánry
humorný, stripy
ISBN/ISSN
978-80-2643-422-1 (CPress (Albatros Media a.s.))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
230 x 170 mm
Tisk
barevný
Váha
201 g
Stran
80
Cena
249 Kč
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš2.8.2021 12:53Můj táta a já
    Slušnej strip, pobavil, proč ne, ale nejsem úplná cílovka. Kresba je fakt pěkná. Dovedl bych si ji představit v komiksech mně blízkých.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin8.3.2021 17:49Můj táta a já
    K minusům - ono je těžké dělat neopakující se fóry na podobné téma, ale třeba to s tou žárovkou je vykrádání sama sebe. Do toho se s komiksy s tématem rodičovství roztrhl doslova pytel, byť tady se očividně jedná už o dlouhodobější projekt. Škoda, že jsou zároveň mnohé vtipy lehce předvídatelné, někdy až polopatické. A ono "Haideger" na obálce knihy je doufám jakýsi vtípek či lenost autora...

    K plusům - je to v podstatě dosti milé, přiměřeně vtipné a fakt moc hezky výtvarně pojaté.

    Celkový dojem: 50%
251