Mladí Titáni: Dětská hra (Původně vycházelo od září 2003 do března 2004)
Donna Troyová tragicky zemřela a tým Young Justice se rozpadl. Cyborg věří, že nastal vhodný čas vrátit se ke kořenům a dát znovu dohromady Mladé Titány. Ale má nejnovější generace hrdinů - Robin, Superboy, Impulse a Wonder Girl - vůbec to, co potřebují, aby přežili útok smrtelně nebezpečného vraha Deathstrokea?

The Flash #110 (Původně vyšlo v lednu 1960)
První příběh s Kid Flashem. Blesk udeří podruhé a Wally West získá zázračnou rychlost, která může konkurovat i jeho největšímu vzoru Flashovi.

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz od Alexe Rosse.

Obsahuje sešity sérií Teen Titans (Vol. 3) #1-7 a The Flash (Vol. 1) #110


Scénář
John Broome, Geoff Johns
Art
Tom Grummett, Carmine Infantino, Mike McKone
Ink
Marlo Alquiza, Nelson Faro DeCastro (Nelson), Joe Giella
Barvy
Jeromy Cox
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Mirka Jarotková, Pavel Kořínek
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-83-8199-331-9 (BBart s.r.o.)
978-83-8199-331-9 (Eaglemoss (Eaglemoss Collection / Publishing Group))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
178 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
568 g
Stran
192
Cena
269 Kč
Originál
Teen Titans: A Kid's Game (DC Comics, 1960, 2003, 2004)
  • hroubek
    Mnohem lepší, než jsem čekal. Mladí Titáni nejsou moje srdcovka, ale tento příběh se opravdu povedl. Geoff Johns krásně vystihl to co měli čtenáři rádi na starých příbězích Titánů a převedl to do nové podoby s novými hrdiny. Díky tomu parádně funguje ten kontrast a práce s postavami a jejich motivacemi. Čte se to velmi dobře, je to zábavné a celkem i drsné a dané zvraty nepůsobí vycucaně z prstu a dávají v širším hledisku smysl. Za mě tedy moc fajn komiks, který je lepší, než jsem čekal.
  • trudoš
    Nepatřím k těm fanouškům, kteří po světě chodí s transparenty, že na co Geoff Johns sáhne, to se ve zlato promění, ovšem přiznat mu musím několik povedených znovuzrození hrdinů DC. A Mladí Titáni z roku 2003 k nim bezesporu patří. Autor hezky navazuje na původní zájem o hrdiny - teenagery, jež se snaží vymanit ze stínů svých „otců“. Tentokrát se jde o generaci dál, takže těmi „otci“ jsou právě ti, co ještě nedávno sami dělali sidekicky. Scénář se přitom nepodbízí cool postavami, které existují jen proto, aby vyhověly poptávce, takže trable mládežníků jsou snadno pochopitelné i pro současného čtenáře. Zároveň děj eskaluje překvapivě drsným způsobem, přičemž dovedně kombinuje nové události s těmi starými. Což s sebou samozřejmě nese handicap v podobně alespoň povšechné znalosti toho, co bylo dříve – nejde však o nic, co by čtenář nedohledal ve starších číslech Komiksového kompletu.
    Bonus s prvním vystoupením Kid Flashe je fajn, ale je tu evidentně jen pro to, aby byla naplněna norma.
71211
Četl/a (35)
2scha, Al0f0k, Bubákolog, calvin10, Carnage, Craxx, dajik, Denis, Doppelganger, hroubek, invape, Jay-jay, jh666, JORDY, Kiko, lantan1, Lenny, Mercurio, mineralk, NecRoman, opytz, puolpm, regressiv, roswelll, Sagikkun, Schirru, simonator, slavik38, Spike, Symbi, Tony TwoDee, trudoš, utresyby, xflori01, zlejzmrd
(131)
2scha, Abe, Al0f0k, Alfi, Alfred, BadBoy, blackJag, Blair, bmc75, Bubákolog, calvin10, Carnage, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, dajik, Dali, deefha, DegiCZ, Denis, disclose, DKoscik, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Er.Nest, fifas, filemon, Filip123, Flowtek, Fox01, gezic, Glumal, hahahoho, herrman, hlavathor, Horstik, hroubek, hugosnowden, hypermlok, Infarkt, invape, JackOneil, jakub186, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, JORDY, José, Josh, Joshua_T, Karel Sec, KdG, kendor007, Kiko, Kiwi1902, komik.sx, krupan, Krvavý Patejl, kucik, Lobok257, Mamut12, Mariomichal, Matio, MB, me, meffis, Mercurio, merhyx, Mikei, mimo_provoz, mineralk, miuanek, Montiseus, monty.cl, MP, NecRoman, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, Nyxxie, Olesh, opytz, Paldini, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, plema, Poseidon1978, psramek, PumpingArrow, puolpm, raenius, roswelll, Rumburaq, S313, Sagikkun, Sajmon, Schirru, Skot, SlavaBurlac, slavik38, sleepless, Spike, Stlucius, superheroesstuff, tacmud, the.kasztan, timek, Tomasino79, Tomate, Tommar, trudoš, Tyfus, Ursus, utresyby, vishnar, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VvV, xflori01, xintax, Yefery, yogi, Zbysek2410, zdennanek, zlejzmrd
Chce (6)
Azik2586, Badgu.y1902, deadpool, delsemela, Maty48, Premek
Shání (1)
suricattaontheway