Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
KDO JE NEGAN?

Charismatický psychopat, který se poprvé objevil v jubilejním stém sešitu ŽIVÝCH MRTVÝCH, si znepřátelil Ricka Grimese, když zavraždil jednoho z jeho přátel baseballovou pálkou obalenou ostnatým drátem (kterou oslovuje "Lucille") a vedl své Zachránce do nesmiřitelné války proti Alexandrii a sousedícím komunitám. Ale kým vlastně byl, než celá společnost zkolabovala?

V této knize se konečně dozvíte odpověď.

Obsahuje příběh Here's Negan původně vydaný v magazínech Image+ #1-16

Scénář
Robert Kirkman
Art
Charles Adlard
Ink
Charles Adlard
Obálka
Charles Adlard, Dave Stewart
Lettering
Katka Cíhová, Jakub D. Kočí
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr, Cliff Rathburn
Žánry
drama, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-711-7 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
185 x 277 mm
Tisk
černobílý
Váha
470 g
Stran
72
Cena
199 Kč
Originál
The Walking Dead: Here's Negan (Skybound (Image Comics), 2017)
  • martin28
    Tohle měli prodávat s poškrábanou obálkou a skvrnami od umělé krve. Namísto toho Negan dostal pevný desky a lesklý papír. Nechápu. Vcelku zbytečnej origin, divný formát knihy. 60%
  • Sawyer
    Čekal jsem trošku víc, ale fajn jednohubka.

    Celkem-80%
  • faster86
    faster8622.12.2020 10:21Živí mrtví: Teď poznáte Negana
    Rychlokurz doby od začatku konce neganova života po dobu kdy se z něj stal týpek s koženkou a pálkou. Doba kdy potkával různé lidi kteří mu umírali pod rukama je super.
  • Fry
    Fry admin25.8.2020 12:11Živí mrtví: Teď poznáte Negana
    Živí mrtví: Teď poznáte Negana - Nemůžu říct že mě to nebavilo, ale stejně tak to nemůžu ani s klidem doporučit fanouškům The Walking Dead. Na ani ne osmdesáti stranách je zde v rychlosti převyprávěn Neganův origin, ale k žádným velkým zvratům stejně nedojde. Tohle je příběh člověka, který už před apokalypsou byl prvotřídní k#@&t a jak už všichni víme, zůstalo mu to téměř až do samotného konce. Číst to po sešitech tak to na konci hodím nejspíš do koše, takhle pohromadě to však až takový průšvih není, proto hodnotím průměrem ... Za mě 3*!
  • Walome
    Walome mecenáš8.7.2020 19:54Živí mrtví: Teď poznáte Negana
    Klasický Walking Dead, neurazí, nenadchne, ale rozhodně nelituju času, který jsem tomuhle speciálu věnoval. A jsem moc rád, že tady tahle věc vyšla, protože k TWD to prostě patří. Mám radost, že tu je místo i pro něco jiného než pro hlavní sérii. A vlastně je dobře, že se Kirkman nesnažil o nějaký přesah. Takže za mě pohoda.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš30.6.2020 22:35Živí mrtví: Teď poznáte Negana
    Pominu-li cenu a divný formát, je toto skvělé doplnění jak k seriálu, tak ke komiksům. V obrazech se zde konečně dozvídáme o Neganově ženě a o tom, jak se protloukal světem, než ,,založil" Zachránce/Spasitele. Kresba je opravdu na nižší úrovni, nicméně pořád je to TWD nezaměnitelný styl. Nakonec se možná vyjádřím i k ceně. Bral jsem na shopu Crew společně s 1 a 2 dílem - takže za lepší cenu. Představa, že bych Negana koupil samostatně a dostal, co jsem dostal..měl bych asi chuť někoho nafackovat - počínaje zbytečným formátem a vazbou. Samotný příběh mne bavil, ovšem způsob podání..zůstává rozum stát.
  • Negan
    Kresba není tak dobrá jako u samotné série.Je to krátké a hlavně drahé.
  • choze
    Totálně zbytečný origin v ještě zbytečnější pevné vazbě. Tohle si Negan nezasloužil. A my taky ne.
  • S4TW
    Úplně v pohodě to funguje jako jednorázovka, bonus k sérii Živí mrtví. Navíc tu je snad nejpopulárnější postava z této série a válí tak, jak jsme u ní zvyklý. Já se bavil, tenhle ráznější humor mi sedí, má to tempo, hezký formát a férovou cenu. http://www.comixzone.cz/view/2584-zivi-mrtvi-ted-poznate-negana
  • Johny87
    Komiks se mi velmi líbil, ale přišlo mi to krátké a cena za tento komiks mi přišla trošku větší. Jinak to bylo v poho a užíval jsem si to.
  • JohnyG
    Vzhledem k malému rozsahu komiksu, který po stránce děje samostatně neobstojí, ale ani nerozvíjí hlavní linku v něčem jiném než drobnostech, nechápu, že to vyšlo mimo sérii. Neganova geneze je sice fajn, ale je zde bohužel brána těžkou zkratkou a sprosťáren ze sebe borec sype až hanba. Ovšem špatný čtení to není, psychologicky to celkem funguje, na křídě to kresbě sluší a týká se to oblíbený postavy, takže tomu fanoušek leccos odpustí.
  • karl173
    karl173 mecenáš30.6.2019 19:17Živí mrtví: Teď poznáte Negana
    Jednoduchá jednohubka, která je fajn pro malé rozšíření světa Žívích mrtvích, ovšem zdá se být také poněkud téměř zbytečná. Je tu totiž jen jedna důležitá informace, která mohla klidně přijít v hlavní řadě. Nicméně i tak mě to na pár minut pobavilo.
  • kaylin
    Kniha "Živí mrtví: Teď poznáte Negana!" obsahuje výplňový příběh, něco navíc, bez čeho by se klidně hlavní linie obešla, ale zároveň je to něco pro fanoušky, kteří si tak užijí menší bonus. A proč ne. Když to zapadá, když to vlastně jen rozvíjí to, co celou dobu víme, není to špatné, je to docela fajn. Je hlavně dobře, že "Živí mrtví: Teď poznáte Negana!" Neganovu postavu nějak nekazí, že tu nejsou prvky, které by se ho snažily měnit. On je prostě takový, ale i když je to hovado, pořád je to jen člověk, který se snaží přežít. Někdy je to holt za každou cenu. Mimochodem zrovna z pohledu té snahy přežít je kniha "Živí mrtví: Teď poznáte Negana!" asi nejzajímavější. Je tu několik velmi povedených scén, které souvisí právě s tím, že si Negan chce za každou cenu udržet život. Ale ne nutně na úkor druhých. Naopak, on se snaží pomáhat, ale je to právě skutečnost, jak jsou ostatní neopatrní, co ho psychicky sráží, co ho nahlodává, ale zároveň to, co ho dělá odolnějším a umožňuje mu dojít dál než ostatním. "Živí mrtví: Teď poznáte Negana!" je jednohubka a nic víc ani být neměla.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.6.2019 11:55Živí mrtví: Teď poznáte Negana
    Za mě v pohodě jednohubka.

    Celkový dojem: 80%
  • Spike
    No špatné to určitě nebylo, jen mě nejprv zarazilo to vydání - zvětšený formát, lesklý papír a pevná vazba, vypadá to sice dobře, ale nesedí to ke zbytku série a je to podobně zbytečný luxus pro tak tenkou knížku jako nedávný Hellboy - půlnoční cirkus. Ale pokud se přenesu přes formu a dostanu se k obsahu, jsem celkem spokojen. Je jedno jak to vycházelo původně, takhle pohromadě to sice funguje, ale je to místy strašně zkratkovité, mít to jednou nebo dvakrát víc stran, jsem určitě radši. O samotném Neganovi se sice dozvíme něco z jeho minulosti, ale na druhou stranu nejde o nic co by člověka překvapilo, dle náznaků z předchozích dílů šla většina odhadnout a odtušit, ale neuškodí vidět to na vlastní oči. Spíš jsem čekal že to bude rozsáhlejší a nahlédneme víc do Neganovy psychiky, takhle sice vidíme některé události na vlastní oči, ale všechno vlastně už víme či očekáváme a kloužeme víceméně po povrchu. Kirkman umí líp a zrovna v případě postavy jako je Negan jsem myslel že se do toho opře víc.Takže jsem sice docela spokojen, dostal jsem co jsem čekal, ale nic navíc a teď se hlavně těším na další plnohodnotný díl série.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš31.5.2019 07:02Živí mrtví: Teď poznáte Negana
    Já to původně četl v tom magazínu IMAGE+, kde to vycházelo na pokračování (cca 4 strany na číslo) a vždycky jsem to bral jako takový milý bonus k zajímavému čtení čili čistokrevný fan service. Že to pak budou vydávat knižně v pevné vazbě by mě ani ve snu nenapadlo (maximálně tak v macatém one-shotu po vzoru Snyderova spin-offu k Wytches). Holt, dojná kráva se musí ždímat dokud dolar dává, takže nakonec tu máme tu nejzbytečnější knihu série, která vám navíc do té řady v knihovně ani nepasuje. Ale na jedno svižné přechroustání dobrý, to zas jo.
  • Alfi
    Naslabšia epizóda série, ktorá toho veľa neprináša a kvôli formátu sa ani nezmestí na výšku do police s ostatnými dielmi série. Škoda.
  • cyboy
    cyboy mecenáš26.5.2019 15:59Živí mrtví: Teď poznáte Negana
    Kterak Negan k Lucille prisel. No nevim, ale celkove je to dost zbytecne epizoda, ktera sice Neganovi dava trochu pozadi, ale prinos je dost diskutabilni. Jedine co me prekvapilo, je odhaleni, ze Negan to vlastne jen hraje, i kdyz kreten byl vzdycky.
    U ceho je potreba se zastavit, je zpracovani knihy. Prijde mi, ze nekdo musel upadnout na hlavicku. Nejen, ze to ma jiny format, je to v pevne vazbe (proboha proc?) a na kridovem papire, ale navic se diky tomu jasne ukazuje jak ta Adlardova kresba proste tento format neutahne. Nektere obrazky vypadaji spis jako skici a na prakticky vsech panelech je videt, jak jsou kontury "chlupate". Celkove tento pocin hodnotim vyslovene negativne. Pribeh je vlastne zbytecny a provedeni tragicke.
    50%
622324
Četl/a (96)
123peta, 2scha, AlmightyMates , anka, Anton Whatever, Azik2586, BadBoy, Blacklarch, Bronn, buscheer, calvin10, CaptainCzech, charvos, chcita, choze, Cinema Ranger, Covenant, cowok, Crics, cyboy, dajik, disclose, Doppelganger, Drekorian, Dzoglik, Ejdý1, Faix, farnhajt, flipflop, foudy, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Georgíno J., hromotlk, Infarkt, invape, Jahunda, James, jankie, Jay-jay, Johny87, JohnyG, kadas97, Kadin, Kaluž, Kapis, karl173, kaylin, Lachvos, lacoste, lantan1, lukedukenuke, luky.kuky10, malylada, Mamut12, martin28, Matthew, Michal Ebert, MP, Mr.Plysh, mrstffl, Negan, NikkiKonig, Noci, Olesh, Ozymandias, Paldini, Palebras, pearlxjam, perper, Petr, petrSF, Plechy, raenius, raimi, rooty, roswelll, Ruw, S4TW, Sawyer, Sick666, Sikk, Spike, the.kasztan, Tommar, Tomski, trudoš, tukak, Václav Mikula, Vajper, Vyjebanec17, Walome, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(139)
123peta, 2scha, adam.ra, Alfi, AlmightyMates , anka, Anton Whatever, Azbest, Azik2586, BadBoy, Beng.D, Blacklarch, bmc75, Bob, Borg3po, burzum, buscheer, calvin10, CaptainCzech, charvos, chcita, Covenant, cowok, Crics, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Dinik, Doppelganger, Drekorian, Dzoglik, Ejdý1, farnhajt, faster86, fel68, felis, filemon, Franta z Čokolády, Fry, Georgíno J., GORERATED, gumidekmedvidek, herbert, hromotlk, Infarkt, invape, Jack, Jahunda, Jak, James, jankie, Jay-jay, jendavondra, Johny87, Joshua_T, kadas97, Kadin, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, KINIMODUS, Knuckless, Lachvos, lacoste, Light, Lijem24, Lojza, luky.kuky10, malylada, Mamut12, martin28, Matthew, mgeralt, Michal Ebert, Mitak, monty.cl, MP, Mr.Plysh, mrstffl, Negan, NikkiKonig, Noci, Olesh, Paldini, Palebras, pavel, pavouk, pearlxjam, pechna, perper, Petr, petrSF, Poseidon1978, R3d, Radkos, raenius, raimi, RicHard. , rooty, roswelll, Rumburaq, Ruw, S4TW, Saiffer, Saran, Sawyer, seezeethree, Sick666, Sidi Santini, Skot, slavik38, sleepless, Spike, StanleyHu, syon, tacmud, the.kasztan, Tialster, Tomasino79, Tommar, Tomski, Toren, trudoš, tukak, Václav Mikula, Vajper, willis, Wodry, xintax, Yaromil, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdoog, zgrywus, zlejzmrd
Chce (12)
Badgu.y1902, deadpool, delsemela, dvoracekpetr1, filosh, LookAss, Maty48, meffis, Mrlah, Nightmare, Sebastian the wise, Tomate
Shání (4)
Al0f0k, LookAss, m.jedle, Nightmare