Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Dvojčíslo časopisu Čtyřlístek:

Kde je Eifelovka? - Hana Lamková, Jaroslav Němeček. V prvním příběhu se Čtyřlístek bude potýkat se zapeklitou záhadou. Ze světa se totiž začnou ztrácet známé pamětihodnosti v čele se slavnou Eiffelovou věží.

Hubert & Hugo - Nikkarin. Že to s některými příbuznými někdy není jednoduché, o tom ví Hubert a Hugo své. A jsou nuceni si to připomenout, když musí strávit víkend s povedeným strýcem Hvězdoslavem.

Morgavsa & Morgana: Plaváček dřeváček - Petr Kopl. Morgavsa a Morgana se už blíží do Egypta. Ale ani přelet nad Středozemním mořem nebude bez komplikací. Musí zachránit chlapečka, který si myslí, že není skutečný.

Čaj zapomnění - Jiří Poborák, Jaroslav Němeček. Ve druhém příběhu pak Bobík sedne na lep neznámé krasavici, ze které se nakonec vyklube proradná čertice.

Tritonky - Dan Černý. Tritonky se vrací! S tímto oblíbeným seriálem, který vycházel v časopise Ahoj, tady Fifi! se nyní budete setkávat ve Čtyřlístku. První díl nás zavede do čarovného lesa, kde na hlavní hrdinky čeká nejedno nebezpečí.

Číslo 4-5/2020, ročník 52.

Scénář
Nikkarin, Dan Černý, Petr Kopl, Hana Lamková, Jiří Poborák
Art
Nikkarin, Dan Černý, Petr Kopl, Jaroslav Němeček
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
64
Cena
69 Kč