Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

ČAS ZEMŘÍT!

Jak porazit nepřítele, jenž má moc zabránit tomu, abyste se vůbec narodili?
Na Zemi zaútočila armáda vetřelců známých jako Bezčasí, která šíří vlnu destrukce napříč časem. Pouze první linie obrany Země, Liga spravedlnosti, je dost mocná, aby ji mohla zastavit.

Jenže Liga byla rozdělena, roztroušena v čase do klíčových bodů moci... a pokud se Bezčasým podaří tyto okamžiky zničit, superhrdinové nebudou nikdy existovat. Počínaje Wonder Woman, která se ocitla u zrození olympských bohů, až po Cyborga ve vzdálené budoucnosti 31. století musí všichni členové Ligy spravedlnosti bojovat osaměle proti ohromující přesile.

Všichni kromě Batmana a Supermana, kteří společně odcestovali na konec časové vlny, aby čelili jejímu zdroji. Když je v ohrožení samotná existence Supermanovy manželky a syna, dokážou největší hrdinové světa zachránit pozemské dějiny? Nebo Lize spravedlnosti konečně vyprší čas?

Obsahuje sešity série Justice League (Rebirth) #14-19

Vyšlo v standardní brožované verzi a limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor).


Scénář
Bryan Hitch
Art
Bryan Hitch, Fernando Pasarin
Ink
Daniel Henriques, Matt Ryan
Barvy
Brad Anderson, Alex Sinclair
Obálka
Brad Anderson, Fernando Pasarin, Matt Ryan
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-708-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
144
Cena
299 Kč
Originál
Justice League #03: Timeless (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #03: Bezčasí (paperback) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #03: Bezčasí (Black edice) (2019)
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #03: Bezčasí - Souhlasím i nesouhlasím s většinou. Hitch je autor monumentálních zápletek, hodí vás doprostřed děje, moc toho nevysvětlí a po celou dobu čtení vyžaduje maximální pozornost. Tohle rozhodně není ideální začátek pro nové čtenáře a nejspíše ani pro ty pokročilé. Nechápu tedy, jak mě to celé mohlo vlastně bavit ... Za mě 4*!
  • Palebras
    Třetí díl ze série Ligy spravedlnosti s podtitulem Bezčasí, má čtenáře nalákat na událostí které teprve přijdou .. Na události, kterých se bojí i samotní vesmírní padouši.. Nebo prostě úplně všichni.. Tak nějak je to čtenáři podáno... Takže sledujeme příběh o tom, jak Liga spravedlnosti bojuje o své místo v tomto čase a prostoru a prostě všechny další časoprostorové peripetie... Český čtenář bude opět tápat, protože některé události u nás ani nevyšly, takže je moc fajn sledovat Batmana, jak řeší problém, u kterého ani nevíme kde se vzal, s někým u koho absolutně netušíme kdo to je.. Každopádně není to nic tak hrozného, aby čtenář nepochopil o co jde.. Na druhou stranu na tohle jsme už u nás zvyklí, protože metry komiksů u nás nevycházejí. Ale prostě musím říct, že samo o sobě je to trochu bordel.. Jasně, čtenář si dá dohromady o čem příběh je a kam má směřovat. Ale tak nějak si to neužije.. Tím ale nechci říct, že tento díl je vyloženě špatný. Jen kdybychom znali i ty okolnosti, bylo by to prostě lepší. Takhle jen za 3*.
  • Spacecore
    Hitch si urval větší sousto, než zvládne spolknout. Tenhle materiál si dovedu představit v rukou Morrisona, nebo Snydera, kde by mu bylo dobře. Zápletka je fajn, ale je to brajgl. Postavy se skoro nechovají podle toho, kým jsou. Superman je otravnej, nic není pořádně vysvětleno, chybí nám znalosti celé události s Raem (u nás nevyšla, nemýlím-li se) a komplikovanost děje by nebyla špatná, kdyby to nebylo blbé. Mocné entity se tu chovají jako béčkoví padouši, celá Liga je naivní, včetně Batmana. Nevím, co to má znamenat.
  • Cinema Ranger
    Musím říct, že je to lepší než první dva, ale i tak je to blbost. 35%
  • Multiverzum
    Superhrdinové škodí nejen zdraví všemožných záporáků, ale podle všeho také přirozenému toku času. To se příliš nelíbí armádě bytostí zvaných Bezčasí, kteří se rozhodnou všechny lidi nadané nadpřirozenou silou vymazat z historie. Série Znovuzrození DC přináší další kvalitní týmovku Ligy Spravedlnosti, které by ovšem místy zběsilého tempa paradoxně prospělo trochu dát svým postavám trochu času navíc.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/liga-spravedlnosti-3-bezcasi/
  • JohnyG
    Bizár a těžkej přepal. Nebavilo.
  • karl173
    Třetí díl Ligy se nese v podobném duchu jako ty předchozí. Jedná se opět o průměrný superhrdinský komiks, který nejvíc vystihuje slovo " zapomenutelný " . Nejedná se přímo o brak a ani o zázrak. Prostě průměr na který si za pár dnů ani nevzpomenete. Komiks tahá dolů především nelogičnost některých zvratů, nijaká chemie mezi postavami, postrádá to emoce a nemáte o hrdiny žádný a strach a prostě jen sledujete co se bude dít dál a mnoho dalších špatností. Naopak komiks drží nad vodou kresba, děj slušně odsýpá a stále se to vlastně dobře čte, má to i pár fajn momentů a v příběhu se dá orientovat.
    Bryan Hitch s Ligou spravedlnosti předvádí nemastné neslané komiksy, které se tak nějak stále dají číst a pěkně se na ně kouká, ale jedná se spíše o komiksy, při kterých vypnete mozek a budete jen zvědavě otáčet jednu stránku za druhou a doufat, že to někam povede.
  • rewkon
    V tomhle komiksů vás napadne mnoho otázek, ale nedostanete skoro žádné odpovědi jediné co se defakto dozvíte, že se blíží nový průšvih s kterého mají v gatich i super vesmírné entity.Doufejme ,že v následujících dílech dozvíme více a ,že se příběh někam posune.
  • jardoom
    Hitch má rozhodně obrovské ambice. Je zkušený, se superhrdiny to umí, a má odkud čerpat, ale začínám mít pocit, že si urval trochu velké sousto, nebo to celé pojal asi jinak, než by se na Ligu Spravedlnosti slušelo. Hitch se snaží být komplikovaný, složitý a těžce pochopitelný. Mám pocit, jako kdyby stylem vyprávění a komplikovaností scénáře uvízl někde mezi Morrisonem a Moorem.
    http://www.comixzone.cz/view/2575-znovuzrozeni-hrdinu-dc-liga-spravedlnosti-3-bezcasi
  • cyboy
    To je vec... Strihove a vlastne i dejove silenstvi. Muj dojem z toho shrnuje sam Hitch v jednom z rozhovoru, ktery tam zazni:
    "Nejsem si jista, na co se divam."
    "No, to bys nepochopila bez toho, abys proskenovala muj mozek."
    40%
1415101