Kurt Wagner má tvář ďábla, ale duši hrdiny. Říká si Nightcrawler a je to ten nejobratnější a nejúžasnější člen X-Menů. Modra ikona týmu se srdcem ze zlata. Odhalíte ďábelskou podstatu jednoho z největších komiksových hrdinů. Nightcrawler se snaží přijít na kloub sérii krvavých vražd, které jsou přímo spojené s jeho vlastní minulostí, a ocitá se vtažen do osidel těch nejhlubších stínů.

Pokud má kdy pomstít vrahovy oběti, bude se muset postavit svým vnitřním démonům. Tento svazek navíc obsahuje i aktualizovaný příběh o původu chlupatého bojovníka a vezme vás hluboko do světa plného andělů a démonů.

Obsahuje příběhy:
První kroky Kurta Wagnera
S ďáblem v duši

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií Nightcrawler (Vol. 3) #1-6 a X-Men Origins: Nightcrawler


Scénář
Roberto Aguirre-Sacasa, Marc Bernardin, Adam Freeman
Art
James Harren, Cary Nord, Darick Robertson
Ink
Wayne Faucher
Barvy
Matt Milla, Chris Sotomayor (Sotocolor)
Obálka
Greg Land
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Petr Novotný, Martina Zvolská
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
666 g
Stran
184
Cena
249 Kč
Originál
Nightcrawler: The Devil Inside, Nightcrawler: Ghosts on the Tracks (Marvel Comics, 2004, 2005, 2010)
  • Moon
    Velice příjemné počtení a docela i překvapení jak dobře se to četlo. Skvělá atmosféra a Nightcrawler tak trochu jako paranormální vyšetřovatel. K dokonalosti chybělo málo. Celé je to tak trochu komorní a skromnější, což tomu velice sluší, nicméně občas je to trochu hloupé a rozuzlení některých příběhu je dost slabé.
  • karl173
    Poměrně příjemné na čtení a kresba také vůbec neurazila. Příběh mě do jisté míry bavil a určitě mě zaujal. Jenže vše se vyřešilo tak nějak samo. Postavy se velmi často chovali přiblble a celkový dojem ze čtení bych přirovnal, jako když si pustím nějaký televizní seriál, který člověka nějakým způsobem baví sledovat i když v duchu ví, že to není příliš kvalitní podívaná. A tak nějak bych hodnotil i tento komiks. Bavilo mě to, ale je to zkrátka jen lehký nadprůměr, který vám přináší takové to odlehčené pobavení. Za mě solidní 3*
  • louza
    Nightcrawler mi vždycky přišel jako zajímavá postava a po několika dobrých reakcích jsem se rozhodl si komiks pořídit, i když sleduji sérii NHM už spíše zpovzdálí. A nebyl jsem zklamán. První příběh hezky ukazuje Nightcrawlerův původ před nástupem k X-menům a další dva příběhy hrají na notu okultních hororů (ačkoliv trochu béčkových). Celá kniha je jednohubkou, která zabaví a místy i nadchne. 90% - váhám mezi pěti a čtyřmi hvězdami... ale co, dám čtyři... ;-)
  • mcleek
    Nightcrawler mi vždycky přišel jako zajímavá postava a po několika dobrých reakcích jsem se rozhodl si komiks pořídit, i když sleduji sérii NHM už spíše zpovzdálí. A nebyl jsem zklamán, ačkoliv žádná pecka se také nekonala. První příběh hezky ukazuje Nightcrawlerův původ před nástupem k X-menům a další dva příběhy hrají na notu okultních hororů (ačkoliv trochu béčkových). Celá kniha je jednohubkou, která zabaví a neurazí. 70% - váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdami... ale co, dám čtyři... ;-)
  • hroubek
    Dost dobrý. Nečekal jsem to a ve výsledku jsem dostal kvalitní komiks co mě bavil. Nightcrawler mě nikdy jako postav moc neučaroval, ale zde je perfektně napsaný a propracovaný. Ta postava má hloubku a je sama osobě dostatečně zajímavá, aby mě bavilo číst co se jí děje. Sedl mi i příběh, kde vůbec nebylo na škodu to tajemno a mystično. Moc hezky fungují vztahy Kurta se všemi ženami, jenž má ve svém okolí, které k němu vzhlížejí, ale každá z jiného důvodu. Bavilo mě to číst, samotné příběhy mají spád a umí překvapit. Jediné co mě mrzí, že mě to více nechytlo. Nightcrawler je moc dobrý komiks.
7183
Četl/a (33)
Alfred, calvin10, Carnage, chuckboris, dajik, Deckard, Doppelganger, hroubek, invape, Izmir Čupr, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, karl173, Lachvos, lantan1, Mariomichal, Martinb, Matthew, Mercurio, mineralk, Moon, Onkel 1928, opytz, Paldini, petad, roswelll, slavik38, Spike, Symbi, trudoš, TZcomics, zlejzmrd
(115)
Abe, Alfi, Alfred, Azik2586, blackJag, bmc75, calvin10, Carnage, chuckboris, ConanVJ, CSE_AC/DC, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, Dexir, disclose, DKoscik, Doppelganger, DracoAn, Elizabeth, fifas, filemon, Filip123, Fox01, gezic, Glumal, hellblazer, hlavathor, Honzin, hroubek, hugosnowden, Idy, Infarkt, invape, Izmir Čupr, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, Joshua_T, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Keno, Kiwi1902, Knuckless, komik.sx, komiksák007, Kouzelnik7, krupan, kucik, Lachvos, Lobok257, Lokas1998, Lukyn2810, Mariomichal, Martinb, Marvin, Matio, Matthew, MB, mcleek, me, meffis, Mercurio, merhyx, mimo_provoz, mineralk, Montiseus, monty.cl, Moon, MP, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Nyxxie, Olesh, Onkel 1928, opytz, Paldini, pearlxjam, pechna, plema, Poseidon1978, raenius, roswelll, royan, Rumburaq, S313, Saran, Skot, slavik38, Spike, StressCZ, suricattaontheway, Symbi, tacmud, the.kasztan, Tialster, Tomasino79, trudoš, Tyfus, TZcomics, vranakx, Vrtule, VskPrzk, xintax, yogi, zdennanek, zdoog, zlejzmrd
Chce (11)
Al0f0k, Badgu.y1902, Copak(:-chceš, delsemela, Denis1996, hahahoho, Jason2808, Maty48, Premek, Radkos, sleepless
Shání (2)
DegiCZ, JaroKakashi