Koupit
První celobarevný Garfield u nás! Kniha v sobě obsahuje první dva sešity Garfield přibírá na váze a Garfield v nadživotní velikosti. V knize najdete i několik stripů, které se do sešitové verze nedostaly, ale především je kniha určena jako dárek pro zapálené garfieldomaniaky... a ty, kterým první dva díly unikly v předchozích vydáních.

Obsahuje barevné stripy z knih Garfield #01: Přibírá na váze a Garfield #02: V nadživotní velikosti

Scénář
Jim Davis
Art
Jim Davis
Barvy
Jim Davis
Obálka
Jim Davis
Překlad
Filip Škába
Žánry
humorný, stripy
ISBN/ISSN
978-80-7449-421-5 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
220 x 230 mm
Tisk
barevný
Váha
786 g
Stran
192
Cena
389 Kč
Varianty
Garfield #01: Garfield se vybarvuje (2. vydání) (2016)
Garfield #01: Garfield se vybarvuje (2008)
  • sedw
    Výborný strip, v barvě mi sedne mnohem více, než černobíle. 1* si však nechávám pro další díly, protože přecejen je zde několik slabších kousků a věřím, že v následujících dílech půjde kvalita ještě nahoru. Co se týče jednotlivých stripů, za nejlepší považuji ty, kde se objevuje Oddie, tam snad ani jeden nezklamal. Calvin a Snoopy u mě sice pořád vedou, ale Garfield jim šlape na paty.
  • Kapis
    Kapis mecenáš11.1.2010 09:34Garfield #01: Garfield se vybarvuje
    Ano, ano, mám to podobně jako andre, sešitové čb Garfieldy nekupuju a tady tímto barevným, v pevné vazbě ukotveným tlusťochem jsem byl hodně potěšen. Nejsem však potěšen, že k vánocům 2009 Crew nevyhodila do světa další barevný kousek (....podklady snad k tomu jsou, ne;-)?) Takže budu čekat do důchodu, a kdoví jestli, než si dám novější kousky v barvě. Myslím, že pokud je Garfield, dle slov JP, nejprodávanější komiks Crwe, tak byla doste velká chyba na vánoce nevypustit další dva sešity ve vazbě, práce by s tím moc nebylo a prodávalo by se to samo....nebo ne?? No, nic, každopádně hned se lépe usíná, když si před spaním dáte pár stripů s tímto kocourem. Takhle jsem si zpříjemňval usínání asi 10 dní. Jinak co napsat k chronicky známému a do kostí proniklému stripu, který jsem si už jako dítě vystřihoval z novin? Snad jen pár nemístných hnidopišských otázeček, které mne nenáchávají chladným:

    1) žije Jon se "zvířatky" sám nebo v registrovaném partnerství s Lynmanem (takový ten s tím hnědým smetákem pod nosem)?
    2) má Jon za barákem farmu na mega-brojlery?
    3) ať už Jon žije sám či ne, proč si pokaždé peče celé uvltra-kuře?
    4) Pokud si ho peče pro sebe a sere ho, že mu to G. pokaždé sežere, proč ho nechává ostentativně nehlídané a nepoučí se?
    5) žerou k tomu kuřeti opravdu jen bramborovou kaši a hrášek?
    6) a tak bychom mohli pokračovat.........

    No tak doufám, že se nikdo nebude pokoušet mi odpovídat;-) a já dávám vysoké hodnocení, protože Garfield je Garfield a mám ho rád:-)
  • andre
    andre mecenáš16.2.2009 12:09Garfield #01: Garfield se vybarvuje
    Jsem moc rád, že vyšel tento barevný a mnohostránkový Garfield. Těm sešitovým nějak stále nemohu přijít na chuť. Tento má příjemný formát, který se hodí akorát na noční stolek, aby si člověk mohl před usnutím přečíst pár povedených stripů..... Jedinou výtku mám k papíru. Tato křída na mě nepůsobila jako nejšťasnější volba, připadá mi taková "rychle se muchlající" možná to bud nižší gramáží(?). Také je možné, že by pomohla matná křída. ......A to je pouze drobek.
  • brkowycz
    Kdybych měl dát Stripům jako je red meat 100% a tý ultra nevtipný krávě co vychází v deníku Metro 11% tak Garfield dostává 80. Plus bych vyzdvihl to krásné vydání, pevná vazba, barevné stránky, luxus. Garfielda sem předtím nakupoval a teď rozhodně začnu, jestli bude takhle krásně vycházet.
  • krvinka56
    krvinka5626.12.2008 19:46Garfield #01: Garfield se vybarvuje
    Tak tohle se opravdu vyvedlo.Todle je spracování hodné Garfielda,barevné,pevná vazba.Párkrát sem mněl dojem že se trochu pozmněnil překlad.Byl sem spokojen teda až na setkání s doktorkou tyto stripy moc nemusím.Proto bodík dolů další že mi papír přišel poněkud slabý a tudíž byl poněkud průhledný a když se to čte je vydět skrz na další stránku.Ale to je maličkost.Formát je dobrý a mírně připomíná původní vydání kdy byly na jedné straně pouze dva stripy.Ale i tato verze mi hodně vyhovuje.Dufám že takovém to provedení bude vycházet častěji.Tohle musíte mít všichni opravdu perfektní lahůdka.
413
Četl/a (1)
filemon
(3)
blackJag, pechna, Skot
Chce (2)
Blacklarch, Maty48