Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Konečně pravda o Minervovi! Za dveřmi se nalézá odpověď na otázku, která Emmu a její přátele tak dlouho trápí. A lov začíná...

Série je známá především pod názvem The Promised Neverland (anglický název), než pod originálním názvem Yakusoku no Neverland.

Scénář
Kaiu Širai
Art
Posuka Demizu
Obálka
Posuka Demizu
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
fantasy, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-976-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
241 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Yakusoku no Neverland #09 (Shueisha Inc., 2018)
  • VanTom
    VanTom21.12.2022 12:10Zaslíbená Země Nezemě #09
    Důležitá pravda o panu Minervovi znásobuje odhodlání opustit Goldy Pond, což znamená postavit se pytlákům čelem (a s plánem). Je osvěžující vidět tentokrát útočit děti proti ohavným démonům, jejichž lovecká hra se obrací proti nim. Protože ošklivou smrt jim přát budete. Po podstatném posunu příběhu tak kniha nabírá šílený akční spád; přičemž další zásadní odhalení čtenářům ohledně jedné mrtvé postavy si autoři nenačasovali úplně nejlépe, vždyť úplně zapadlo.
  • sedw
    Tak tenhle díl byl pecka. Nejen, že na začátku se dozvíme několik dalších zásadních informací o celém světě, ale v druhé polovině dostaneme spoustu akce, která je parádně napsaná a tak napínavá, že se ani nechce člověku odkládat komiks do doby, než ho celý přečte. Jeden z nejlepších dílů.
  • Fort
    Tenhle svazek je opak předešlého. První polovina je informačně nabitá a druhá bojově laděná. Je celkem logické, že nové postavy v příběhu objevující se v minulém díle jsou tu hlavně od toho, aby zemřeli. Jsem s tím vyrozuměn, chci ihned pokračovat ve čtení.
  • Sagikkun
    Sagikkun21.5.2021 18:44Zaslíbená Země Nezemě #09
    Stále průměr, a opravdu nechápu, jak prošlo schvalovacím procesem (nebo jak si to vůbec zajistilo životnost) něco, co po pouhých pěti knihách neskutečně klesne na kvalitě a je to už pouze natahovaná, často nudná záležitost. Musím ale uznat, že od útěku ze sirotčince se tu konečně začnou věci pomalu hýbat kupředu a vysvětlí se tu jak pár starých otázek, tak se pár nových nabídne.
    Vážně ale doufám, že se odteď příběh bude ubírat nějakým zajímavějším směrem, tohle průměrné přebíhání z místa na místo bych po dalších 10 knih nedal.
  • Mitsuko
    Mitsuko14.2.2021 02:12Zaslíbená Země Nezemě #09
    Dlouho jsem žádný komentář nepsala, ale tady mám chuť to změnit. Tenhle díl jsem četla jedním dechem, byla tady spousta zvratů a dlouho očekávaných odhalení. Miluju to.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin4.2.2021 09:54Zaslíbená Země Nezemě #09
    Je to napínavé, sérii dojedu, dost mě to všechno zajímá... i když se teď samozřejmě najelo na klasické manga postupy - pět zajímavých nepřátel a teď je podle sofistikovaného akčního plánu (pravděpodobně) vykillíme.

    Celkový dojem: 60%
1154