Alex Summers ie Havok, ikonický hrdina poháněný kosmickou energií, který kdysi patřil k prvním rekrutům původních X-Menů. V čele Starjammers vzlétne na mezigalaktickou výpravu za dobrodružstvím.

Vydejte se spolu s ním ke hvězdám, kde odhalí mučivou pravdu o svém nevlastním bratrovi Gabrielovi, tyranském císaři Shi'arů! Má-li Gabriela úspěšně sesadit, bude muset Havok dát dohromady zbrusu nový tým Starjammers. Poznejte intergalaktický příběh, který se chystal celé roky.
Havokův svazek kombinuje jeho debut s jedním z jeho nejlegendárnějších dobrodružství, které odhalí tajemství jednoho z předních x-menských rodů.
Bratr bratru vlkem... a jeiich bitva rozhodne o osudu miliard lidí.

Obsahuje příběhy:
Tajemství Cyclopsova bratra
X-Men: Ve jménu císaře

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií X-Men: Emperor Vulcan #1-5 a X-Men (Vol. 1) #54-55

V tiráži je chybně uveden Ondřej Král, který se na redakci tohoto čísla kompletu nepodílel.


Scénář
Arnold Drake, Roy Thomas, Christopher Yost (Chris)
Art
Paco Diaz Luque, Don Heck (Donny), Werner Roth (Jay Gavin)
Ink
Vicente Cifuentes, Vince Colletta (Vinnie), Sam Grainger
Barvy
Brian Reber, Chris Sotomayor (Sotocolor), Raul Trevino
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Mirka Jarotková, Karolina Matysová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
603 g
Stran
160
Cena
249 Kč
Originál
X-Men: Emperor Vulcan (Marvel Comics, 1969, 2007, 2008)
  • wistar
    starý příběh byl výjimečně strašný, kresba na své staří v pohodě, ale tuna divných situací, hláškující x-meni ve chvíli kdy jim jde o život ale na druhous stranu je záporák celkem zajímavý a cením, že autoři nechtěli udělat z Alexe hrdinu hned v prvním příběhu
    druhý příběh je nic moc, čte se rychle a kresba je pěkný mainstream, ale pokud nevíte kdo to jsou starjammers a neznáte předchozí komiksy tak vám to nic nedá, musím, ale pochválit obálku tohoto nhm
  • Moon
    Havok není špatný, byl by i zajímavý. Nicméně příběhy v této knize jsou takové nijaké. Čte se to rychle a ještě rychleji se to vytrácí z hlavy.
  • hroubek
    Nic proti ničemu. Na seznámí s Havokem to stačí, ale radostí jsem do vzduchu neskákal. Starý sešity jsou fajn a nejsou špatné. Hlavní příběh Ve jménu císaře je z mého pohledu, takový nijaký. Čte se rychle, děj má spád, je tam dost akce a kresba je neurážející. Problém je v samotném příběhu, kde mi bylo všechno ukradené. Celý konflikt, spory a další věci, které byly budovány napříč desítkami sešitů mi nic moc neříkali, jelikož neznám základ to všeho. Jak říkám, je to neurážející komiks, ale žádný zázrak nečekejte.