Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
MISTER MISERY DOCTORU STRANGOVI POMOHL PORAZIT EMPIRIKUL, KDYŽ MAGIE ČELILA SVÝM POSLEDNÍM DNŮM!
ALE TO Z MISERYHO NEDĚLÁ HRDINU.

Ani trochu. A teď se tato stvůra z nočních můr chystá Strangovi předvést skutečný význam svého jména – a udělá to tak, že bolesti a utrpení vystaví jednoho z doktorových nejbližších spojenců! To Nejvyšší čaroděj nestrpí... ale aby mohl na Miseryho seslat hromy a blesky, potřebuje menší pomoc od Thor! A pak, zatímco se Doctor Strange zotavuje z nejhorší nakládačky, kterou kdy dostal, vkráčí zpět do jeho života Clea. Přišla, aby věcem ulehčila... a nebo bude ve srovnání s ní Stephenovi prožitá bitva připadat jako procházka růžovým sadem? Plus: oslnivý debut Nejvyšších čarodějů!

Obsahuje sešity série Doctor Strange (Vol. 4) #17-20 (únor 2017 - červen 2017) a Doctor Strange (Vol. 3) Annual #1 (září 2016) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Jason Aaron, Kathryn Immonenová, Robbie Thompson
Art
Chris Bachalo, Frazer Irving, Jonathan Marks, Kevin Nowlan, Leonardo Romero
Ink
Wayne Faucher, Frazer Irving, John Livesay, Jonathan Marks, Jaime Mendoza, Kevin Nowlan, Victor Olazaba, Leonardo Romero, Tim Townsend, Al Vey
Barvy
Chris Bachalo, Jordie Bellaire, Frazer Irving, Lee Loughridge, Kevin Nowlan
Obálka
Patrick Brown
Lettering
Jakub D. Kočí, David Kočí
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
akční, městská fantasy, mytologický, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-749-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
380 g
Stran
116
Cena
349 Kč
Originál
Doctor Strange #04: Mr. Misery (Marvel Comics, 2017)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš8.12.2020 07:00Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Ako vlastne všetky predchádzajúce tri diely z Aaronovho runu o Dr. Strangeovi, i štvrtý ide v mojich očiach síce na 4*, ale s oškretou čarovnou paličkou. Záver série od tvorcu Skalpov a Mužov hněvu má viacero múch (hlavná dejová linka sa končí veľmi skoro a dosť nudne a potom dej pokračuje, ale už to nie je ono). Ale proste stále je to celé natoľko rozšafné a šikovné a originálne (je to skrátka svet, kde môžete pomerne bežne kúpiť Yettiho), že nemám to srdce dať tomu len 3*. A Strange je skvelá a sympatická postava; tvári sa ako cynik desaťročia, ale v skutočnosti má zlaté srdce a neváha sa obetovať (či už za celé ľudstvo, alebo „len“ za jednotlivca).
  • mearez
    mearez28.9.2020 12:14Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Konec Aaronova runu. Ale nezoufejme, po Tajný říši přijde další kvalitní éra Doctora Strange. Ale zpět k Aaronovi. Jeho Strange byl fakt dobrý, místy jsem prominul takový ty typický neduhy superhero komiksů. Ovšem nemůžu si pomoct, ale zakončení příběhu Mistera Miseryho je hrozně uspěchaný. Tohle ale možná pramení z toho, že jsem zvyklý číst na konci sérií obrovský spektakulární bitvy a eventy, takže klobouk dolů že Aaron dokázal důstojně ukočírovat konec svého působení na této sérii. Kniha ale je roztříštěná do několika příběhových bloků, takže jestli čekáte jeden souvislý příběh, od tohohle komiksu ruce pryč. Poslední Aaronovo sešit, kde už nebyl Misery, jsem si celkem užil a i Annual byl celkem solidní, takže se sice jedná o výplňovku, ale ničemu neuškodí. Musím říct, že jsem se celkem bavil při čtení tohohle komiksu. A už se jen těšim na pokračování. Kresba byla mimo Bachala průměrná, ale Bachalovu kresbu jsem si fakt užil (jako obvykle). Za mě 4*.
  • Sv1hl1k
    Sv1hl1k18.6.2020 13:52Doctor Strange #04: Mr. Misery
    zajímavé
  • perak
    perak18.2.2020 21:24Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Doctor Strange je sympatická postava, Aaronovo pojetí mne bavilo, zakončení jeho runu bylo OK, jen mi po dočtení poslední knihy připadají některé pasáže podobné pasážím v předchozích dílech a celkově tato kniha nepřináší k této postavě nic moc nového. Celá série byla fajn, ale asi dobře, že už Aaron končí. Jsem zvědav, s čím přijdou noví autoři.
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.1.2020 09:35Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Zakončení jsem čekal v poradně akčním magickém drsném stylu, když už se vše vrací a vrcholí s Mr. Miserym, který nás doprovází celou sérií, voz je super a není to tedy ten jeden padouch co se objeví v jednom sešitu, jen aby byl rázem během dalšího sešitu poražen. Poslední dva sešity jsou vyloženě lákadla na další knihu a poslední sešit s Cleou mě vyloženě nebavil. Každopádně super série, Aaron pláštěnky psát umí.
  • Lord Baltimore
    Lord Baltimore28.12.2019 18:50Doctor Strange #04: Mr. Misery
    První polovina dobrá, ale druhá je jen výplňovka a je dost nudná.
  • Gustik5
    Gustik522.11.2019 16:20Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Máme tu závěr série. Závěr, který přispěchal s asi nejlepší kresbou ze všech dílů. Doctor Stephen Strange a jeho boj za záchranu jeho přítele Wonga eskaluje v příjemně divném a drsném komiksu, který je rozhodně jedním z nejlepších dobrodružství Nejvyššího čaroděje. Jasonu Aaronovi se velmi dobře daří uchopit postavu, která se dost možná nejvíce vymyká nejen marvelovskému, ale obecně tradičnímu pojetí superhrdiny a ukazuje, jak je čarodějova dříve tak výsadní pozice v celém universu nyní nejistá a jeho práce se stává velmi špinavou, když magie jakou znal téměř zemřela a funguje z ní už jen pár zaklínadel. Vše funguje velmi dobře, jediným problémem je značná uspěchanost. Vše totiž skončí dříve, než to začalo (linka s Miserym finalizuje vlastně zhruba v polovině komiksu v rámci několika sešitů a zbytek je pak už jen jakýsi epilog) a my si postupně uvědomujeme, že je to vlastně finále celého runu. Což je škoda. Otevřený konec pak (nepřekvapivě) nechává volné pole působnosti dalším autorům a vcelku jasně vymezenou cestu, kterou by se postava měla ubírat. A tem směr není vůbec špatný. Doctor Strange je trochu obrozen, byť podstata zůstává. To ale na superhrdinský mainstream není zase tak málo…

    Více zde: http://nafilmu.cz/2019/11/doctor-strange-mr-misery-dustojny-zaver-spravne-podivne-serie/
  • rewkon
    rewkon29.9.2019 15:50Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Za mně zcela super Aaronův run tady patří mezi to nejlepší co tu vyšlo po kresebné stránky naprosto ulítla šílená jízda a příběh mně bavil až na to jedno za váhaní kdy tam museli dát Thora aby operovali mozky to bylo fakt v pohodě.
  • karl173
    karl173 mecenáš22.9.2019 16:24Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Aaronův run dospěl svému konci a musím říct, že se rozhodně povedl. Pravda je, že se s ničím moc nemazlil a snažil se toho za 20 čísel stihnout co nejvíce. Řešení některých situací tak někdy přicházelo příliš rychle, ale vždy vše dávalo smysl a nakonec se dá říct, že Aaron si s Doctorem Strangem slušně pohrál.
    Povedená byla i kresba i když v této knize se na ní podílelo více lidí, tak největší stopu zanechal samozřejmě Chris Bachalo.
    Rozloučení Aarona s touto postavou dopadlo důstojně a já jsem spokojený. 4*
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš17.9.2019 10:35Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Není to tak dobré jako předchozí díly, ale pořád je to asi to nejzábavnější, co nám marvelovky poslední dobou nabízejí. Za mě rozhodně palec nahoru, kresba stále baví.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin17.9.2019 09:58Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Bylo to celkem fajn, nenudil jsem se. Tuhle magickou dimenzi (až na nějaký připitomělý blonďatý Thory ženského pohlaví) můžu.

    Celkový dojem: 70%
  • SomeOne
    SomeOne15.9.2019 17:51Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Trochu zvláštní, že hlavní příběhová linka skončí v půlce knížky, ale ani mi to moc nevadilo, jen to bylo trochu rychlé. Zbytek knížky byl už jen takový epilog.
    Kresba je stejná jako u předchozích dílů, jen u prvního sešitu této knížky se vyměnil kreslíř a jeho práce se mi líbila více než ta od Bachaly.
    Annual #1 je trochu zvláštní, kresba se mi moc nelíbila a příběhově takhle samo o sobě to také není povedené, ale uvidíme, jestli se to nějak rozvine v další knížce od jiného autora.
  • SteveCZ
    SteveCZ7.9.2019 10:38Doctor Strange #04: Mr. Misery
    7/10 (Trochu uspěchaný) Konec jedné éry
    Je tu finále, no a Doctor si to ještě musí vyřídit s Miserym, se kterym to vyřeší v půlce knihy(!!!). Pak už jen následuje poslední sešit kterej tuhle sérii pěkně uzavírá, a ještě nějaký dva bonusy. Řeknu to jednoduše, Aaron to celý neskutečně uspěchal, furt se to ale dá. Takže dávám z milosti čtvrtou hvězdu. Do dalších dílů každopádně už nejdu.
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger2.9.2019 13:37Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Těšil jsem se, ale nedopadlo to úplně nejlíp. Aaron to celkem uspěchal a vše je vyřešeno během 4 sešitů. Čekal jsem to lepší. 70%
  • cyboy
    cyboy mecenáš2.9.2019 13:09Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Pokracuje trend nastoleny treti knihou a musim priznat, ze me to trochu prestava bavit. Misty zmatecne a zkratkovite, misty zase zbytecne ukecane. Prvni ceske setkani se slecnou Thor me tedy take nenadchlo. Dalsi dil si asi jeste koupim, ale pokud se to nezlepsi, tak s tim nejspis seknu.
    60%
431183
  • Fimi
    Fimi mecenáš2.9.2019 21:39Doctor Strange #04: Mr. Misery
    jak bylo řečeno, Aaron tímto končí a už Crwe potvrdili že budou vydávat dalšího Strange kterého píše Donny Cates (ten napsal i třetího Thanose) Aaron bude pokračovat už jen v Avengers a Thorovi od Crwe....škoda že první setkání s Mighty Thorem (Jane Foster) máš až zde a ne v její solo řadě která je skvělá ale u nás nevyjde bohužel
  • erik
    cyboy - S Aaronom je koniec. Ďalšiu knihu písal niekto iný a po krátkom čase sa zjavil Cates, ktorého kult osobnosti veselo rastie, takže sa neboj, ak s ním náhodou Crew bude pokračovať. Aaron je touto knihou kompletne dovydávaný.
Četl/a (76)
2scha, 3DD!3, adam, AlmightyMates , BadBoy, Blackhand47XD, calvin10, CaptainCzech, Caylen-Tor, CHester Turner, chuckboris, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, Deckard, duri, erik, Final, Fox01, Fr3d_K, frantisekcap1, Georgíno J., Gustik5, Hønzza, Hawwwran, Hlousks, Hugin, invape, Ivan Kucera, JaroKakashi, jh666, jiskra, Kaaos, kallenved, karl173, kendor007, Keno, kindanerd, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, listr, Lord Baltimore, Loxin, malylada, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, MP, Mr. Baboon, NikkiKonig, noovakpetr, Osimchin, Paldini, perak, raenius, rewkon, S313, Scaleo1, slavik38, Star36489, SteveCZ, Sv1hl1k, taidana, Tomski, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Václav Mikula, vishnar, xflori01, Zbysek2410
(123)
2scha, adam, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , BadBoy, Badgu.y1902, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, Borg3po, calvin10, CaptainCzech, Caylen-Tor, CHester Turner, chuckboris, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, Deckard, DegiCZ, Denis1996, DKoscik, duri, erik, farnhajt, fifas, filemon, Filip123, Fox01, Fr3d_K, Fry, Georgíno J., Gustik5, Hønzza, Hawwwran, herbert, Hlousks, Honzin, Hugin, hugosnowden, invape, Ivan Kucera, JackOneil, JaroKakashi, jh666, jiskra, Kaaos, kallenved, karl173, kendor007, komiksák007, Kouzelnik7, lacoste, Lenny, listr, Lord Baltimore, Loxin, Macek78, malylada, Mamut12, Marvin, Matthew, Maty48, mcezik, mcleek, MEGA, Mercurio, Mikei, mineralk, misa, Mitak, monty.cl, MP, Mr. Baboon, Nightmare, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, nx, Olesh, Osimchin, Paldini, pearlxjam, pechna, perper, Piros0013, Poseidon1978, punisher, Radkos, raenius, rewkon, Ricarderon, RicHard. , Rumburaq, S313, Scaleo1, Sick666, Sidi Santini, Skot, slavik38, SteveCZ, suricattaontheway, Symbi, tacmud, taidana, Tialster, timek, Tomasino79, Tomate, tomned, Tomski, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, VanTom, vranakx, xflori01, xintax, yogi, Zbysek2410
Chce (19)
ADM1, Al0f0k, Azik2586, burzum, deadpool, DracoAn, dvoracekpetr1, Fida, gezic, hahahoho, James, Jáňa, Jimbeam90, kisuke93, Ladinek82, Premek, Sebastian the wise, sleepless, zlejzmrd
Shání (2)
gezic, Jimbeam90