Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Selina Kyleová je tvrdší, než sama tuší. Patnáct let snášela řetěz špatných známostí své matky. Když se Dernell, matčin současný vyvolený, ukáže krutější než všichni ostatní, Selina přehodnotí svůj vztah k domovu. Žádným způsobem nedokáže sdílet střechu nad hlavou s Dernellem. A protože Dernell se nikam nechystá, musí jít Selina.

Jedna z nejprodávanějších autorek podle New York Times Lauren Myracleová (ttyl) a kreslíř Isaac Goodhart přinášejí příběh o tom, jak přežít ve světě, který tě vypudil z domova, a jak najít spojence v nejméně očekávaných chvílích.

Vyšlo jako 2. svazek edice DC Young Adult - grafické romány

Scénář
Lauren Myracle
Art
Isaac Goodhart
Ink
Isaac Goodhart
Barvy
Jeremy Lawson
Obálka
Isaac Goodhart
Lettering
Tomáš Neubauer
Překlad
Filip Škába
Redakce
Alena Brožová, Filip Gotfrid
Žánry
romantický, superhrdinský, young adult
ISBN/ISSN
978-80-7449-835-0 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
152 x 230 mm
Tisk
šedomodrý
Váha
592 g
Stran
204
Cena
329 Kč
Originál
Under the Moon: A Catwoman Tale (DC Comics, 2019)
  • karl173
    karl173 mecenáš18.4.2023 21:52Catwoman: Ve svitu měsíce
    O něco lepší než Mera. V některých momentech se jedná o slušné drama o dospívající teen s reálnými problémy, které zažil určitě každý. Ale to je právě ten problém, většina problémů které Selina zažívá jsou věci se kterými se potýka mnoho lidí, ale to jakým způsobem se k problémům staví je mírně řečeno velice přitažené za vlasy. Komiks se opět nevyhnul zkratkovytým rozhodováním hlavní postavy, nelogičnostem a naivitě.
    Představa, že by se 12leté holky inspirovali chováním této puberťačky by rozhodila nejednoho rodiče.
  • choze
    choze24.11.2021 12:40Catwoman: Ve svitu měsíce
    Rozečetl jsem to s tím, že by to mohl být zajímavý origin nebo třeba příjemný coming of age, ale dostal jsem jen teenegerovský cajdák a ničím nepřekvapující průměr. Kde v okamžiku, kdy si hrdinka oblíbí roztomilé koťátko, je nad slunce jasné, že koťátko to má spočítané, nebo se hrdinka lituje slovy "Proč mě nikdo nemá rád", ačkoli před ní právě stojí nejúžasnější kluk ze školy a upřímně se zajímá o její problémy. A i když být bezdomovkyní v patnácti samozřejmě není žádná výhra, dokážu si snadno představit drsnější problémy, jaké může mít atraktivní teenagerka se svým hovadským otčímem, než že jí tu a tam vrazí facku a zavře mě do skříně. Ale i když přijmu, že tohle se o žádnou drsnost nesnažilo, pořád tomu zoufale chybí zajímavější příběh a výraznější scény. Takže jsem to někde za půlkou vzdal a proto nebudu hvězdičkovat (ale dal bych tak dvě). Kresebně je to takový ten roztomilý sexy čtenářsky vděčný mainstream, který k tomu sedí, tam bych problém neměl.
  • Netorack
    Netorack15.10.2020 15:04Catwoman: Ve svitu měsíce
    Nějak jsme se intelektuálně nepotkali, holt nejsem cílovka (spíš opak cílovky), ale rozhodně to není nějaké ťuťuňuňu, jak se to taky dalo pojmout.
  • faster86
    faster8613.4.2020 12:15Catwoman: Ve svitu měsíce
    Čekal jsem přeslazenou puberťálnu, ale musím uznat, že to je napsané dobře. Na ty 3⭐ tomu pomohla i příjemná kresba.
1446