Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Čise dává vale osamělému životu a nastupuje na kouzelnickou akademii. Koho tam potká, jací noví přátelé či nepřátelé na ni čekají, a jak jí nově nabyté vědomosti pomohou v roli čarodějovy učednice?

Série je známá především pod názvem The Ancient Magus' Bride (anglický název), než pod originálním názvem Mahou Tsukai no Yome.

Scénář
Kore Jamazaki
Art
Kore Jamazaki
Obálka
Kore Jamazaki
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
dobrodružný, fantasy, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7449-810-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
225 g
Stran
180
Cena
199 Kč
Originál
Mahou Tsukai no Yome #10 (Mag Garden, 2018)
  • Fort
    Fort31.7.2021 17:04Čarodějova nevěsta #10
    Moc jsem se na pokračování těšil, hlavně na návrat do normálu, na méně akce a vysvětlování. Hned z kraje zjišťuji, že mám buď špatný výtisk nebo je autorka vážně nemocná. Prvních 5 stran se odehrává přesně na místě kde skončil předešlí výtisk, ale hned v zápětí následuje vysvětlovačka, jak se Číše na akademii dostala, proč? Od začátku byly v jednotlivých svazcích narážky na akademii v posledních 2 ne, klidně je tam mohla dát a v tomto díle mohlo jít o čistou současnost. Navíc v úvodní vysvětlovačce neřekne vše a plánuje dodatek k jisté situaci na jindy. Přijde mi to podobné jako tutoriály v mobilních hrách, jen to zdržuje od hraní, čtení.
    Autorka nemá zcela jasno co přesně v téhle serii bude a hodně tu cpe věcí, které někde vyčte. Přibylo 15 nových postav, to bude slušný guláš, protože se chce vrátit i k postavám z minula a dovyprávět jejich příběhy.
231