Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Ed i Al se vrací do hlavního města na velitelství, ale čekají tu na ně jenom špatné zprávy. Plukovník Maes Hughes byl zavražděn… a hlavním podezřelým je Maria Ross. A venku zatím řádí oživlý sériový vrah, tajemný homunkulus a voják posedlý pomstou…

Série je známá především pod názvem Fullmetal Alchemist (anglický název), než pod originálním názvem Hagane no Renkinjutsushi.

Scénář
Hiromu Arakawa
Art
Hiromu Arakawa
Obálka
Hiromu Arakawa
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
akční, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-794-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 x 12 mm
Tisk
černobílý
Váha
234 g
Stran
188
Cena
199 Kč
Originál
Hagane no Renkinjutsushi #09 (Square Enix, 2004)
  • Fort
    Tenhle svazek čtu po dvouroční pauze od série. Nahromadilo se mi doma 7 dílu, tak jdeme na to. Úvodní kapitola je vyloženě opakovací, která shrnuje dění z minula. Normálně bych nebyl nadšen, ale tady to vyloženě vítám. Dále je dosti politiky, věcí co moc nedávají smysl, trochu boje a všudy přítomný humor. Taky mám pocit, že mě tady někdo tahá za fusekli a očekávám budoucí obrat.
  • VanTom
    Přes mnohalinkovou rozháranost a afektovanou manga komičnost jsem se do 9. knihy hůře začítal, ovšem následný vývoj (falešné obvinění) v případu vraždy plk. Hughese nabral na obrátkách i silných emocích, jelikož se o této tragédii bratři Elricovi spolu s Winry poprvé dozvídají.
  • Fry
    Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista #09 - Na to jak většinu dílů této série kritizuji, tak zrovna tady budu chválit. Autorka opět otáčí směr svého vyprávění, do čela příběhu znovu staví vraždu plukovníka Hughese a rozjíždí komorní lov na čarodějnice, který je však sám o sobě velmi zkorumpovaný. Nemám prakticky žádnou výtku, škoda že to takhle nevypadá celou dobu ... Za mě 5*!
  • cyboy
    cyboy mecenáš20.11.2019 10:17Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista #09
    Zda se, ze pokracuje trend ustaveny predchozim dilem a ma to mirne sestupnou tendenci. Tak snad se to zase zlepsi.
    60%