Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
EXISTUJE ZPŮSOB, JAK ZASTAVIT TEMNOTU?

Monumentální finále superhrdinské trilogie, která se prohnala celým mnohovesmírem!
Ti nejlepší komiksoví scenáristé a kreslíři (Scott Snyder, John Tynion IV, Grant Morrison, Jeff Lemire, Joshua Williamson, Greg Capullo, Brian Hitch a Howard Porter) se sešli, aby uzavřeli děsivý boj s nebezpečím z Temného vesmíru, který se snaží pomstít a stáhnout náš svět k sobě do hlubin!

A zatím se zdá, že ať se pozemští hrdinové spojí, ať udělají cokoliv, je to buď naprosto marné, nebo to spíš jejich protivníkům ještě nahrává. A Batman je stále nezvěstný...

Obsahuje sešity sérií Dark Nights Metal #4-6, The Flash #33, Justice League #32-33, Hal Jordan and the Green Lantern Corps #32, Hawkman Found #1, Dark Knights Rising: The Wild Hunt #1

Scénář
Jeff Lemire, Grant Morrison, Scott Snyder, James Tynion IV, Robert Venditti, Joshua Williamson
Art
Greg Capullo, Raúl Fernández, Bryan Hitch, Mikel Janin, Jorge Jimenez, Tyler Kirkham, Doug Mahnke, Álvaro Martínez Bueno, Howard Porter (HP), Ethan van Sciver, Liam Sharp
Ink
Raúl Fernández, Jonathan Glapion, Mikel Janin, Jorge Jimenez, Tyler Kirkham, Álvaro Martínez Bueno, Jaime Mendoza, Kevin Nowlan, Howard Porter (HP), Ethan van Sciver, Liam Sharp
Barvy
Brad Anderson, Adam Brown, June Chung, Jeromy Cox, Brian Miller (Hi-Fi Colour Design), Francesco Plascencia (FCO Plascencia), Arif Prianto, Wil Quintana, Alejandro Sanchez, Alex Sinclair, Jeremiah Skipper, Jason Wright
Obálka
Francesco Mattina
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-802-2 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
930 g
Stran
264
Cena
789 Kč
Originál
Dark Nights: Metal: The Resistance (DC Comics, 2018)
  • sedw
    Uvažoval jsem i o jedné hvězdě, ale nebylo by to fér ke kresbě. Protože kresba je opravdu to jediné, co v mých očích komiks zachraňuje. Myslel jsem si, že první díl byl zmatený a špatný, ale to jsem ještě nevěděl, co mě čeká tady. Snydera jsem měl vždy rád, ale tu slátaninu, co předvedl tady, to jsem opravdu nečekal.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš30.6.2022 17:44Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Ja som vedel, že to takto dopadne. Megagigantické eventy s desiatkami akčných scén a stovkami postáv sú pre mňa proste chaos, pri ktorom sa cítim ako keby som nevedel plávať a napriek tomu ma hodili doprostred jazera. Myslím si o sebe, že mám z DC načítaného dosť, ale aj tak som bol mimo. Je to parádne nakreslené, o to pokoj. Svojimi rozmermi Metal 3 budí rešpekt, inkeri sa vyhrali a scenáristi nekládli hranice fantázii. Ale inak sklamanie. Paradoxne, je to natoľko veľkolepé, že ma to istým spôsobom bavilo napriek tomu, že som prakticky nonstop vypadával zo sedla a padal do piesku. Zakaždým som sa ale dvihol a chvíľu som si tú strmhlavú jazdu mnohovesmírom zase užíval. Je každopádne prítomná pachuť a rozčarovanie prameniace z toho, že (opäť raz) je ako šokujúca, kánon revolučne naruby prevracajúca udalosť avizované niečo, po čom DC komiksy v podstate naďalej zostanú také, aké boli predtým. Azda len s pár novými postavami a relatívne kozmetickými úpravami. Preto mám rád edíciu Black Label, v rámci ktorej vychádzajú plnohodnotne ukončené a v niektorých prípadoch skutočne mierne revolučné DC komiksovky. A preto nemám ktovieako v láske eventy á la Metal. Trojka je dôkazom toho, že obrovské udalosti sú len búrkou v pohári vody. Osudovosť sa napokon nekoná, tri knihy sa to schyľuje k fakt hnusným veciam a napokon sa zase raz bez problémov vstáva z mŕtvych a život ide ďalej. Ku koncu, niekde pri šimpanzovi, som sa v tom definitívne stratil a priznám sa, že už som to chcel mať za sebou a odškrtnúť si to zo zoznamu prečítaných komiksov. Plusom Metalu každopádne akiste je to, že nám predstavil mrazivého Batmana, ktorý sa smeje. Ten dostal v r. 2022 svoju vlastnú komiksovú knihu, kde Snyder spojil svoje sily s Jockom a je to fest pekelná jazda, ktorú vám (na rozdiel od Metalov, kde je situácia značne komplikovaná) odporúčam.
  • hroubek
    Druhý díl byl lepší, a taky se lépe četl. Zde jsem se hodně těšil na odpovědi a jak to naši hrdinové zvládnout. Samotná závěrečná bitva je dost dobrá, jen ta cesta k ní byla dost trnitá, zvláštní a místy taky dost zamotaná. Místy mi přišlo, že samotný scénáristé toho chtějí říci strašně hodně a přitom moc dobře, ví že polovina toho, co budou říkat je zbytečná. Opravdu bych se zde nezlobil, kdyby to bylo přímočařejší a zábavnější. Důvod, proč tomu nedám tři hvězdy, je ten, že je zde výborný sešit s Green Lanternem.
  • Norri
    Norri mecenáš28.5.2022 11:52Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Všichni hrdinové jsou poražení a ve s*ačkách, všechny hlavní města DC světa jsou rozbité jak Mariupol, naprostá zkáza a ke zničení multiverza chybí už jenom krok. Ale najednou, jako když luskne prsty, se to otočí a hrdinové mají naději a mají hubu plnou drsných hlášek. Ale chyba lávky, vše se zase propadá do temnoty a chaosu a zase je veškerá naděje ztracená. A potom znovu nějaká naděje. A opět všechno špatně a všechno je ve s*ačkách. A pořád dokola. Nuda, chaos, bordel. V poslední třetině už jsem byl ztracený, ale bylo mi to už tak nějak jedno. Ty kecy, které hrdinové i záporáci pronášeli, pro mě začaly být utrpením. Už jsem to chtěl jenom dočíst do konce, zavřít a zapomenout.
  • tom173
    Poslední část monstrózního eventu DC se nese v duchu epické akce a bohužel taky v množství metafyzických dialogů o mnohovesmírech, časových liniích a klasicky taky o hmotě a antihmotě. První dvě třetiny pokračují v duchu předešlých dvou knih. Hrdinové se mlátí s temnými rytíři a postupně se odkrývají tajemství temného vesmíru a výhně, jak sledujeme počínání Batmana se Supermanem. V hlavě mi utkvěl hlavně souboj Green Laterna s Dawnbreakerem - krásně nakreslený, kontrast svítivě zelené v úplné tmě a velkých panelů. Princip temného vesmíru a vysvětlení jeho fungování mi přišel docela uspokojivý. Skvělý je nápad se strážcem výhně a hlavně díky, že tu vyšel taky Hawkmanův tie-in, který to všechno českému čtenáři zase trošku víc osvětlí. Celkově tie-iny tomu dávají ucelenější formu a vydat to takhle hezky posloupně bylo dobré rozhodnutí. No a teď k té poslední třetině, Snyder přijde s takovou scénáristickou berličkou a strašně si to usnadní. Bezvýchodná situace se opět úplně otočí a třeba mě to trochu zklamalo, že následky celého eventu nebyly větší. Celkový dojem mi to ale nepokazilo, Metal je pekelná jízda, kterou si dám určitě znovu a snad se budu zase více chytat. Holt český čtenář DC to má težký :)
  • Matthew
    Jak mě první 2 díly bavily, tak tady mi něco chybělo. Asi tomu dost ubírá, že člověk ví, že tyhle eventy prostě vždy skončí nakonec dobře.
  • rewkon
    Ono to je dobré ,ale celou dobu po dvou knihách jsem čekal ,že poslední díl bude epický a ,že si s něj sednu na zadek a ono je to jen slušný mainstream který má svoje chyby .
  • Palebras
    Musím říct, že třetí díl Metalu fakt není čtení pro každého. V prvním dílu přišlo jakési seznamování s tím, o co jakože půjde. V druhém dílu jsem se seznámili s Temnými rytíři, kteří dostali prostor skoro v celé knize. No a poté přišel na řadu díl třetí. A musím říct, že sám nevím, jestli v tom nějakou logiku viděli třeba jen sami autoři. Ono to začíná poměrně dobře, ale poté se to zvrhne v nahodilé události, které náš čtenář který nemá načteno, absolutně nemůže pochopit. Ono i ti Temní rytíři kteří v druhém díle dostali tolik prostoru, zde hrají druhé housle a objevují se minimálně. Ale pokud přistoupíte na hru scénáristů a necháte se vtáhnout do kolotoče událostí a ještě přitom přestanete hledat nějakou logiku, tak dostanete poměrně svižnou, divokou a hlavně megalomanskou jízdu po vesmíru. Já jsem taky přestal asi v půlce uvažovat nad souvislostmi, protože prostě nemám páru o tuně událostí ze světa DC. Nechal jsem se jen vtáhnout příběh a musím říct, že to poměrně zafungovalo. Celkově se mi všechny tři díly líbily. I když mi třetí díl přišel jako nejslabší právě asi onou přemírou různých událostí tak hodnotím za 4*. Prostě jako komplet to na mě zafungovalo a zase jsem si trochu rozšířil obzory.
  • Spacecore
    Spacecore28.1.2020 16:51Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Za plný počet to není proto, že se tady nechal Snyder až moc unést a napsal ač vcelku logický, tak dost složitý a chaotický závěr (i když samotný finální završení je naprosto bezchybný) a proto, že tak trošku kopíruje Final Crisis, což mi nevadilo, ale tady už to bylo očividné. Mimo tyhle dvě výtky je to skvělý megalomanský event přesně ve stylu hardcore sci-fi DC Krizí! Smrtelní hrdinové se setkávají s ultimátními bohy, mění Mnohovesmír k obrazu svému (v rámci záchrany) a používají již osvědčené postupy, světy, stroje a vynálezy napříč celou historií DCčka a to je správně! Takhle to má vypadat a jsem rád, že se Snyder nepustil do kompromisu a neulehčil čtenářovu břemenu, ale naopak vyžadoval více průpravy, než je obvyklé. Naprosto chápu, že se v tom dá lehce ztratit a je to otravné, když nevíte, co je Ultima thule, jak se cestuje pomocí vibrací hudby atd. protože i s těmito znalostmi to bylo náročný sledovat, ale i tak jsem se při čtení cítil v obraze a v pohodě. Bavilo mě to hodně, atmosféra byla, napětí taky, závěr byl bombastický a ještě lepší je, že to otevřelo cestu nové Justice League řadě, která v těchto dnech finišuje a je možná ještě velkolepější! Clark už svoje Krize měl, jsem rád, že jí dostal i Bruce a vše od Barbatose po Sandmana zde dává smysl a zapadá do mozaiky. To je to co na DC miluju. Smrtelný superschopnostmi neobdařený Batman nejen, že dokáže porazit Supermana a celou Ligu, on dokáže cokoliv! A tomu se meze nekladou. To je na tom báječné. Nedovedu si představit, že by Daredevil nebo Luke Cage čelili něčemu takle velkému (a nemusíte mi házet příklady opaku, jasně, jsou tu Infinity gauntlet krize apod. ale nepasuje mi to k méně silným postavám, k Batmanovi mi pasuje velikost událostí). Ale Marvel má zase přednosti jinde, kde DC kolísá, takže je vše v pořádku a v rovnováze, nicméně pokud chcete bombastický nadupaný super sci-fi event, pak je tohle super! Doporučená četba před: Krize na nekonečnu zemí, Infinite Crisis, 52, Final Crisis, Batman RIP, Return of the Bruce Wayne, Multiversity, a hlavně Snyerův Batmaní run. A potom můžete pokračovat skrz No Justice a Justice League opět od Snydera. A to je báječné, seriál nikdy nekončí!
  • karl173
    karl173 mecenáš29.12.2019 18:19Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Na začátku knihy to ještě celkem šlo, ale pak se to postupně začalo bortit a stal se z toho mišmaš plný různých náhodných událostí, magie a dalších kravin. Absolutně jsem se v tom ztrácel a musel jsem rezignovat. Nakonec toto zakončení beru jen jako takové hezky nakreslené mlácení hrdinů mezi s sebou a to je škoda. Průměr 3*
  • Lenny
    Lenny mecenáš23.12.2019 09:09Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Tohle Snyder přepískl. Naivně jsem čekal, že když se 2 knížky něco pomalu buduje a připravuje, čeká mě velkolepé finále... Místo toho se tu pomalu co 2 stránky objevují nová pravidla, postavy, artefakty a nedává to smysl. Kryptonitový infinity gauntlet nebo Lady Blackhawk? Proč ne, prostě to tam dáme, ať je to epičtější. Jo a a Morrison psal vlastně Multiversity, tak to v závěru musíme nějak propojit a dáme tam ještě Ultimu Thule... Od půlky jsem rezignoval na snahu hledat v tom logiku.
  • Spike
    Tak celý ten velký event je konečně za mnou. A musím říct, že i přes mnohé výtky, já jsem si honakonec docela užil. Možná že třetí část ze všech nejvíc. Ano, je to strašlivě přeplácané, a ve třetím dílu už jsem plně kapituloval před jakoukoli snahou hledat v tom vnitřní logiku. Jakákoli pravidla a zákonitosti si tvůrci vymysleli, hýbou si s nimi jak se to zrovna hodí a přidávají tam další a další, celé to je jedna deus ex-machina za druhou. Pokud na to ale člověk přistoupí a přijme to jako fakt, může se u toho docela bavit. Ono, navzdory názvu, je to vlastně další z mnoha Krizí, a tam už jsme na podobný megalomanský a logiku postrádající přístup zvyklí. První část knihy jsou ještě takové vedlejšáky členů Ligy, kteří bojují proti Temným Batmanů, a tady jsem byl spokojen, ne ztrácel jsem se, prostor byl víceméně spravedlivě rozdělen mezi postavy, a ač každý sešit pocházel z jiné série, návaznost byla přirozená a prostě to šlapalo. To se nedá říct o sešitech o Hawkmanovi a Jezdci na břitvě. Ty samý o sobě moc nenadchnou, ač své místo tu samozřejmě mají. No a pak je tu samotné vyvrcholení Metalu pod taktovkou Scotta Snydera. A tady se slovy jako epické, megalomanské (ale i přeplácané a nabubřelé) šetřit vskutku nemusí. Otázky jako kdo, kde, kdy, s kým, proč a jak tu skáčou doslova z každé strany a autor tam toho řve tolik, že vás to buď jednoduše znechutí a znudí, nebo na to přistoupíte, vypnete, a necháte se prostě unášet. Máme tu Sandmana, Sedm smrtelných hříchů, skryté dimenze, mnohovesmíry i temné vesmíry, prostory za nimi, Starra dobyvatele, temnou Hawkgirl, další mocné a ještě mocnější druhý kovů, jakousi tajnou dohodu nějakých padouchů s temnými Batmany která je tu ale absolutně zbytečná, Monitora i Antimonitora, Výheň kde se tvoří vesmíry a světy a 'draka' co jí střeží, dávné legendy, různé postavy se náhodně objevují a zase mizí, záporák samozřejmě předvídal vše co se do té doby odehrálo, jo a máme tu i nějaké draky co vypadají jako Joker. A to je jen zlomek všeho, co se na nás valí. Jeden by řekl že to musí být neuvěřitelná slátanina, a do jisté míry asi i je, ale já nad tím prostě přestal přemýšlet a musím říct že jsem se bavil. Asi je to i tím že po předchozích knihách už jsem věděl do čeho jdu a na spoustu věcí už jsem rezignoval, ale fakt jsem si to užil. I když spíš než Snydera jsem z toho cítil Morrisona. S autorovými nejlepšími díly to nejde srovnávat, ale v rámci všech těch obřích eventů a masivních crossoverů to jistě nezapadne. Nejlepší moment knihy - i když mi opět unikla logika toho jak a proč atd ale to už jsem ke konci dávno přestal vnímat - bylo, když se proti Batmanovi, který se směje, spojili klasický Batman spolu s Jokerem. Pro dej naprosto nepodstatné, ale bylo to cool a zabrnkalo to na tu správnou fandovskou notu. Na návrat tohoto nového zaporak se už teď těším, jsem si jist že až dostane více prostoru, bude toho mít ještě dost co nabídnout. Navzdory tomu jak dlouhé to celé bylo a přes které všechny řady se to táhlo, je konec dost uspěchaný a vyšumí do ztracená, což je škoda. Prostoru tvůrci měli dost. A ten epilog je sice pěkný, ale dost kýčovitý. Otevírá se nám tu zase cesta k něčemu daleko většímu a nebezpečnější u (jak jinak...) a i přes určitou skepsi nemůžu říct že nejsem zvědavý. Jen je vtipné, že po tolika restartech jako New 52 nebo Rebirth, kdy se DC snaží své série zpřístupnit novým čtenářům, vždy přijde nějaká Krize nebo megaudálost ve které se nevyznají snad ani ti největší DC nerdi, a s přehledností je šlus. V rámci podobných eventů si tenhle nevede špatně, v mých očích to ale shazuje přílišné napojení na Batmana, které jeho postavu dostává do polohy kde podle mě nemá co dělat. Nehledě na to že v téhle knize už to vlastně ani žádný význam nemá. I ti Temní Batman kteří v druhé knize dostali tolik prostoru, tu skoro žádný nemají a tak to jejich podrobné představování zpětně vychází dost naprázdno. Ale přes ty výtky, celý Metal jsem si dovedl užít a necítím se zklamán. Svou zásluhu na tom má jistě i kresba, koukat se na Liama Sharpa, Ethana Van Scivera, Bryana Hitche a především Grega Capulla, to prostě dojem chtě nechtě zvedne.
    Pochvalu zaslouží i Crew. Vydání podobné události v pevné vazbě, třech knihách vydaných hned za sebou, kompletně včetně všech bočních sešitů a ještě sestavených tak, aby se v tom člověk v rámci možností maximálně orientovat, to zaslouží smeknout. Takhle by se to mělo dělat, BB Art by si mohl vzít příklad. Laťka je v tomhle směru nastavena vysoko, takže až dojde na další event, Crew si bude chtě nechtě tento standard muset udržet.
    7/10
  • erik
    Hodnotím to komplet. Je to plytké v nepriamej úmere potápajúcej sa zeme do hlbín temnej dimenzie. Nič nemá dlhodobý dopad, nič nemá význam, Batmanovo uväznenie je hm... Netuším, či som pochopil, čím bol tak výnimočný pre celú udalosť. Ale! Vlastne som bol zvedavý až do konca, čo sa bude diať a čítanie ma istým zvráteným spôsobom bavilo. Prvá kniha je najlepšia, druhá núka občasné zaujímavé variácie na Batmanov a tretia je (tradične) nezmyselná rúbačka s happyendom. Ozaj, keď došlo na Nidavellir a vyhasnutú vyhňu... jáj, počkať, to bol film z konkurenčného Univerza, tak nič. Skrátka, dočítal som to a nemôžem povedať, že so zebazaprením. Ale súhlasím s tým, že už pomerne dlho je superhrdinský mainstream scenáristicky vyprahnutý a veľké mená na tom nič nezmenili.
  • cyboy
    cyboy mecenáš11.12.2019 20:01Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Prakticky uplne souhlasim s Darthem, akorat ja ani ty predchozi dva dily nepovazuju za neco zajimaveho. Koupeno a precteno ciste z povinnosti, abych v budoucnu vedel ktera bije. Uznavam, ze tak jak je to ted rozehrane (a roze*rane), to nabizi autorum pomerne hodne prostoru pro nove zapletky, ale uz samotny navrat k multiverzu je v mych ocich krok zpatky.
    50%
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš11.12.2019 19:26Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Ne že bych se tomu nějak divil, prostě DCčko. Skvělý rozjezd a průběh, ale ten konec je prostě zase DC slátanina. Pořád nechápu, o co jim jako jde, když takhle suprově nastaví příběh, ať je sebevíc ulítlý, a pak ho takhle dojebou nějakejma kosmo kecama, že to do sebe zase nějak zapadá, metal, hudba, kovy, střih, všichni jsme u Wayneových na obědě. Každá akce a prvek se pak jeví jako naprosto bezvýznamná. Takhle, první čtyři část a Hawkman byly super, ale zbylé tři sešity metalu a ten specoš před 6. sešitem byl už porod a šoupačka. Moc keců kolem, kosmo sem, kosmo tam. Ztrácel jsem se a špatná přehlednost. Tohle holt jiné nebude a už vím, co mi tu ostatní napíšou - tak to prostě nečti. Asi jo, asi už na to budu kašlat a nebudu to číst, ani abych byl v obraze. Ve starších komiksech je pořád co objevovat a teď jsem i zvědavej na DC Black Label. Za mě nakonec 3 hvvězdy.
4112982
  • Matthew
    Fimi - budu jedine rad! Ale ac tady dostavali hrdinove neustale na prdel a az na osvobozeni cyborga se jim nic do posledni casti nepovedlo, tak furt z toho na me salal klidek tim neustalym opakovanim, jak Batman vzdycky na neco prijde, jak Superman na posledni chvili prileti, jak Wonder woman s poslednim vzedmutim sil ustedri uder...proste to neustale utesovani, jak ze strany hlavnich hrdinu, tak jejich pomocnicku, ze to dobre dopadne, ten dojem ve me vyvolavalo.
    Podle posledniho ohlasovani ve Volejte reditelum to ve me vyvolalo dojem, ze by to Crew vsechno rada vydala. Byl tam i lehky nastim cesty, ktera by k tomu mela vest, aby i clovek, co necte vse v anglictine, pochopil o co jde.
  • Fimi
    Fimi mecenáš3.8.2020 12:16Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Matthew no, čtu dál jeho Ligu a následně a zjistíš že zas tak dobře ne... Hlavně potom Death Metal... Jsem zvědav zda to tu crew všechno vydá
  • karl173
    karl173 mecenáš12.12.2019 17:41Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Je to tak pánové. Modernímu mainstreamu dnes stačí opravdu málo. A je to vážně dobrá otázka, zda to opravdu tak chtějí šéfové, nebo za to mohou autoři. Více bych se ale přikláněl k té první variantě. Vždyť většina velkých jmen mainstreamu dokazují že, když chtějí a můžou, tak umí. A umí fakt dobře. Ale pak přijdou do DC nebo Marvelu a jejich rukopis aby člověk pohledal. Až na pár výjimek. Zkrátka tyto velké společnosti si evidentně řídí co a jak a jsou tam evidentně až moc velké mantinely a nároky. Lépe si to vysvětlit neumím.
  • cyboy
    cyboy mecenáš12.12.2019 00:14Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Darth: S tou plytkosti mi mluvis z duse. Presne s tim jsem kupoval prvni knihu - ze si prece takovej event v DC poradne ohlidaji. Neverim, ze nejsou autori, kteri by se toho neumeli chopit jako Loebe, Miller a dalsi, jejichz scenare vesele vzdoruji zubu casu. Podle me je totiz DC ani nehleda a takhle jsou spokojeni. Je to barevne, snazi se to tvarit desne temne, osudove a cool a to dneska evidentne staci. Diky za tip na The Wake. Jak uz jsem psal u minuleho dilu, tak Snydera do te serie instalovali podle me predcasne a pokud si to nemyslel on, tak si to mel uvedomit sefredaktor.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš11.12.2019 20:07Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Cyboy: ne že bych je považoval za něco extra ty dvě knihy předtím, ale v rámci DC mainstreamu mě to po dlouhé době fakt pobavilo. Naposledy mě tak bavil Batman New 52, možná ještě WW a Akváč z Rybízu. Celkově už vlastně ani nečekám, že to bude jiné, jen si říkám, že to přece nemůže být až tak prvoplánové a šablonovité. Bohužel, může.
    Když jsme u toho Snydera - objevil jsem včera v Budget Books zajímavou knihu - The Wake. Zatím rozečteno, ale je to jízda. Žádní supráci, Vertigo, a přesah. Za mě zatím dobrý.
  • Fimi
    Fimi mecenáš11.12.2019 20:04Temné noci - Metal: Temný vesmír
    Hoši to si počkejte na tu jeho Ligu, to je teprve monumentální multiverzalní věc...
Četl/a (84)
2scha, Al0f0k, AlmightyMates , Ash Pointak, Benny, Blackhand47XD, Blackmoor, calvin10, CaptainCzech, Carnage, CHester Turner, ConanVJ, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Doppelganger, duri, Erich, erik, faster86, Fox01, Georgíno J., Hanussen, hroubek, Hugin, invape, Ivan Kucera, Jack, JaroKakashi, jh666, Kaaos, kadas97, karl173, Khagrael, Kiko, Lachvos, lacoste, lantan1, LookAss, Madao, Matthew, Maty48, me, Mercurio, michaldca, Mleako, MonsterGyre, MP, Mr. Baboon, Mrlah, Norri, ondra kenway, opytz, Paja78, Palebras, petrik1710, Petrisko911 , Poniczech, Poseidon1978, PumpingArrow, raenius, rewkon, roswelll, S313, schefik, Schirru, sedw, Sick666, Sikk, slavik38, Spacecore, Spike, taidana, Tiba, tom173, Tony TwoDee, trudoš, tukak, utresyby, Václav Mikula, w3cMarkus, Wiw, Zbysek2410, zlejzmrd
(136)
2scha, adam.ra, Alfi, Alfred, AlmightyMates , Ash Pointak, BadBoy, Benny, Blackhand47XD, Blackmoor, bmc75, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Caylen-Tor, Cever, CHester Turner, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, Dali, dbar, deefha, Denis, desto, Doppelganger, duri, Er.Nest, Erich, erik, farnhajt, Filip123, Flowtek, Fox01, FumarEnPipa, Georgíno J., Hanussen, hellblazer, herbert, Horstik, hroubek, Hugin, hugosnowden, hyba1991, invape, Jack, JackOneil, Jak, James, JaroKakashi, jeanbaklajean, jh666, Kaaos, kadas97, Karel Sec, karl173, kendor007, Kiko, Lachvos, lacoste, listr, LookAss, luky.kuky10, Madao, malylada, Mamut12, Matthew, Maty48, me, Mercurio, merhyx, michaldca, mikado, Mitak, Mleako, MonsterGyre, MP, Mr. Baboon, Mr.Plysh, Mrlah, NecRoman, numira19, OldaB, Olesh, opytz, Pafouk, Paja78, Paldini, Palebras, pavel, pearlxjam, pechna, perper, Petrisko911 , PH79, Piros0013, Poseidon1978, PumpingArrow, puolpm, Radkos, raenius, rewkon, Roiser, roswelll, Saran, schefik, Schirru, Sick666, Sidi Santini, Sikk, Skot, slavik38, slothest, Spike, suricattaontheway, tacmud, taidana, terrordemon, Tialster, Tiba, tom173, Tommar, tomned, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, utresyby, Václav Mikula, vishnar, w3cMarkus, Wiw, xintax, Yefery, yogi, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (20)
Badgu.y1902, burzum, deadpool, DKoscik, Draco nobilis, DracoAn, Fr3d_K, gezic, HevyEli, Jimbeam90, Joshua_T, MignolaMoore, monty.cl, Nightmare, nx, Sebastian the wise, sleepless, Tomasino79, vrazdinek, WEAPONE
Shání (6)
gezic, HevyEli, Jimbeam90, mineralk, Nightmare, soulbringer
Nabízí (1)
Faxim