Páni času: Na konci času (Původně vycházelo od září 2010 až do února 2011)
Batman, zasažený výbuchem Darkseidova omega-paprsku, byl považován za mrtvého. Ve skutečnosti byl vržen zpět v čase, kde se ve spirále řítil skrz věky bez možnosti návratu domů. Teď všechno závisí na Ripu Hunterovi: Pánovi času, aby vedl záchrannou misi do víru proudu času – misi, která má Temného rytíře zachránit a zabránit tak zničení reality samotné.

Time Masters #1 (Původně vyšlo v únoru 1990.)
Rip Hunter vede svou legendární skupinu cestovatelů časem do minulosti, aby zachránil současnost.

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz od Alexe Rosse.

Obsahuje sešity sérií Time Masters: Vanishing Point #1-6 a Time Masters #1


Scénář
Dan Jurgens, Lewis Shiner
Art
Dan Jurgens, Rodney Ramos, Norm Rapmund, Art Thibert
Ink
José Marzan jr., Rodney Ramos, Norm Rapmund
Barvy
Hi-Fi, Adrienne Roy
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Tadeáš Pelech
Redakce
Mirka Jarotková, Pavel Kořínek
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-83-8199-330-2 (BBart s.r.o.)
978-83-7718-202-4 (Eaglemoss (Eaglemoss Collection / Publishing Group))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
178 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
529 g
Stran
176
Cena
269 Kč
Originál
Time Masters: Vanishing Point (DC Comics, 1990, 2010)
  • Sagikkun
    Bál jsem se toho, protože z příběhů o cestování časoprostorem vzejde více než často akorát nesmyslný guláš... a to navíc v supehrdinském žánru... a to ještě navíc v DC. Moje obavy se zde naplnily spíše z poloviny, je to guláš, ale ve výsledku překvapivě ne až tak nesmyslný. Vlastně nějaké 3/4 knihy to je fajn dobrodružné čtení, které má svoje momenty, a které si s časovými tématy zajímavě pohrává. Zároveň taky dokáže dobře představit minimálně pro mě do té doby naprosto neznámého Rip Huntera a jeho společníky. Těch postav je tam ale přehršel, a na to se začne na konci silně doplácet (a začne z toho už být jenom guláš). Určitě všechno pokračuje a dojde svému závěru v dalších x různých sériích, ale takhle samostatně je to spíše neurážející průměr.
    Jinak souhlas se Spacecorem, čím víc čtu DCKK, tím víc si začínám říkat, proč se to vydávalo zrovna v tomhle pořadí... když už se nemohlo obsáhnout opravdu všechno podstatné, tak proč se alespoň nezachovala nějaká chronologie?
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš2.1.2021 18:14DC komiksový komplet #097: Páni času: Na konci času
    Konečně se mi dostalo do ruky aspoň něco trochu smysluplného. Není to bůhvíco, ale je to přinejmenším zajímavé a docela to odsýpá. Pro mě další zajímavý střípek z DC komiksů. Time Masters moc neznám a pro seznámení to bylo dobré. Spíš by mě zajímaly další příběhy s nimi, včetně těch starých, jehož jeden sešit máme v bonusech. Jj, Booster Gold tu měl vyjít a to je velká škoda. Pořád vychází kraviny a nesmysly bez ladu a skladu. Tohle aspoň trochu vyčnívá. Obálka ale dost mate, působí to jako další Superman. Takže dávám 3 hvězdy, krásný průměr a příjemné počtení.
  • Alfi
    Ach toto bol strašný blábol. A ten koniec? WTF??
  • hroubek
    Obávám se, že zas půjdu proti proudu, jelikož mě tento komiks sedl a bavil mě. Nejvíce si tento komiks užijí fanoušci seriálu Legendy zítřka. Je fajn, že hlavním hrdinou je Rip Hunter a ostatní postavy mu pomáhají a dotvářejí příběh. Místy je to překombinované, opět pokud nemáte načteno v DC světě, tak nebude chápat, co se děje a vlastně v tomto nepomáhá ani vydavatel. Přesto je to dobré čtení a celkem jsem si ho užil bez větších problémů. Dost dlouho jsem se rozhodoval mezi třemi a čtyřmi hvězdy, ale nakonec starý příběh rozhodl o lepším hodnocením. Neříkám, že je to nějaká extra velká pecka, nicméně z mého pohledu jde o komiks, co neurazí.
  • Carnage
    Téma cestování časem mě většinou baví ale tady je to takovej bezúčelnej guláš že to nemůže bavit snad nikoho. Na začátku nám řeknou proč tým cestuje časem a když už teda Batmana najdou je to úplně mimo příběh komiksu a prostě na konci jen tak v jednom malém rámečku řeknou něco ve smyslu "když ho našli a bla bla bla" ale celá kniha se tomu vyhýbá a prostě tým Batmana v knize nenajde. Pán času Rip Hunter je nám popisovanej jako fakt frajer a profík ale pokaždý když se má s týmem přesunout se něco pokazí a téma hledání Batmana je odsunuto na druhou nebo až třetí kolej a místo toho se plácáme kolem nějakýho kouzelníka kterýho nenapadlo nic lepšího než ukrást starou atomovou bombu.
  • Spacecore
    Tohle je celkem obstojný komiks, jenže funguje ryze jako podpůrný tie-in k The return of Bruce Wayne a obávám se, že čtením tohoto, bez přečtení (komplikovaného, ale parádního) návratu Bruce Wayna mezi živé, přijde český čtenář o komplexní zážitek. + se to dost hrabe v životě Rip Huntera a k tomu by bylo dobrý si načíst 52. No nevím no, to je průser celé edice. Na všem tom papíře by šlo vydat takových různorodých sérií, navzájem propojených, v krásných posloupnostech (Infinity crisis, Final Crisis, 52, cokoli..) a místo toho je v tom maglajz a potenciál nějaké DC osvěty je úplně pryč. Ale to my dávno víme samozřejmě.
14952
Četl/a (37)
2scha, Al0f0k, Bubákolog, calvin10, Carnage, dajik, Darth Raelchi, Deckard, Denis, Doppelganger, hroubek, James, Jay-jay, jh666, JORDY, kallenved, Kiko, lantan1, Mercurio, mineralk, NecRoman, opytz, puolpm, roswelll, Sagikkun, Schirru, simonator, slavik38, Spacecore, Spike, Symbi, Tommar, Tony TwoDee, trudoš, utresyby, xflori01, zlejzmrd
(129)
2scha, Abe, Al0f0k, Alfi, Alfred, BadBoy, blackJag, Blair, bmc75, Bubákolog, burzum, calvin10, Carnage, ConanVJ, CSE_AC/DC, dajik, Dali, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis, disclose, DKoscik, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Er.Nest, fifas, filemon, Filip123, Flowtek, Fox01, gezic, Glumal, hahahoho, herrman, hlavathor, Horstik, hroubek, hugosnowden, hypermlok, Infarkt, invape, JackOneil, jakub186, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, JORDY, José, Josh, Joshua_T, kallenved, Karel Sec, KdG, kendor007, Kiko, Kiwi1902, krupan, Krvavý Patejl, kucik, Lobok257, Mamut12, Mariomichal, Matio, MB, me, meffis, Mercurio, merhyx, Mikei, mimo_provoz, mineralk, miuanek, monty.cl, MP, NecRoman, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, Nyxxie, Olesh, opytz, Paldini, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, plema, psramek, PumpingArrow, puolpm, roswelll, Rumburaq, S313, Sagikkun, Sajmon, Schirru, Skot, SlavaBurlac, slavik38, sleepless, Spike, Stlucius, superheroesstuff, tacmud, the.kasztan, timek, Tomasino79, Tomate, Tommar, trudoš, Tyfus, Ursus, utresyby, vishnar, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VvV, xflori01, xintax, Yefery, yogi, Zbysek2410, zdennanek, zlejzmrd
Chce (6)
Azik2586, Badgu.y1902, deadpool, delsemela, Maty48, Premek
Shání (1)
suricattaontheway