Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Nevědoucí se stala učednicí. Dokáže ale Coco překonat všechny zkoušky a vysvobodit matku z kamene?
Na scénu přichází Magická dozorčí rada a Coco je obviněna z používání Zakázané magie. Zvládne je přesvědčit o své nevinně, nebo ji připraví o všechny vzpomínky a tím pádem i o šanci zachránit svou matku? Navíc se zdá, že Qifreyho a Klobouky s krempou spojuje jakési temné tajemství.
Ponořte se do světa provoněného magickým inkoustem!

Série je známá především pod názvem Witch Hat Atelier (anglický název), než pod originálním názvem Tongari Boushi no Atelier.

Scénář
Kamome Shirahama
Art
Kamome Shirahama
Obálka
Kamome Shirahama
Lettering
Martina Bellová
Překlad
Michala Kropáčková
Redakce
Filip Gotfrid, Veronika Kursová
Žánry
fantasy, pohádka
ISBN/ISSN
978-80-7449-978-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
240 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Tongari Boushi no Atelier #03 (Kodansha Ltd., 2018)
  • Finvarra
    Zase (jako stará aikidistka) oceňuju mírumilosvnost – kouzla mají pomáhat. A tak se čarodějové pustí do záchrany lidí, kteří se stali oběťmi živelní pohromy. Dovíme se střípek z Agátiny minulosti a Quifrey objeví další stopu ke Krempákům.
  • VanTom
    Coco špatně spí a nakonec se dostane do nemocnice kvůli únavě z "přestudování". Jo a zlehka se rýsují obrysy její první zamilovanosti. Takže dějově víceméně nulový posun, což ve 3. volume už začíná být na pováženou, s náznaky hrozeb Krempáků si nelze vystačit donekonečna. Skutečně nadšený jsem ale neustále z nádherné, proporčně i výrazově perfektní kresby.
  • Fort
    Příběh se nám pozvolna rozvíjí. Magie se nám rozrůstá a nové a složitější prvky. Roztomilé dívčí čtení, které je něco jiného než co obvykle vyhledávám, možná proto se mi to líbí.
  • Sawyer
    Tak i třetí díl ateliéru mě baví, ale nic moc se tady nestane a děj se moc neposune. To je taky kámen úrazu tohoto dílu. Jediné co zjistíme je, že Qifrey má nějaké tajemství s Klobouky s krempou, a že Coco bude nemocná a skamarádí se s jedním klučinou. On to vlastně není nějaký velký problém, protože vás kniha bude stejně bavit a to jenom díky dialogům mezi postavami.

    Celkem - 65%
  • Fry
    Fry admin14.4.2021 09:34Ateliér špičatých klobouků #03
    Ateliér špičatých klobouků #03 - Minimalisticky laděná kniha, ve které na větší zvraty tentokrát nedojde. Přesto se prozatím nedá mluvit o nějakém poklesu kvality, jelikož minimálně preciznost s jakou je manga kreslena převyšuje většinu stávající produkce. Intermezzo mezi zkouškami tak máme za sebou a uvidíme jak zápletkou dále zamíchají Klobouky s krempou ... Za mě 3*!
  • Good Games
    Good Games mecenáš26.3.2021 09:14Ateliér špičatých klobouků #03
    Ateliér špičatých klobouků 3 výrazne spomaľuje svoje tempo a tentokrát neobsahuje žiadne veľkolepejšie momenty. Kým predošlý diel mal skvelý úvod s drakom a aj napínavé finále s rozbúrenou riekou, tretí diel také scény neobsahuje a je omnoho komornejší. Kamome Shirahama však rozohráva zaujímavý príbeh, v ktorom postavy nie sú čiernobiele a pravdepodobne nám ešte ukáže v budúcnosti dostatok napínavých scén. Jej kresba je skvelá a aj kvôli tomu sa oplatí dať tejto mange šancu. =►Celá recenzia◄=
279