Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Všechno jde do kopru. I když tým z Ósaky dostává cennou posilu, stejně to v boji proti neuvěřitelně silnému protivníkovi nedává hrdinům téměř žádnou šanci. Ale pomoc přichází z toho nejméně očekávaného zdroje…

Scénář
Hiroja Oku
Art
Hiroja Oku
Lettering
Daniel Řezníček (DanQ)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-773-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
248 g
Stran
220
Cena
199 Kč
Originál
Gantz #24 (Shueisha Inc., 2008)
  • VanTom
    VanTom3.3.2020 15:15Gantz #24
    Předlouhá akční scéna stále nekončí, hlavní hnusák přes několik svých inkarnací ne a ne padnout, i když se do boje zapojuje i ten nejkrutopřísnější ósacký machr. Vracíme se i k našemu klasickému týmu, který pochopil, že nemá šanci, tak zdrhá. Přečteno jedním dechem, strašně to přes mnoho detailně úchylných dvoustránkových výjevů odsýpá.
  • kaylin
    kaylin30.9.2019 13:18Gantz #24
    Kniha "Gantz 24" je takový Hiroja Oku, kterého budete znát t většiny dílů, je to akční autor, který upřednostňuje hodně stránek akce nad tím, aby se někam posunul příběh. A možná i nad tím, aby příběh dával nějaký větší smysl. Ač pořád doufám, že v tomhle směru ho trochu podceňuji. I přesto ale kniha "Gantz 24" trochu vybočuje, je lepší než to, co jsme v posledních dílech od autora dostávali. Jsou tu přece jen zajímavé nápady, které jsou dotažené skoro k dokonalosti. Není jich mnoho, většinu stránek pořád jen zabírá akce, ale sem tam probleskne to, proč mít sérii rád. A to je fajn. Třeba se to povede ještě v nějakém z následujících čísel. Bylo by to fajn, protože Hiroja Oku pořád dovede být tak krásně pubertálně ujetý, což se mi na něm vždycky líbilo.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin11.9.2019 16:31Gantz #24
    Ok, tak s touhle sérií končím. Už po prvním díle to bylo pozdě. Moje zvídavost není nekonečná. Moje trpělivost také ne.

    Celkový dojem: 10%
  • p3tris
    p3tris5.9.2019 06:55Gantz #24
    Oku má neskutečnou fantazii, protože démon poskládaný z nahých ženských těl se jen tak nevidí. Nehledě na způsob, jak se ho jeden z hrdinů zbaví a následná reinkarnace v šupinatého démona s jelení lebkou. Tohle opravdu může vymyslet asi jen Japonec. Na pozadí toho bojuje obří gundan s býko-pavoučím démonem a nakonec i nejsilnější z ósacké skupiny, Hačiró Oka, ve speciálním bioobleku. Většina z hrdinů je mrtvá, nebo těžce zraněná a dobrodružství v Ósace se blíží do finále.
  • Fry
    Fry admin2.9.2019 19:41Gantz #24
    Gantz #24 - Nekonečná bitva pokračuje a já už si pomalu začínám myslet, že se Nurarihjon bude reinkarnovat snad do nekonečna. Na jednu stranu se mi líbí, že má autor hromadu prostoru pro vykreslování svých šílených představ, a tak se z ženy poskládané z miliónů ženských těl po pár stránkách může v klidu stát šupinatý démon s jelení lebkou, ale přece jen už by to chtělo nějaký ten posun a možná i více děje obecně. Teaser na další díl však slibuje konečné řešení Ósacké mise, takže nám nezbývá nic než doufat, že už se konečně hneme dále ... Za mě 2*!
7512