Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

S rozumem v koncích - Radim Krajčovič, Jaroslav Němeček. U Čtyřlístku dojde bezmála ke katastrofě. Vynálezce, myslitel a profesor všeho Myšpulín totiž náhle přijde o svůj bystrý rozum. Hrozí tak, že naši kamarádi už nikdy nebudou takoví jako dřív. A navíc se do všeho vloží senzacechtivá televize!

Dinosauříci od Modré skály - Roman Kliský. Dinosauříky od Modré skály, kteří si užívají pohodu na letním tábořišti, čeká nové, nebezpečné dobrodružství. Tentokrát je bude ohrožovat giganticky přerostlý carnotaurus.

Detektiv Vroubek a hypnotické lízátko - Zuzana Morkes, Petr Morkes. Detektiv Vroubek zdárně vyřeší jeden zapeklitý případ.

Morgavsa & Morgana: Svařeno - Petr Kopl. Morganka s Morgavsou potřebují sehnat peníze na další cesty. Rozhodnou se tedy zúčastnit čarodějné soutěže ve vaření lektvarů. Zvítězí Morgavsa proti vykutáleným soupeřkám?

Tryskošnek - Monstra útočí! - Dan Černý. Píďa se začetla do hororových románů a vidí teď příšeru za každým rohem. A Tryskošnekovi dá velkou práci, aby ji přesvědčil, že žádné příšery neexistují.

Číslo 17/2019, ročník 51.

Scénář
Dan Černý, Roman Kliský, Petr Kopl, Radim Krajčovič, Zuzana Morkes
Art
Dan Černý, Roman Kliský, Petr Kopl, Petr Morkes, Jaroslav Němeček
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Irena Vorlíčková (Matěnová)
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
36
Cena
39 Kč