Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Dvojčíslo časopisu Čtyřlístek:

Teskně hučí Zádrhel - Tomáš Srb, Jaroslav Němeček. První příběh nového dvojčísla nese název Teskně hučí Zádrhel. Díky popletenosti tohoto známého záškodníka dojde k záměně místa prázdninového pobytu Čtyřlístku. Niagara totiž nehučí jen v Severní Americe.

Cesta kolem světa za 80 dní: Část 6. - Petr Kopl. Cestovatel Filleas Fogg se konečně vymotal z Paříže a teď se chystá překročit Alpy. Ovšem vlakový spoj byl zrušen z důvodu zavalení tratě lavinou. Prostě obvyklé cestovatelské potíže.

Sedmikráskov: Bludný kořen - Richard Svitalský. Nad Sedmikráskovem se jedné noci počne rozléhat obrovský řev. Dyk a Vosák objeví, že to křičí vrba Drndalka. Bolí ji bludný kořen, pod kterým je uvězněný loupeživý rytíř Čeněk Chmaták.

Prolhaná Lhota - Richard Svitalský, Jaroslav Němeček. Ve druhém příběhu s názvem Prolhaná Lhota se pak naše parta zdatně vypořádá s vykutáleným starostou.

Morgavsa & Morgana: Dračí azyl - Petr Kopl. Čarodějky Morgavsa a Morgana vám přinášejí speciální příhodu, která se udála na jejich cestě z dobrodružství na Islandu. Setkáte se také s nemluvným drakem a čarodějem Merlinem.

Číslo 14-15/2020, ročník 52.

Scénář
Petr Kopl, Tomáš Srb, Richard Svitalský
Art
Petr Kopl, Jaroslav Němeček, Richard Svitalský
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
64
Cena
69 Kč