Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
DLOUHO ZTRACENÝ PRINC THEMYSCIRY!

Až donedávna neměla Wonder Woman nejmenší tušení, že má bratra dvojče, který byl uprostřed noci odnesen z Themysciry. Záhadný Iásón, jediný muž kdy narozený na ostrově, byl ukryt na místě daleko od zraků bohů i lidí... ale jeho život a život Wonder Woman se co nevidět děsivým způsobem střetnou.

Než může Diana toto tajemství rozplést, musí se vypořádat s návratem Grail, která stopuje nevlastní sourozence Wonder Woman, potomky Dia. Při smrti každého poloboha se jejich energie přelije do Grailina otce a pána, znovuzrozeného Darkseida. A nyní je Wonder Woman zatažena do bitvy se smrtícím Pánem Apokolipsu. Bude Iásón bojovat po jejím boku, nebo jeho věrnost patří někomu jinému?

Obsahuje sešity série Wonder Woman (Rebirth) #31-37 (září 2017 - prosinec 2017)

Od tohoto čísla se sebrané knihy již neoznačují labelem 'Znovuzrození DC' a nejsou číslovány v pořadí, i když se v originále jedná o přímé pokračování dané řady.


Scénář
James Robinson
Art
Sergio Fernandez Davila, Emanuela Lupacchino, Carlo Pagulayan, Stephen Segovia
Ink
Raúl Fernández, Eber Ferreira, Michael (Mick) Gray, Scott Hanna, Ray McCarthy, Mark Morales, Sean Parsons, Michael Jason Paz, Art Thibert
Barvy
Romulo Fajardo Jr.
Obálka
Jenny Frison
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Filip Gotfrid, Martin Kužel
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-866-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
454 g
Stran
168
Cena
379 Kč
Originál
Wonder Woman #06: Children of the Gods (DC Comics, 2018)
  • Fry
    Fry admin31.3.2021 15:45Wonder Woman #06: Děti bohů
    Wonder Woman #06: Děti bohů - Od hledání pravdy, přes symboliku feminismu se nyní tak trochu vracíme k příběhům z NEW 52. Ve hře je opět božský původ Wonder Woman, návrat Darkseida, ale také problematika rodinných vztahů. Robinson však nehraje úplně fér, a tak klasické dějové oblouky prolíná s příběhy z minulosti a neodpouští si ani velkolepé cliffhangery ... Za mě 4*!
  • karl173
    karl173 mecenáš4.2.2021 16:11Wonder Woman #06: Děti bohů
    Máme tu nového scénáristu, nové kreslíře, prostě všechno nové. A s tím i nový děj. Od začátku vše šlape na plné obrátky a hrátky s bohy mě slušně bavili. Kresba je na perfektní úrovni. Prostě jo, takhle by to šlo. Tento díl jsem si užil. 4*
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš2.1.2021 18:19Wonder Woman #06: Děti bohů
    To docela ušlo, ale záplava klišé a předvídanosti nabírá na oprátky. Ušlo to, ale to kouzlo od Liama Sharpa a Grega Rucky je nenávratně pryč. Tohle je prostě příjemné akční dobrodružství, od kterého nič nečekejte. Prostě průměr.
  • cyboy
    cyboy mecenáš11.8.2020 12:26Wonder Woman #06: Děti bohů
    Setrvale klesajici kvalita. Sice pomalu, ale jiste. Nejprumernejsi mainstream bez ambice byt cimkoliv vic, nez je v ramci sablony nezbytne, navic s podivnymi dejovymi prvky (setkani WW a Iasona, objimacka s otcovrahem apod.). Pozitivni je, ze se to cte opravdu rychle a take potvrzeni toho, ze Poirot byl buh.
    Nejsem jeste uplne rozhodnuty, ale do dalsich pokracovani nejspis nepujdu.
    60%
366
  • Fry
    Fry admin31.3.2021 15:53Wonder Woman #06: Děti bohů
    btw. postřehli jste v příběhu z Iásonovy minulosti ten (nejspíše nechtěný) překladatelský dvojsmysl...

    'promiň, byl jsem vzrušený a...' X 'I'm sorry, I was excited and..'