Jednou z nejgeniálněiších postav Marvelu, co se týká mentální kapacity, je bývalý Mocný Princ neboli Amadeus Cho. Tak právě ten je nyní úplně novým, drsným Naprosto úžasným Hulkem. V každé situaci umí propočítat tisíce možností.

Nyní Amadeus Cho spojil svou superinteligenci s brutální silou, k níž přišel díky záření gamma, a čelí útokům různých monster! Scenárista Greg Pak se svými přáteli přináší zběsilé scény, v nichž hlavní roli hraie tenhle mocný mistr moderního Marvelu!
Amadeus představuje odvahu a chaos... a je to prostě naprosto úžasné!

Obsahuje příběhy:
Mastermind Excello
Choův Čas

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií Totally Awesome Hulk #1-6 a materiál z Amazing Fantasy (Vol. 2) #15


Scénář
Greg Pak
Art
Frank Cho, Michael 'Mike' Choi, Takeshi Miyazawa
Barvy
Sonia Oback, Christina Strain
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Jáchym Vyčítal
Redakce
Alena Mikulíková, Petr Novotný
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
604 g
Stran
160
Cena
249 Kč
Originál
Totally Awesome Hulk: Cho Time (Marvel Comics, 2006, 2015, 2016)
  • Moon
    Nečekal jsem nic a docela to překvapilo. Kresba prvních asi 4-5 sešitu byla velmi zdařilá, poslední dva jsou na tom hůře. Hloupý scénář i příběh, nicméně to tak nějak hezky odsýpalo a některé momenty byli docela úsměvné. Ve výsledku byla zábava úměrná ceně, takže jsem od této knihy odcházel celkem spokojený a to se u mnoha knížek z NHM nedá říct.

    PS: starý Hulk je mnohem lepší
  • Norri
    Asi vím, proč Frank Cho nakreslil jenom první čtyři sešity. Kreslíř jako on má určitě spoustu jiné práce, než kreslit podle špatného scénáře. Na druhou stranu jeho Skybourne také není scénářem žádné veledílo. Není také bez zajímavosti, že tento Hulk byly jeho poslední stránky pro Marvel, ve kterém mu skončila 14 let dlouhá exkluzivní smlouva s Marvelem a potom hned zdrhl do DC.
    Kniha začíná několika stránkami příběhu “Mastermind Excello”, na kterých je Amadeus Cho krátce představen a já se nezdráhám nazvat to fan artem - scénář i kresbu. Nikde jinde neuvidíte Bruce Bannera jako postaršího asiata. Hlavním příběhem pak je “Choův Čas”. Jeho scénář je plytký, hodně akční a plný drobných pubertálních vtípků. Díky kresbě Franka Cho se na to alespoň dobře dívá. Od pátého sešitu je to však zase ve znamení sešupu kresby směrem k fan artu. Bohůmžel. Na tuhle knihu jsem se hodně těšil a jsem zklamaný. Ty tři hvězdičky jsou pro Franka...
  • adevr
    Docela dobře se na to koukalo, a i celkem fajn a nekomplikovaně se to četlo. Prostě dobrá oddychovka.
  • hroubek
    Je to hodně dobré. Greg Pak rozumí Hulkovi, a ještě lépe rozumí Amadeovi. Pak píše zábavný a odlehčený komiks, který dobře pobaví, ale má toho v sobě mnohem více. A to se mi na tomto komiksu dost líbilo. Není to jen póza. To odlehčení má svůj význam. Bavilo mě to číst, a užil jsem si pohled na jiného Hulka. Totéž platí i o vztahu Amadea a jeho sestry Maddy, jenž je zajímavější, než se na první pohled zdá. Po příběhové stránce je to zábavné čtení, jehož hloubka se skrývá v náznacích. Dobrý a povedený komiks, který mě udělal radost.
  • Carnage
    Hulk v podání Amadea Cho je taková hezky namalovaná teen sranda kterou když si přečtete asi si toho moc z děje později pamatovat nebudete, ale nudit vás to taky nebude. Občas je to sranda a občas zasáhne do příběhu i vážnější nota s tím jakou vlastně odpovědnost Amadeus má. Musim pochválit kresbu Franka Cho on prostě ty ženský umí :)))
35911