Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Magická cesta Coco pokračuje!
V kouzelnickém městě Kalhnu se Coco opět setkává s tajemným maskovaným čarodějem, který ji i s dalšími učednicemi přenese do zakletého labyrintu střeženého drakem. Dokážou mu uniknout a dostat se zpátky?

Série je známá především pod názvem Witch Hat Atelier (anglický název), než pod originálním názvem Tongari Boushi no Atelier.

Scénář
Kamome Shirahama
Art
Kamome Shirahama
Obálka
Kamome Shirahama
Lettering
Martina Bellová
Překlad
Michala Kropáčková
Redakce
Filip Gotfrid, Veronika Kursová
Žánry
fantasy, pohádka
ISBN/ISSN
978-80-7449-933-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
260 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Tongari Boushi no Atelier #02 (Kodansha Ltd., 2017)
  • Finvarra
    Úvodní první díl se poněkud rozmělňuje a poznáváme postavy lépe. Oceňuji nápaditost a promyšlenost kouzel... až si říkám, že snad nemůže být takový čtenář hnidopich, co by se těmi runami zaobýval. Taky je za mě super způsob, jakým si malé čarodějky poradily s drakem. Rozumějme, žádné litry dračí krve vylité na stránkách prostě nenajedete. ;)
  • Fort
    Dětská naivita s překrásnou kresbou a jednoduchým scénářem. Tohle dívčí čtení zaujalo i tak starého chlapa jako já.
  • Sawyer
    Tak druhý díl je trochu slabší. Drak na začátku je fajn, ale jinak tam není nic zapamatovatelného. Postavy mě stále baví a kresba je pořád úžasná, ale musím říct, že u prvního dílu jsem byl více okouzlen. Pořád je to ale zábavná a kvalitní manga.

    Celkem-75%
  • Good Games
    Good Games mecenáš29.1.2021 11:15Ateliér špičatých klobouků #02
    Ateliér špičatých klobouků 2 zvyšuje tempo, pridáva viac akcie a obsahuje aj viacero zaujímavejších momentov, ako prvý diel. Zatiaľ sa séria uberá dobrým smerom a aj vďaka veľmi peknej kresbe je to zatiaľ príjemná manga séria. =►Celá recenzia◄=
  • VanTom
    Úvodní souboj s drakem v rámci zatím minimálně nakousnuté ústřední zápletky mě hned chytnul víc, než následné učednické trampoty budoucích čarodějek plné (holčičího) kamarádství, nadšení a píle. Nevíme zatím nic a to, že občas někdo připomene možný dosah zakázané magie i vyučování "nevědoucí", úplně nepostačuje. Manga je mi zatím sympatická asi stejně, jako Zaslíbená Země Nezemě, ovšem takový Ocelový alchymista byl už od úvodu o úroveň jinde.
  • Negan
    Stejně jako minulý díl- kvalitní. Trochu mi tedy vadilo nadměrné používání japonského stylu emocí, ale nějaké nedokonalosti zachraňuje výborná kresba.
  • Fry
    Ateliér špičatých klobouků #02 - Pořád mě to baví, ale prvotní nadšení pomalu vyprchává, jelikož se zápletka postupně zjednodušuje k docela banálním příběhům a záchranám na prahu Ateliéru. Nicméně panelování je stále naprosto úchvatné, interakce mezi postavami jsou zcela uvěřitelné a jsem zvědav, kam nás tahle čerstvě oceněná manga ještě zavede ... Za mě 4*!
3134