Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Pokračování úspěšné komiksové série, založené na supervtipném animovaném seriálu Dana Harmona a Justina Roilanda Rick a Morty z [adult swim]!

Sledujte degenerovaného génia Ricka Sancheze a jeho koktajícího vnuka Mortyho při jejich dobrodružstvích na nejzazší hraně času, prostoru a maxima toho, co se dá ještě Jerrymu odpustit. V tomto svazku najdete třídílný příběh scenáristy nominovaného na Eisnerovu cenu Kylea Starkse (Sexcastle) a výtvarníka CJ Cannona o zavrženíhodném Matlákovi Jerrym, který hodlá ovládnout celý multivesmír. Vedle toho se na scénu vrací Pidirick v akčním nářezu „Miláčku, zmenšil jsem dědu“, a to ve výtvarném podání Kylea Starkse. V hrůzném „Horizontu ubohosti“ zažijete děs a hrůzu, načež se budete za břicha navzájem popadat u bonusových kraťasů Marca Ellerbyho!

Obsahuje sešity série Rick and Morty #21-25 (prosinec 2016 - duben 2017)

Scénář
Marc Ellerby, Kyle Starks
Art
CJ Cannon (CJ Cannon), Marc Ellerby, Kyle Starks
Ink
CJ Cannon (CJ Cannon), Marc Ellerby, Kyle Starks
Barvy
Marc Ellerby, Katy Farina
Obálka
CJ Cannon (CJ Cannon), Katy Farina
Lettering
Tomáš Neubauer
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Martin Kužel
Žánry
humorný, parodie, satirický, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7449-885-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
352 g
Stran
128
Cena
299 Kč
Originál
Rick and Morty #05 (Oni Press, 2017)
  • Sagikkun
    Sagikkun14.5.2022 14:11Rick a Morty #05
    Každý díl mě bavil o něco víc (ať už kvalitou nebo zvyknutím si), takže tady už se 4* nemám problém. Občas mi trochu nesedí ta cenzura, resp. u jakých konkrétních slov se vyskytuje, ale budiž. Nejsem si jistý, zda-li tahle série bude pokračovat... pokud ano, rád půjdu do dalších dílů, pokud ne, nic tak hrozného se neděje (ale byla by to trochu škoda vzhledem k tomu, že např. takoví Simpsonovi se tu drží jak dlouho, přitom Rick a Morty mají potenciál na nekonečně mnoho kreativnějších a originálnějších zápletek). Tak jako tak, pokud byl tohle u nás poslední díl, tak byl rozhodně obstojný a celá série, byť nebyla bůhvíjak geniální, byla víc než fajn.
  • Daw8ID
    Daw8ID24.11.2020 21:16Rick a Morty #05
    Jerryho druhé já je prvním příběhem svazku a je rozhodně vždy fajn vidět Jerryho se sebevědomím, většinou se povedly i vtipné "prostřihy", ale příběh nejvíc sráží třetí část. Horizont ubohosti mi sedl asi nejvíc, styl kresby Marca Ellerbyho je pro tyto komiksy asi nejlepší, je tam hodně vtipných momentů. Miláčku, zmenšil jsem dědu, alias příběh z obálky se mi příliš nelíbil ani kresbou, ani příběhem, který není obstojný. Líbil se mi nápad s "hustometrem" a finální zakončení, u kterého se člověk zasměje nahlas. Pobavilo mě, že v jedné části je věta: "No nekecej, to čumím Morty," přičemž je slovo čumím cenzurované jako ču**m. Bonusové kraťasy ujdou, ale žádná hitparáda to není (za to moment: "Kámo, těm už neřekne nikdo ani h**no," ano). Celkově v této sérii takový průměr, moc nadějí na zlepšení nevidím, ale beztak si další díly pořídím...
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin11.11.2020 00:22Rick a Morty #05
    Spousta zajímavých zápletek i vydařených vtipů, které však úplně nenaplňují má bombastická očekávání jako u seriálu.

    Celkový dojem: 70%
52