Pokračování výběru toho nejlepšího z komiksů JIRKA. Kniha obsahuje celkem 32 příběhů z komiksů z let 2017–2019. Příběhy mají většinou výchovný charakter, objevuje se v nich postava Jirky, jeho sestry Katky a psa Arona.

Scénář
Jirka Král, Petr Král
Art
Pavla Navrátilová
Lettering
Jan Diblík
Redakce
Jan Diblík, David Dvořák, Lucie Šavlíková
Žánry
autobiografie, dětský
ISBN/ISSN
978-80-7617-996-7 (Blue Milk)
978-80-7617-996-7 (Pikola (Euromedia Group, a.s.))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
195 x 268 mm
Tisk
barevný
Stran
264
Cena
399 Kč
  • Milo_Harwey
    Něco vtipnyho na připomenutí tohoto eposu:

    M Kapis | 9.6.2016 | Jirka #01 |
    Ahojky,

    Jmenuji se Peťka Píčusek, ale kámoši z jutubu mi říkají Petrodlak, hustý, viďte? Ve škole mi říkají normálně Péťo, tsss, ale s těma se moc nebavým, kamarády mám jen přes kompa – přes fejsbuk, instagram, twíta a hlavně jutub. Brzo budu mít jedenást roků a na mamče jsem si teď vydupal, aby mi kopila komiks s Jirkou Králem. Normálně nic trapně tišťěnýho doma nemáme, dyť čtení už je dávno out, tak na mně máma hodně koukala, co to chcu, ale když ono je to s Jirkou!! A je to úplně hustobožíííí, nejen ten komis, ale i Jirka samozřejmě, ten je úplně krutonejbožejší, mám jeho náramky, hrníčky, slipečky, no prostě všechno a je to všechno strašně cool!

    Jikrovi je už hodně let a už mu raší i fousy, tak jede v komiksu sám až do Brna, kde se setká s nejkrutopřýsnějším jutuberem a ten mu ukáže jak být populární natáčením supercool videjí a od tý doby je Jirka slavnej, doufám, že taky někdy budu a lidi mě budou lajkovat a sdílet a budu hvjězda, tak jako Jirka. Teď jsem natočil už pár videí, třeba jakou mám hustou kolopěžku, jak jsem si namazal toust burákovým máslem, moji sbírku mašinky tomáše, jak pařím gamesky nebo jak čtu komiks s Jirkou a jsou fakt krutý, tak se poďívejte taky a házejte mi tam lajky lidičky! Jirka potom zažije ukrutňácký dobrodružství doma po tmně, jsem se ůplně bál za něj. Musím mámě říct, ať ten cool osvěžovač s cool vůní (to byl vtip viťte muhehehe) domů taky koupí, ať to pěkně voní y u nás a třeba o tom natočím nějaký vtipný video. V dalších částech zažívá Jirka hustopřísná dobrodružství, ale nemúžu všechno prozradit, slukněte to sami nebo si komiks přečtěte se mnou na mojem videu. (Prosím!!) Ale ve zkratce: Jirka je velký cestovatel a dobrodruh, byl i u moře a na táboře - to já mám radši sledovat vydea na jutubu, venku mě to moc nebaví, a mámu radši přesvětčím, ať mi koupí novou grafárnu na gamesky a odhlásí mě z tělocviku. Uprosřted komiksu je suprovní plagát s Jirkou, až se mi z něj cosi podivného začlo dít ve slipách a už jsem ho pověsil na stěnu na nejlepší místo v pokojíčku a podle pokynů jsem všechno nasdílel. Cheche a celou dobu, co jsem to psal, jsem to natářel, tak lukněte, takoví dlouhý tekst jsem ještě nikdy nenapsal?

    Takže lajkujte, sdílejte, buďte prostě cool a já musím Jirkovi dát plný počet, je to prstě Bůch!!