Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Ičigo řeší veliké dilema, jelikož jeho vnitřní Hollow stále sílí a zdá se, že se co nevidět vymkne kontrole. Pokud by se tak stalo, přišel by o všechny přátele a stal by se pro Sběrače duší nepřítelem číslo jedna. Tajemný nový spolužák Šindži Hirako mu nabízí alternativu – pokud se Ičigo přidá ke zběhlým Sběračům duší zvaným Vizardi, pomohou mu jeho problém zvládnout. Jenže Hirako není jediný, kdo chce Ičigovi podat pomocnou ruku...


Scénář
Tite Kubo
Art
Tite Kubo
Obálka
Tite Kubo
Lettering
Václav Maršík
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-849-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
115 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
222 g
Stran
212
Cena
189 Kč
Originál
Bleach #22: Conquistadores (Shueisha Inc., 2006)
  • Fry
    Fry admin27.5.2020 10:52Bleach #22: Conquistadores
    Bleach #22: Conquistadores - Až na tu změnu v pozici letterera a pomalé tempo vydávání ještě zpomalené COVIDovou epidemií, jsem moc rád za návrat této legendy na náš trh! Pár let nazpět jsem si tohle volume pořídil v originální japonštině (v Chinatownu za 2 libry) a ani jsem už nedoufal v nějaký ten restart vydávání. Přesto k tomu nakonec došlo, a ač asi nevydržím čekat dalších XY let na finální dokončení, tak každou jednotlivou knihu určitě podpořím svým zakoupením. Ještě aby ne, přicházejí Arrankaři a zápletka se už zase zamotává ... Za mě 5*!
  • xflori01
    xflori0128.3.2020 16:58Bleach #22: Conquistadores
    Vrátil se nám skvělý Bleach, v což jsem popravdě už nedoufal. Na scéně se objevují tajemní Vizardi, jejichž motivy zatím nechápe a děsiví Arankaři, se kterými mají problém si poradit i sběrači kapitánské úrovně. Sběrače tak čekají těžké boje, ale jen je to bojová manga, takže silní protivníci jsou potřeba. Kromě soubojů se dočkáme i humoru, který mi v této sérii velmi sedí. Jediné mínus vidím ve změně letterera, který zvolil přímo příšerný font na jednopanelové příběhy na konci každé kapitoly - to máme tak malé a ozdobné písmo luštit pod lupou, nebo co?
621
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.4.2020 10:03Bleach #22: Conquistadores
    Oh no, já jsem fakt přečetl 21 dílů Bleache? Mně se ale 22. díl nechce číst :D