Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Naho a Kakeru mají konečně chvilku pro sebe a postupně jeden v druhém nalézají stále větší zalíbení. Jenže tajemné dopisy přicházejí stále dál a ať se Naho snaží sebevíc, vypadá to, že budoucnost se jen tak nezmění. Existuje vůbec způsob, jak Kakerua zachránit...?

Scénář
Ičigo Takano
Art
Ičigo Takano
Obálka
Ičigo Takano
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
romantický, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7449-881-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
265 g
Stran
212
Cena
199 Kč
Originál
Orange #02 (Futabasha Publishers Ltd., 2013)
  • Fort
    Fort24.11.2021 17:34Orange #02
    I po přečtení druhého svazku jsem velice spokojen. Vůbec se tu nebojuje, nulová akce, nestačím se divit, jak poklidná je tato manga. Má to super zakončení a celkově o kapánek lepší než první díl.
  • VanTom
    VanTom27.5.2021 12:55Orange #02
    Stále maximálně příjemná teen romantika, jen se skoro nikam neposune. Zamilování mezi Naho a Kakeruem klíčí za nezištné podpory jejich přejících a obětavých kamarádů, dozvíme se něco málo zásadních informací, jinak se s nimi de facto zúčastníme jen pár slavností a slzičkových rozhovorů.
  • Sagikkun
    Sagikkun23.1.2021 20:51Orange #02
    Nečekal jsem, že mě chytne romanťárna, ale je to tak. Orange je kvalitně vyprávěný příběh dobře balancující mezi žánry scifi, romantický, komedie a drama. Čte se to moc dobře a od ostatní u nás vydávané mangy je to příjemná změna.
    Druhý díl je příběhově zasazený z 95% ve školním období, jelikož se zde rozvíjí vztah Naho a Kakerua, a zároveň se na scéně odhaluje několik nových skutečností/problémů - čtení mě tak nejen bavilo, ale hlavně i zajímalo, jak to bude dál.
  • Fry
    Fry admin27.8.2020 21:47Orange #02
    Orange #02 - Upřímně řečeno, tahle série si zaslouží pozornost (!) každého fanouška japonské mangy. Spolu s komiksovou adaptací 'Kimi no Na wa.' (To bylo tvé jméno.) se totiž jedná o mistrovsky vyprávěný romantický příběh doplněný skvěle vypointovanými sci-fi prvky. Oproti první knize se děj tentokrát točí převážně v přítomnosti a vztahový trojúhelník hlavní trojice hrdinů se začíná pěkně zamotávat. Jediné mínus se tak skrývá v místy až přehnané naivnosti téměř všech postav, které jakoby ani neuměly používat svůj zdravý rozum ... Za mě 4*!
194