Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Jsou meze, za které Punisher nikdy nezajde. Frank Castle je někdejší námořní pěšák a dělá všechno možné, aby zlikvidoval co nejvíc zločinců. V nenávisti k nim ho neustále pohání vzpomínka na vraždu ženy a dětí, takže se z něj stal chladný smrtící stroj. Jeho metody jsou sice brutální, ale vlastně se vždycky přísně držel svých zásad – a jednou z nich je nikdy nepřipustit, aby se mu před hlaveň zbraně přimotali nevinní civilisté nebo policajti. Jenže když policie pracuje pro Kingpina, může si Frank vybrat. Dokáže zabít policajta, třebas i byl zkorumpovaný? Jak daleko je ochoten zajít, aby odstranil Kingpina a jeho vzteklého psa Bullseye? Jedinkrát stisknout spoušť… a Punisherův život se navždycky změní!

Obsahuje sešity série Punisher MAX #6-11 (duben 2010 - březen 2011)

Scénář
Jason Aaron
Art
Steve Dillon
Barvy
Matthew Hollingsworth (Matt)
Obálka
Dave Johnson (JØHNSØN)
Lettering
Ludmila Nussbergerová
Překlad
Richard Podaný
Redakce
Viktor Janiš, Mirka Jarotková
Žánry
akční, válečný
ISBN/ISSN
978-80-7595-255-4 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
460 g
Stran
144
Cena
399 Kč
Originál
Punisher MAX #02: Bullseye (Marvel Comics, 2011)
  • sedw
    sedw1.12.2023 14:55Punisher MAX #02: Bullseye
    Run od Aarona hodnocený jako celek, protože jinak to s ohledem na ucelenost nejde. Jednoznačně nejlepší Punisher (což nijak nesnižuje kvality Punishera od Ennise, který je také naprosto parádní). Aaron nám naservíroval uzavřený, ne zbytečně dlouhý příběh, který měl akci, napětí a koňskou dávku emocí. Dillonova kresba není realistická, ale k příběhu, jak ho napsal Aaron, naprosto parádně seděla a nedovedu si představit, že by ho kreslil někdo jiný. Jeden z nejlepších komiksů, který si u nás můžete přečíst.
  • Norri
    Norri mecenáš8.6.2022 18:22Punisher MAX #02: Bullseye
    Už tomuto Punisherovi možná začínám přicházet na chuť. Bullseye přímo navazuje na Kingpina. Ač je už z názvů zřejmé, na které postavy jsou jednotlivé knihy zaměřeny, tak je potřeba říct, že to jde skutečně do hloubky. Nebo spíše do detailů. Kingpin se zaměřoval na Fiskovu motivaci a na to, co musel obětovat pro zrození Kingpina. Bullseye není o zrození tohoto psychopatického zabijáka, ale je o jeho šílenství a geniální schopnosti vcítit se do Franka Castla.

    Aaronův run je docela hodně ukecaný. Všichni pořád jenom žvaní. Ale to jde tak nějak ruku v ruce s kresbou. Vůbec si nejsem jistý, jestli tomu scénáři kresba Steva Dillona pomáhá anebo škodí. Já ji rád nemám. Ty nekonečné panely plné velkých hlav mě vůbec nebaví.

    Takže proč tomuto Punisherovi začínám přicházet na chuť? Je to napínavé a Aaron tam evidentně má nějaký dějový oblouk přes všechny čtyři knihy. Zkrátka mě zajímá, jak to dopadne.
  • Venom/Carnage
    Venom/Carnage29.1.2022 15:48Punisher MAX #02: Bullseye
    Trochu slabsie ako prvý diel ale stále je to super . Síce aj tu hraje punisher je taká vedľajšia postava ale zase ako u Kingpina tak u Bullseya tu sledujeme skvelý jeho plán ako zabiť Punishera . Finale je skvelé, krvavé, určite odporúčam.
  • Lenka.Vílka
    Lenka.Vílka25.10.2020 14:08Punisher MAX #02: Bullseye
    Rádi si hrajete a máte rádi důmyslné schovky? Úvod vám tedy udělá radost. Kde to až měl? V krku?!?!?!

    Ale teď vážně. Zabít Franka? To zvládne jenom jeden člověk. Tedy, člověk, který je dost bláznivý a bláhový, že si myslí, že to zvládne. A ten někdo není nikdo jiný než Bullseye. Olala. Čekala jsem to velký. A dostala jsem to. Co ten magor všechno dělal, aby se Frankovi dostal pod kůži? Buď je Bullseye totální blázen (no, je) nebo je někdo, koho jeho práce prostě baví (no, je). Psycho jízda (s litry krve) od začátku do konce.

    Jenom se nemůžu zbavit dojmu, že první dva díly byly jenom předehra tomu, co bude ve třetím díle. A na to se, k%#&a, hodně těším. Tak mě Jasone nezklam. Teď mám návod, jak se tě zbavit :O
  • faster86
    faster8610.10.2020 23:19Punisher MAX #02: Bullseye
    Po originu kingpina tu máme bullseye, který se frankovi dostává do hlavy a sebere mu všechny prostředky. Ta bulsseyova posedlost frankem je úžasná.
  • choze
    choze4.10.2020 15:20Punisher MAX #02: Bullseye
    Aaron jede ennisovskou ujetou, brutální a nahláškovanou grotesku se zábavně přestřeleným a úchylným záporákem, ke kteréžto poloze Dillonova nenáročná kresba sedí. Vysmátý psychopat Bullsey se sice k Punisherovi přibližuje extrémně pomalu, ale vůbec to nevadí. A jeho pokus replikovat Frankovu rodinnou tragédii originálně oživil její tradiční povinné připomenutí a je předčasným vrcholem knihy. Velká spokojenost.
  • mearez
    mearez5.8.2020 09:45Punisher MAX #02: Bullseye
    Protože se považuju za diehard fanouška Ennisovo runu, tak se mi hrozně těžko tohle přiznává, ale Aaron dokázal v jedný knize vytvořit naprostej masterpiece, kterýmu nic od Ennise nesahá ani po paty. Z Bullseye běhá mráz po zádech, Punisher je tady úplně bravurně vykreslenej, Kingpin je tu jen v supporting roli, ne že by to něják vadilo, podle mě bylo dobře, že se zase stal vedlejší postavou. Nechci dělat unáhlený závěry, ale tohle je zatim asi vrchol Punishera. Za mě 5*.
  • MEGA
    MEGA11.3.2020 17:20Punisher MAX #02: Bullseye
    Toto považuji za naprostý skvost. Nejen je to nejlepší příběh Punishera, ale za mě jeden z nejlepších komiksů vůbec. Je to jeden z mála komiksů, kterým jsem byl naprosto pohlcen. Tempo je naprosto vražedné, neustále se něco děje a příběh buduje velkou finální konfrontaci Punishera a Bullseye. A že to stojí za to. Finále je jedno z nejnapínavějších, co jsem kdy četl. Aaron předělal postavu Bullseye do extrému. Konečně zde máme pořádnou hrozbu. A to ne jen fyzicky. Strašně se mi líbí, jak díky postavě Bullseye se dostáváme do hlavy Punishera. Násilí v této knize může být pro mnohé až moc, ale mě přišlo, že bylo k vyprávění tohoto příběhu potřeba. A musím vyzdvihnout kresbu Steva Dillona, který k Punisherovi prostě patří!
  • perak
    perak27.2.2020 18:32Punisher MAX #02: Bullseye
    Aaron plynule navazuje na první knihu a z nastoleného trendu neustupuje ani o píď, možná naopak ještě přitvrzuje. Z Bullseye je psychopat, že by mu Joker mohl závidět a ani Frank se nechová jako někdo, podle něhož by bylo možno psát příručku pro mladé gentlemany - dokonce i mrtví či zranění policisté již nejsou pro Franka tabu. A vypadá to, že to hlavní nás teprve čeká. Ennisovu sérii jsem zatím nečetl, takže pro má očekávání dosud laťka není možná tak vysoko, a proto jsem s tímto pojetím Punishera spokojen. Ale musím souhlasit s jinými recenzenty - i mne kresba, která mi v prvním díle nevadila, tentokráte rušila a maličko snižovala nadšení z knihy.
  • karl173
    karl173 mecenáš3.11.2019 21:42Punisher MAX #02: Bullseye
    Druhý díl jede kvalitativně na stejné vlně jako ten první. Tentokrát je ale tento díl více o postavách a to především o Bullseye-ovi a Punisher-ovi. Akce tu je také, ale není jí zase až tolik, přichází spíše ve chvíli, kdy je potřeba. To rozhodně prospělo příběhu, který je tak více zaměřený na rozbor těchto dvou postav a vytváření celého příběhu, který se váže na předchozí díl a opět vytváří půdu pro ten další. Je tedy cítit jak Aaron měl od začátku vymyšlený jeden větší příběh. Zároveň to ale má jednu vadu, a tou je velmi otevřený konec. Tento díl se tak dá brát spíše jako příprava pro ten další a na odpovědi si budeme muset bohužel nějaký ten čas počkat.
    Co se týče kresby, tak ta je typicky "Dillonovská", která mi sice nepřekáží, ale tentokrát jsem s ním měl jeden velký problém. Bullseye. V podání Dillona se mi tato postava příliš nelíbila a i když jsem si na ní už ke konci zvykl, tak to i tak nebylo úplně ono.
    Celkově se tento díl povedl. Hodnocení strhává dolů především nedořešený děj, slabší kresba a celkově jsem z toho nebyl kdovíjak odvařený. Ale určitě si to zaslouží silné 4*
  • jankie
    jankie15.10.2019 10:02Punisher MAX #02: Bullseye
    Já dostal přesně to, co jsem očekával a chtěl. Takže za mne plný počet.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin21.9.2019 22:51Punisher MAX #02: Bullseye
    Další brutální řezničina. Četlo se to klasicky dobře, ale tvářilo se to trochu jako složitá šachová partie, ale byla to furt a jenom spíše ta řezničina. Bullseye je napsaný jako totální magor a superzabiják, že jsem tomu až trochu "nevěřil".

    Celkový dojem: 60%
  • cyboy
    cyboy mecenáš11.9.2019 23:14Punisher MAX #02: Bullseye
    Aaron se drzi nelitostneho a kruteho standardu, ktery nastolil v prvni knize. Misty se to muze zda az moc, ale jinak tento Aaronuv run hodnotim pozitivne. Uvidime co bude dal.
    80%
48257
Četl/a (121)
2scha, 3DD!3, alois13, BadBoy, ben_bella, bidlo10, binnmode, calvin10, charvos, choze, chuckboris, Cinema Ranger, ConanVJ, Craxx, cyboy, dajik, DANT3_, Darker, davidek, Daxik1988, Deckard, Doppelganger, dvory, Erich, farnhajt, fifas, Final, Fox01, frantisekcap1, Georgíno J., Golem, hellblazer, Hermicus, house192, hromotlk, hypermlok, invape, J.Connor, Jabba, James, jankie, jh666, jiskra, Kaaos, Kadin, kallenved, Kaluž, karl173, KdG, kendor007, Keno, Khagrael, kindanerd, lacoste, Ladinek82, lantan1, Lenka.Vílka, Libča, Light, LookAss, Lord Baltimore, Macek78, majer, Mamut12, Martinb, Matthew, Maty48, mearez, MEGA, Mercurio, miuanek, MonsterGyre, Mrlah, namdnas, Nevidal7, Noci, noovakpetr, Norri, oleav, Olesh, Onkel 1928, Ozymandias, paulmuaddib, pearlxjam, pechna, perak, Petr, petrik1710, petrSF, PH79, Pietro26, Poseidon1978, raenius, raimi, RaptoR, rooty, RudyRod, Saint of Killers, saja, schefik, sedw, Sick666, slavik38, superheroesstuff, tacmud, taidana, terrordemon, the.kasztan, Tony TwoDee, trudoš, tukak, TZcomics, Ukko, Unerr, Velkej šéf, VskPrzk, w3cMarkus, Wasps, xflori01, Zbysek2410, zlejzmrd
(172)
2scha, afri, Al0f0k, Alfi, Alfray, Alfred, alois13, ArmadOon, Azbest, BadBoy, Beng.D, bidlo10, binnmode, blackJag, bmc75, calvin10, Caylen-Tor, charvos, chuckboris, cobe, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Dali, DANT3_, Darker, Daxik1988, dbar, Deckard, Denis1996, Dinik, Doppelganger, dvoracekpetr1, dvory, Erich, farnhajt, faster86, fifas, filemon, Filip123, filosh, Final, Fox01, Fr3d_K, FrAnK, Fry, Georgíno J., Golem, Hades, hellblazer, herbert, Hermicus, herrman, Hlousks, Honzin, house192, hromotlk, hypermlok, invape, J.Connor, Jabba, Jack, JackOneil, James, Jáňa, jankie, Jay-jay, jh666, jiskra, jjjirik, Joshua_T, Kadin, kallenved, Kaluž, Karel Sec, karl173, KdG, Keenkeen, kendor007, Keno, Knuckless, lacoste, Lenny, Libča, Light, Lojza, LookAss, Lord Baltimore, maara, Macek78, malylada, Mamut12, Martinb, Marvin, Matthew, Maty48, MEGA, Mercurio, merhyx, mikado, mirec, miuanek, moiqpiom, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, MP, Mr.Plysh, Mrlah, mstefl, Noci, noovakpetr, Norri, nx, Odal , Olesh, Onkel 1928, opytz, Paldini, paulmuaddib, pavouk, pearlxjam, pechna, perak, Petr, petrSF, PH79, Pietro26, Poseidon1978, Radkos, raenius, raimi, RaptoR, Ricarderon, Roiser, rooty, RudyRod, Saint of Killers, Saran, schefik, Sick666, Sidi Santini, Skot, slavik38, sleepless, superheroesstuff, suricattaontheway, Symbi, tacmud, taidana, terrordemon, the.kasztan, tomned, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, TZcomics, Ukko, VanTom, Velkej šéf, vrazdinek, w3cMarkus, Wasps, willis, xflori01, xintax, Yaromil, yogi, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (28)
Badgu.y1902, Benji, Benny, besikv, BreakingAway, deadpool, delsemela, DKoscik, DracoAn, duri, gezic, gumidekmedvidek, hahahoho, Himlik, illy, Matej-29, meffis, Nightmare, OldaB, padre_negro, Premek, RadimNemec, Sebastian the wise, smazenapikantniskeble, Suši, timek, Wiw, Yefery
Shání (3)
gezic, mineralk, Nightmare