Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Pobyt na Akademii má na Čise velký vliv a Elias se pomalu vyrovnává se změnami, které jejich nový život přináší. Na scéně se objevují noví hráči – „sedm štítů“, církev a tajuplná čarodějka Rahab cestující časem – a opona se zvedá!

Série je známá především pod názvem The Ancient Magus' Bride (anglický název), než pod originálním názvem Mahou Tsukai no Yome.

Scénář
Kore Jamazaki
Art
Kore Jamazaki
Obálka
Kore Jamazaki
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
dobrodružný, fantasy, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7449-832-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
230 g
Stran
184
Cena
199 Kč
Originál
Mahou Tsukai no Yome #11 (Mag Garden, 2019)
  • Fort
    Fort31.7.2021 20:43Čarodějova nevěsta #11
    Tak se vracíme do nadprůměru. Nevím jestli bych po minulém díle ještě nějaký svazek koupil, ale mám sérii zakoupenou do 13 dílu.
    Všímám si čím dál více odbytých malých panelů, jako by je kreslil někdo jiný, ty velké a střední jsou nádherné. Taky jsem si všiml zvláštně plynoucího času, kdy se nám Číše rozkecá uplyne polovina knihy a ke konci se honí čas, aby se nám všechno nestalo v jeden jediný den.
    Tady to autorka vymyslela šalamounsky, kdy se jedna z kapitol stala v pár minutách. Tří hodinové cestování na akademii a zpátky taky vyřešeno, aby Číše mohla bydlet doma.

    Doslov mě šokoval: Občas se mě ptáte co je k cestování potřeba. Tak teda pas, letenka, platební karta a chytrý telefon. Pro jakou věkovou kategorie je tohle čtivo určené?
    Pak je tu ještě ta část o sépiích, tak z toho jsem lehl smíchy.
1211