Zuřivá fanatička se stala katastrofickým křižákem. Z Gwen Poolové je... Gwenpool! Trhá svět Marvelu na kousky pěkně stránku po stránce. Proměnila se v mocného moderního žoldáka — věřte tomu!
Napadlo vás někdy, že byste se stali superhrdinou? Gwen ano. Když se nějakou nevysvětlitelnou náhodou ocitne ve světě Marvelu, strhne se takové pohroma, že House of Ideas bude potřebovat renovaci! Vaše oblíbené postavy brzy dostanou pořádný výprask bičem, skosí je harpuny i přesné střely, jakmile se k nim Gwenpool dostane. A že se k nim dostane, i kdyby měla proskočit sklem! Sny se zkrátka mohou plnit.

Obsahuje příběhy:
Slečna Poole, pokud dovolíte
Věřte tomu

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií Unbelievable Gwenpool #1-6 a materiál z Howard the Duck (Vol. 6) #1-3


Scénář
Christopher Hastings
Art
Gurihiru (studio), Danilo S. Beyruth, Irene Strychalskiová
Barvy
Gurihiru (studio), Danilo S. Beyruth, Tamra Bonvillain, Rachelle Rosenberg
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Petra Fialová
Redakce
Alena Mikulíková, Petr Novotný
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
671 g
Stran
184
Cena
249 Kč
Originál
Unbelievable Gwenpool: Believe It (Marvel Comics, 2015, 2016)
  • Moon
    Velice mile jsem byl překvapen. Hrozně příjemná oddechovka, která není zas tak úplně hloupá jak jsem si myslel.
  • Spacecore
    Ale jo, příjemná oddychovka a něco trochu jiného. Na jednu stranu mě iritovalo "dívčí" pojetí a infantilnost příběhu, na druhou stranu to vybalancovávalo prolomení čtvrté zdi i obecná zajímavost Gwenpool jako postavy. Její působení v Marvel Universe je i přes její praštěnost vlastně vcelku ojedinělé (jako když nepočítám Deadpoola, 1985 od Millara apod.) a spolu s cameama dalších zajímavých alternativních verzí Marveláckých superhrdinů, céčkových padouchů a klasických postav to tuhle knížku katapultuje do příjemného průměru.
  • Doppelganger
    Tento začátek série je jenom sympatický průměr marvelovské verze Harley Quinn. Až v dalších dílech série začala systematicky pracovat s bořením komiksové čtvrté zdi a stoupla u mě o několik příček výše - takže doporučuji sehnat si i další díly série.
  • hroubek
    Tohle mě moc sedlo. Výborná oddychovka. Hodně jsem se těšil na seznámení s Gwenpool (Gwen Poolovou). A je to přesně takové jaké jsem chtěl. Zábavné, trhlé, plné nápadu, pomrkávání a skvělé zábavy. Šlape to od začátku až do konce a moc rád bych si s touto hrdinkou přečetl další komiksy. Boření čtvrté stěny, nadsázka a desítky odkazů. Gwenpool je jasná volba a skvělý komiks.
4691