Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
V důsledku války se Tony Stark a Carol Denversová obrátí na jediného člověka, kterému mohou věřit, na Stevea Rogerse, Captaina Ameriku. A když je zpátky Zemo, nemohou být daleko ani Masters of Evil. Na světlo se dostane i utajený příběh Kápa ze druhé světové války! Dojde také k drásavému odhalení původu Madame Hydry! Ale jen jeden muž může Hydru vést do nového věku nadvlády a nadřazenosti – Red Skull věří, že tím mužem je on! Jenže Captain America si myslí něco jiného – a jeho plány změní celé universum Marvelu!

Obsahuje sešity série Captain America - Steve Rogers #12-16 (únor 2017 - duben 2017) [All-New, All-Different Marvel] a Civil War II: The Oath (leden 2017)

Scénář
Nick Spencer
Art
Ted Brandt, Yildiray Cinar, Andres Guinaldo, Scott Hanna, Raffaele Ienco, Szymon Kudranski, Kevin Libranda, Jon Malin, Phil Noto, Javier Pina, Jesús Saiz, Dono Sánchez-Almara, Ro Stein
Barvy
Rachelle Rosenberg
Lettering
Ludmila Nussbergerová
Překlad
Richard Klíčník
Redakce
Mirka Jarotková, Richard Podaný
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-383-4 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
430 g
Stran
160
Cena
399 Kč
Originál
Captain America - Steve Rogers #03: Empire Building (Marvel Comics, 2017)
  • faster86
    Ach jo co to zase je?!? Za pár korun se ke mně dostalo tajné impérium tady s tím captainem a kvůli příslibu kvalitního čtení u impérie (doufejme, že to tak bude) jsem se musel prokousat 3 tpb pekla. Tady nezačínáme vůbec špatně, první sešit je rozhodně to nejlepší co v celém runu zatím bylo. Pak zabředáváme do fragmentového vyprávění něčeho co doufáme, že se někdy vyjasní, popřípadě tušíme, že je to dovysvětleno v dalších 53 sériích které jsou s tímhle propojené. Nějak jsem to zvládal (asi jsem si za předešlé 2 knihy zvykl na vyprávění ničeho pro nic), pak ale přišla operace mozku z čistého nebe a to je jako tak dementní, že to pro mě zabilo celou knihu (ve zkratce jde o to že jsme v bodě A a potřebujeme se dostat do bude Z ale máme na to 3 stránky, takže body B,C,D,E, ..... Y jsou prostě v jiných sériích). No prostě ztělesnění debilní politiky Marvelu a stejně tak DC: "chceš znát celý příběh musíš číst každé hovno co z nás vyleze". Jako nechápejte to špatně, ono to asi tak nějak má děj i dobrou myšlenku, jen celé zpracování nebo servírování čtenáři je tak blbé že to zkurví celkový dojem (bojím se že tady by k vyššímu hodnocení nepomohlo ani MB vydávání v kompletech)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš31.10.2021 13:06Captain America - Steve Rogers #03: Budování impéria
    Jak jsem u dvojky prskal, že tomu chybí kontext, naštěstí, s věděním, že bude Secret Empire, tohle už zapadalo a dávalo větší smysl. Opět to není bůhvíco, ale na Marvel je to z toho drsnějšího ranku. Vědět a očekávat, že status quo nebude a tvůrci by budoucí svět nalajnovali tak, jak ho tady rozbijí, by celá tato série včetně Secret Empire, dostala úplně jiný rozměr a daleko více by působila důstojněji a i víc jako milník. Takhle už předem vím, že se to zase vrátí do starých dobrých kolejí, takže to vše kolem, ten humbuk, je vlastně zbytečný, i kdyby Secret Empire nevím co, třeba bagr. Přesto se to ale četlo dobře a bavilo mě to.
  • Ivan Kucera
    Uznávam, nie je to najľahšie komiksové čítanie na svete, ale vari to, že niečo nie je jednoduché a prvoplánové, automaticky znamená, že je to zlé? Táto séria ma poriadne baví, napriek tomu paradoxne neviem príliš dobre povedať prečo. Ale možno preto, že je to niečo trochu iné, než čitateľ čaká. Zo zápletky „Captain skrytý agent Hydry“ sa tvorcom neustále darí ťažiť niečo nové, svieže, zaujímavé a zábavné. Tretí diel (podobne, ako prvé dva) ma paradoxne najmenej baví v akčných momentoch a počas chvíľ, kedy sa do akcie zapájajú rôzne béčkarské, druhoradé figúrky. V pomalých a dialógových pasážach, kedy sa (zdanlivo) nič nedeje, je to najlepšie. Opatrné 4*.
  • MEGA
    Série si udržuje svou kvalitu. Výtky mám pořád stejné a to především to, že nějaké části děje chybí, protože se odkazují na něco, co česky vydané není. Když přehlédnu to, tak zde pořád máme příběh se zlým Capem, jak kuje pikle, který mě stále baví. Komiks začína pomalu, ale jak věci začnou eskalovat, tak je to parádní. Žádný z kreslířů mi nevadil, jen by se nemuseli tak často střídat.
  • Fry
    Captain America - Steve Rogers #03: Budování impéria - Mě tahle série docela baví. Sice stále platí, že to nejdůležitější je třeba si u čtení domyslet, ale i když tady nevycházejí paralelní řady, tak to myslím funguje docela obstojně. Otázka je jak si vydavatel poradí s následujícím eventem 'Secret empire' (resp. 'Tajná říše'), popřípadě s dalšími sériemi s Capt. A ... Za mě 4*!
  • cyboy
    Ja nevim. Mel jsem pri cteni pocit, ze mam deravou hlavu a to, co do ni vleze ocima tou dirou zase hned pokracuje ven. Jako ano, neco se tam deje, ale nejak me to nebavi.
    60%
21492