Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Hail Hydra! Zatímco Red Skullovy plány dorůstají globálních měřítek, S.H.I.E.L.D. se drolí na kusy – a začíná soud s Marií Hillovou! Steve Rogers otevírá dveře – a tajemství za nimi ukryté otřese Marvel universem do základů. Captain America také zoufale pátrá po kosmické síle Kobik a musí požádat o pomoc Avril Kincaidovou, zbrusu novou Quasar! Soud s Hillovou spěje k dramatickému rozuzlení – ale kdo usedne v ředitelském křesle S.H.I.E.L.D.u?

Obsahuje sešity série Captain America - Steve Rogers #7-11 (listopad 2016 - únor 2017) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Nick Spencer
Art
Ted Brandt, Andres Guinaldo, Kevin Libranda, Javier Pina, Jesús Saiz
Ink
Andres Guinaldo, Scott Hanna, Kevin Libranda, Javier Pina, Jesús Saiz, Ro Stein
Barvy
Rachelle Rosenberg, Jesús Saiz
Obálka
Stephanie Hansová
Lettering
Ludmila Nussbergerová
Překlad
Richard Klíčník
Redakce
Mirka Jarotková, Richard Podaný
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7257-276-2 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
356 g
Stran
120
Cena
299 Kč
Originál
Captain America - Steve Rogers #02: The Trial of Maria Hill (Marvel Comics, 2017)
  • faster86
    Já nevím, ono je to jakési zmatené, přijde mi že vzali šest, na první pohled random věcí, které nějak zamíchali do sebe. Pořád to hlásí, že udou velké změny Marvel universa, tak uvidíme jestli se z toho něco vyhrabe, nebo se to celé zahrabe.
  • Bary02
    Super thriller se superhrdiny. Celá tahle série není ani tak moc o suprácích a tom jak porazí záporáka, ale spíš o intrikách kapitána ameriky. A já to zbožňuju. Místy sice komiks působí mírně zmatečně a občas to dá práci zorientovat se ve všech příběhových linkách. Stejně jako u prvního dílu mi u některých pasáží chyběl kontext k událostem na které komiks odkazuje. Kresba je fajn, ale není to nic z čeho bych se rozplýval blahem. Za mě 4* a už se těším na další díl.
  • Ivan Kucera
    S oškretými ušami, ale je to za 4*. Nápad spraviť z najčestnejšieho a „najsprávnejšieho“ amerického superhrdinu skrytého agenta Hydry je proste príliš dobrý na to, aby som dal 3* a menej. Ale oproti prvému prekvapivému dielu je to predsa len trošku zosun kvalitou dole a už ma to na druhý raz nebavilo až tak, ako po prvý. Oceňujem každopádne, že tvorcovia pred nudnou akciou uprednostnili dialógy, zvraty a šachovú partiu náročnú na pozornosť (nie zbytočne ostatne komiks otvára celostranový obraz Captaina Americu hrajúceho šachy s povedomými figúrkami).
  • Tyfus
    Oba dva díly jsem přečetl v podstatě na jeden zátah a bohužel musím říct, že jsem dost zklamaný. Brubakerovi to nesahá ani po kotníky. Samá nuda a žádná akce. V druhém díle se vůbec nic neděje. Celou dobu čekám, že dojde k něčemu velkému a prdlajz. Kromě toho se to celé prolíná s dalšími eventy, případně to na ně odkazuje... tam jsem se nechytal. Myslím, že by vůbec nebylo na škodu, kdyby čeští vydavatelé dali před začátek samotného komiksu jednu stranu s textem, která by nás uvedla do kontextu. Jo a nerozumím tomu jestli je Sharon najednou strašně stará, nebo jen tak hnusně nakreslená.
  • MEGA
    Pořád mně na některých místech chyběl kontext, jelikož komiksy, na které se odkazuje v ČR nevyšli a s největší pravděpodobností nevyjdou, ale je to o dost lepší než v předchozím díle. Tento díl je téměř bez akčních scén. Když se zde nějaká objeví, není nijak zvlášť výjimečná. Síla tohoto komiksu je v dialozích a v politických intrikách jednotlivých postav a to mě strašně bavilo. Nick Spencer hodně buduje a staví jednotlivé postavy na svá místa, tak snad se mu to povede uspokojivě zakončit. Kresba je parádní.
  • karl173
    První díl měl problém se zmatečností a bohužel druhý díl začíná ještě zmateněji. Nick Spencer tu rozjíždí až příliš mnoho dějových linií a každou využívá jak se mu zachce. Jenže odhadem v polovině se to začne náhle hezky propojovat a spousta věcí začne dávat mnohem větší smysl. Ba co víc, některé dějové linky jsou přímo výborné a sám sem byl překvapený jak mě to pohltilo a začalo bavit. Teď jsem velmi napnutý jak se povede díl třetí, protože jestli bude pokračovat ve stejném duchu, tak to bude ještě velmi zajímavé. Překombinované, ale překvapivě dobré 4*
  • rewkon
    Jak píše cyboy prostě to byla ukecaná nuda jedině co je fakt hezký je kresba .
  • Fry
    Captain America - Steve Rogers #02: Maria Hillová před soudem - Mám z toho podobné pocity jako u první knihy až na to, že mi sešit od sešitu stále více připadá, že mi něco zásadního uniká a to hlavní se děje mimo řádky někde na pozadí. Zkrátka na to, že je to Áčková série, nebo alespoň chvíli byla, tak si tady Captain America v mezičase řeší vlastní utajený projekt na obnovu světového řádu Hydry a my místo toho sledujeme soudní spor s Mariou Hillovou, který vznikl nejspíše v období druhé Civil War a velmi ovlivňuje směřování celé série ... Za mě 3*!
  • Darth Raelchi
    Mně to pořád nebaví a cítím, jako by tomu něco chybělo. Nenarážím na to, že jsem si přečetl, že bez Secret Empire je to poloviční. Myslím při čtení mi to přijde jako slepenec různých událostí, které ve své podstatě na něco odkazují, viz Secret Empire a další. Prostě z toho je cítiti jakási polovičatost. Válečnou éru nedávám, přijde mi tam divná a nehodící se - velmi podivný retconning. Oceňuji hlavně kresbu a tempo. Proto 3 hvězdy. Tomuhle prostě chybí kontext a celá série vyjde napolovic. Zase je dobré, že to je pořád aktuální komiks - poměrně, na české poměry :-).
  • cyboy
    Jak se mi libil prvni dil, tak jsem se u tohohle nudil a porad koukal kdy uz to budu mit doctene. Jeste jednu knihu tomu dam sanci a pak se rozhodnu, jestli v tom budu pokracovat.
    60%
315183
Četl/a (51)
AlmightyMates , Ash Pointak, Bary02, Bronn, calvin10, chuckboris, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, faster86, fifas, frantisekcap1, Fry, Georgíno J., Honzin, invape, Ivan Kucera, JaroKakashi, jeanbaklajean, jh666, Kaaos, kallenved, karl173, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Lobok257, Macek78, malylada, Mariomichal, Martinb, MEGA, Mercurio, mineralk, monocyt, MP, noovakpetr, Olesh, Osimchin, pearlxjam, pechna, RaptoR, rewkon, Tony TwoDee, trudoš, VskPrzk, Zbysek2410, zlejzmrd
(92)
2scha, 66pepo66, Alfred, AlmightyMates , Ash Pointak, Azbest, Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, Bary02, blackJag, bmc75, calvin10, Caylen-Tor, Cever, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, Dinik, DKoscik, Erich, erik, fifas, Fox01, frantisekcap1, Fry, Georgíno J., herbert, Honzin, hugosnowden, invape, Jack, James, JaroKakashi, jeanbaklajean, jh666, kallenved, karl173, Keenkeen, kendor007, komik.sx, komiksák007, Krvavý Patejl, lacoste, listr, Lobok257, luky.kuky10, Macek78, Mamut12, Mariomichal, Martinb, me, MEGA, Mercurio, Mikei, mineralk, Mitak, monocyt, monty.cl, MP, NecRoman, noovakpetr, nx, Odal , Olesh, Osimchin, Paldini, pearlxjam, pechna, perper, Poseidon1978, Premek, RaptoR, rewkon, Ricarderon, Skot, štěpin_8, suricattaontheway, Symbi, tacmud, Tomasino79, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, Wasps, Wiw, xintax, yogi, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (9)
Al0f0k, charvos, deadpool, gezic, Jáňa, LookAss, Maty48, Nightmare, Sebastian the wise
Shání (5)
DegiCZ, gezic, LookAss, Nightmare, Tomate
Nabízí (2)
frantisekcap1, nx